ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "Σκοτεινή πόλη" σε συνέχειες!

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Η "Σκοτεινή πόλη" σε συνέχειες!

 


Το πανό που μας ενημερώνει για την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη  Ευαγγέλου  είναι ακόμα στην θέση του αφού η διοίκηση αδιαφορεί για το εάν η πόλη μας καταντήσει "τσαντίρι" τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. 

Το δεύτερο πανό της ίδιας παράταξης κρέμεται από τα κάγκελα του πρώτου δημοτικού σχολείου απέναντι από την πλατεία Φλέμινγκ επί της Λεωφόρου Ειρήνης , και φυσικά ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος  με την "λογική" της παράταξης "Φωτεινή πόλη" θα μπορούσε να κρεμάσει πανό σε οιοδήποτε σημείο της πόλης θεωρώντας πως έτσι προβάλλουν το "νέο" που πρεσβεύουν αδιαφορώντας για το τι θα συνέβαινε εάν όλες οι δημοτικές παρατάξεις έπρατταν το ίδιο. 

Τις μαύρες  εποχές που γέμιζε την πόλη με αφίσες του ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ "Ντίνος" μας θύμισε και που οι κομμουνιστές δεν άφηναν χωρίς να "μουντζουρώσουν" κανένα σχολείο της πόλης μας. 

Το θέμα παρουσιάσαμε πρώτοι στις 27 Ιουλίου 2023 (διάβασε εδώ) και παρά την σημερινή αντίδραση της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"  θα τους πάρει καμία εβδομάδα έως ότου συνειδητοποιήσουν πως παραβιάζεται κάθε έννοια ευγενούς άμιλλας ανάμεσα σε παρατάξεις που διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.

Δεν προσφέρει τίποτα το συγκεκριμένο πανό στην παράταξη "Φωτεινή πόλη", παρά ΜΟΝΟ  αρνητική προβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: