ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παιδική χαρά ανακαινίστηκε και σε μερικούς μήνες θα είναι προς κατεδάφιση - Το έργο το έχουμε δει ξανά και επί δημαρχίας Β. Βαλασόπουλου αφού ουδείς σέβεται τους δημόσιους χώρους

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Η παιδική χαρά ανακαινίστηκε και σε μερικούς μήνες θα είναι προς κατεδάφιση - Το έργο το έχουμε δει ξανά και επί δημαρχίας Β. Βαλασόπουλου αφού ουδείς σέβεται τους δημόσιους χώρους



Τα έργα της ανακαίνισης της Παιδικής Χαράς στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου (Πλατεία Φιλικής Εταιρείας) είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται άμεσα.
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, γίνεται ολική ανάπλαση αυτής της μικρής γειτονικής Παιδικής Χαράς σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν:
- Την αποξήλωση των κρασπέδων από τα υπάρχοντα παρτέρια.
- Την κάλυψη του δαπέδου με νέο συνθετικό τάπητα.
Θα τοποθετηθούν επίσης τα παρακάτω όργανα - παιχνίδια:
- Ένα πολυσύνθετο όργανο για μικρά και μεγάλα παιδιά με τσουλήθρα και αναρρίχηση.
- Δύο νέες κούνιες για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.
- Μία νέα τραμπάλα.
- Δύο παιχνίδια για μικρά παιδιά (ένα αυτοκίνητο και ένα σαλιγκάρι).
Στόχος μας είναι, τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανάπλασης, ώστε να παραδοθεί η Παιδική Χαρά στα παιδιά της γειτονιάς, ανακαινισμένη και ασφαλής.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Έχει ανεβάσει υπέροχες φωτογραφίες ο κ. Σεφτελής αλλά ανάλογες είχαμε δει και με ανακαινίσεις άλλων παιδικών χαρών που έκανε η προηγούμενη διοίκηση. Μετά πιάνουν δουλειά όσοι καταστρέφουν ό,τι βρουν χωρίς φύλαξη και δεν είναι ιδιωτικό γιατί προφανέστατα και ο ιδιώτης προστατεύει την επένδυσή του. Το βλέπουμε στην κτιριακή τουλάχιστον διαφορά που παρατηρούμε σε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία , δημόσια ή ιδιωτικά νοσοκομεία κ.ο.κ . Γιατί δεν σεβόμαστε τα δημόσια κτίρια ; Πολύ απλά επειδή θεωρούμε πως ουδείς θα ασχοληθεί με μια σπασμένη κούνια , μια λάμπα, ένα παγκάκι και δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Μην στεναχωρήσουμε τα ¨παιδιά"¨ έστω και εάν μας βάζουν μονίμως όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού τις ζημιές τις πληρώνουν όλες και όλοι που έχουν φορολογική έδρα την χώρα μας. Και βέβαια εάν δεν επενδύσει κανείς στην ασφάλεια θα πληρώνει συνέχεια ζημιές. Στο δικό μας μυαλό η δημοτική αρχή που θα επιθυμούσαμε για την πόλη θα έδινε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό για θέματα ασφαλείας αλλά προφανέστατα ουδείς θέλει αστυνόμευση από ιδιώτες αλλά από ένα κράτος που οι αστυνομικοί του απειλούν να κλείσουν αστυνομικά τμήματα εάν και είναι κατά αναλογία πληθυσμού  από τους περισσότερους στην Ε.Ε. Ήδη όπως όλες και όλοι βλέπουμε αντιδρούν σε σώματα ασφαλείας που θέλει να δημιουργήσει η φιλελεύθερη κυβέρνηση σε χώρους όπως π.χ τα πανεπιστήμια αφού οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ γνωρίζουν και πλέον όλες και όλοι μας πως δεν επιθυμούν την ΤΑΞΗ αλλά το να έχουν την δουλειά τους! Θεμιτό αλλά όχι ΗΘΙΚΟ απέναντι σε μια κοινωνία που στην συντριπτική της πλειοψηφία ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να πληρώνει 55.000 και πλέον παραπάνω αστυνομικούς αφού αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα δυτικό κράτος. Τα ίδια συμβαίνουν και με τον στρατό και αναμένουμε εάν και δεν ευχόμαστε κάποια πολεμική σύρραξη για να δούμε και την αποτελεσματικότητά του. Προς το παρόν η χώρα στους δεκάδες πολέμους στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει συμμετάσχει αναγκάζοντας ουσιαστικά τους συμμάχους μας να πολεμούν στο πλευρό των Τούρκων που πάνε παντού και έχουν κερδίσει πολλά από αυτές τους τις συμμετοχές. Το κυριότερο την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που θα παίξει καταλυτικό ρόλο την ώρα μιας μάχης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: