ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άρης Πορτοσάλτε προς Γιώργο Χατζηδάκη: Με διάλογο και παλαιστινιακή σημαία!

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Άρης Πορτοσάλτε προς Γιώργο Χατζηδάκη: Με διάλογο και παλαιστινιακή σημαία!

 


Να απαντήσει σε χθεσινό mail ακροατή  της εκπομπής του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ βγήκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης. 

Το mail του ακροατή κατηγορούσε την δημοτική αρχή πως δεν έκανε τίποτα για την κατάληψη στο 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης που έληξε έπειτα από την σθεναρή στάση του Γυμνασιάρχη που δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών,  σε όσους επιχείρησαν με ανεδαφικά αιτήματα να "μπαχαλοποιήσουν" το δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. 

Αφού ο δήμαρχος Ηλιούπολης ξεκαθάρισε πως δεν εξαρτάται από αυτόν η λήξη μιας κατάληψης αλλά από την εκπαιδευτική κοινότητα και το αρμόδιο υπουργείο, άρχισε τα "κομμουνιστικά" του!  Επισήμανε πως η διοίκηση έκανε  διάλογο με τους μαθητές άκουσε τα αιτήματά τους ( όχι ο δήμαρχος στάθηκε ουδέτερα απέναντί τους και με συμπάθεια στα αιτήματά τους,  δεν τα χαρακτήρισε ανεδαφικά όπως εμείς) και μετά από τρεις μέρες η κατάληψη έληξε! 

Ο δημοσιογράφος φυσικά και ήταν επιθετικός ως όφειλε  με τον δήμαρχο της πόλης μας και κατέληξε ειρωνικός αφού κλείνοντας αναφερόμενος στον δήμαρχό μας του είπε,  αφού τον καλημέρισε πως με διάλογο και παλαιστινιακή σημαία δυστυχώς δεν λύνονται τα πάντα. 

Βέβαια ο κος Πορτοσάλτε δεν γνώριζε για τις φθορές που έγιναν στο χώρο του 7ου Γυμνασίου  και που χαρακτηρίζονται μικρές , καμία δημοτική παράταξη δεν έχει ζητήσει να πληροφορηθεί για το κόστος αποκατάστασής του και με ποιον τρόπο αυτό θα καλυφθεί. 

Η απάντηση είναι ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησης είναι η ακόλουθη. 

Από τα εγκεκριμένα υψηλά χρηματικά  ποσά που δίνονται στις Σχολικές Επιτροπές του δήμου μας,  όπως συμβαίνει πάντα με τις φθορές.  Άρα τον λογαριασμό τον πληρώνει η Ελληνίδα  και ο Έλληνας φορολογούμενος ή για να μην μας πουν και ρατσιστές , οι φασίστες της πόλης από όσους φορολογούνται στην Ελλάδα. 

Και είναι σημαντική η συμβολή πολιτών που δεν έχουν την ελληνική υπηκοότητα και εταιριών αλλοδαπής προέλευσης που φορολογούνται στην χώρα μας. Αυτό το γράφουμε γιατί οι οπαδοί των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αγνοούν παντελώς τι συνεισφέρουν αυτές στην Εθνική μας  Οικονομία και τι όσες είναι πολυεθνικές και φορολογούνται στην χώρα μας. Τα στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε στο διαδίκτυο όπως και να δείτε τι συμβαίνει παντού στον δυτικό κόσμο για να μην έχουν και αυταπάτες οι μικρομεσαίοι πως θα σωθούν εάν δεν ΕΝΩΣΟΥΝ τις δυνάμεις τους. 

Σε κάθε περίπτωση το χάσμα ανάμεσα στον φιλελεύθερο δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και στον κρατιστή δήμαρχο κ.  Γιώργο Χατζηδάκη φάνηκε από την σύντομη αυτή συνέντευξη που σας περιγράψαμε. 

Από την δική μας πλευρά μπράβο μόνο στην σθεναρή στάση που κράτησε ο Γυμνασιάρχης του 7ου Γυμνασίου της πόλης μας αφού ο διάλογος με όσους προφασίζονται ανεδαφικά αιτήματα για να χάσουν κάποιες ώρες μαθήματος δεν ωφελεί κανέναν. 

Είναι χάσιμο χρόνου από αυτόν που έχει άπλετο η διοίκηση που δύο χρόνια τώρα δεν έχει πετύχει σε κανέναν τομέα παρά μόνο στον επικοινωνιακό αφού ατυχώς για την πόλη μας και  η αντιπολίτευση δεν έχει να προτείνει ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό από ότι έλεγε το ΚΚΕ την δεκαετία του 1980!

 Και βέβαια όταν οι κεντροδεξιές παρατάξεις συμμετέχουν σε εκδηλώσεις απομάκρυνσης του ΚΥΤ από τον Υμηττό και τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς στην πόλη μας , μέχρι να δύσει ο ήλιος ο δήμαρχος της πόλης θα είναι κεντροαριστερός ( στα λόγια πάντα γιατί όσες παλαιστινιακές σημαίες και εάν ανεβάσουν η χώρα μας παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ και είναι γνωστές οι απόψεις του για το παλαιστινιακό ζήτημα)  που θα παραμυθιάζει τους "ψεκασμένους" της πόλης και θα ικανοποιεί έστω λεκτικά την ανάγκη τους για "επανάσταση"

Να πάρουμε την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία να την κάνουμε δημοτική για να "χτίσουν" και άλλοι πολιτικές καριέρες εις βάρος της κοινωνίας, να συνεχίζουμε να τιμάμε όσους κατέστρεψαν την πόλη με τις κομμουνιστικές ιδεοληψίες ή τις "εθνοσωτήριες" "επαναστάσεις" τους, να γεμίσουμε το ΑΤ Ηλιούπολης με 100 αστυνομικούς για να παρακολουθούν καλύτερα τα δεκάδες καλάσνικοφ που κυκλοφορούν στην πόλη μας , να διορίσουμε άλλους 700 υπαλλήλους στο δήμο για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα απορρίμματά μας ,να παλέψουμε κάθε ιδιωτικοποίηση μην χάσει το ραχάτι του κανένας σύντροφος κ.ο.κ 

Για ακόμη μια φορά αντιλαμβάνεται κάθε φιλελεύθερος πολίτης (υπάρχουν και αυτοί δεν είναι μόνο όσοι υποστηρίζουν τον Πούτιν και τον Λουκασένκο δημότες αυτού του δήμου)  πως στην πόλη μας όχι μόνο δεν υπάρχει ΔΕΞΙΑ φωνή στο δημοτικό συμβούλιο  αλλά ούτε καν φιλελεύθερη αφού καμία δημοτική παράταξη ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ δημόσια την κατάληψη του 7ου Γυμνασίου αλλά προτίμησαν αφελώς να τα έχουν "καλά" με όσους υβρίζουν καθημερινά την φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ ως "φασιστική" στα social media , αφού η "Ερυθροί Χμερ" της πόλης έχουν εξαγριωθεί από το γεγονός πως η κυβέρνηση τα πήγε εξαιρετικά στη διαχείριση της πανδημίας,  και πολύ σύντομα με πρόωρες εκλογές θα ανανεώσει την θητεία της για ακόμη τέσσερα χρόνια! 

Και οι εκλογές θα γίνουν πρόωρα γιατί με τέτοια αντιπολίτευση ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Μέρα 25 αλλά και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ η χώρα δεν δύναται να αλλάξει επίπεδο , και καμία ανάπτυξη δεν θα έρθει αφού αντιδρούν σε κάθε μεταρρύθμιση που είναι αναγκαία για την ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας μας.  

Άλλωστε και στον δήμο μας το είδαμε πως προκειμένου να πιάσουν καρέκλες κάποιοι ενώ συμφωνούν σχεδόν σε ΟΛΑ με την τωρινή διοίκηση δεν ψηφίζουν τίποτα,  θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο κάνουν αντιπολίτευση την ώρα που σε ΟΛΑ τα σημαντικά θέματα για την πόλη μας  έχουν ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ και ίδιες καταστροφικές ιδέες.  

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι και το γράφουμε από σήμερα πως στις προσεχείς εκλογές οιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος περάσει απέναντι στον Γιώργο Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο θα τον κερδίσει.  

Άρα η μεταπήδησή του στην κεντρική πολιτική σκηνή θα βοηθήσει  την παράταξη ΗλιουΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ να διεκδικήσει με πιθανότητες ( μικρές για εμάς αφού όλες και όλοι κατάλαβαν τι ψήφισαν το 2019) ΝΙΚΗ και στις εκλογές του 2023. 

Και βέβαια εμείς δεν λέμε πως θα είναι ωφέλιμο για την πόλη να συμβεί αυτό. Καταστροφή θα είναι να έχουμε παραδείγματος χάριν για δήμαρχο έναν Σταύρο Γεωργάκη αλλά εσείς αποφασίζεται ως πλειοψηφία.  Εμείς απλώς λέμε την γνώμη μας όσο στη χώρα δεν υπάρχουν Πούτιν ή Λουκασένκο για να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ. 

Και δεν υπάρχουν εξαιτίας των ΗΠΑ,  εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη για την δυνατότητα της χώρας μας να υπερασπιστεί τους δημοκρατικούς θεσμούς,  άλλωστε το όχι και τόσο μακρινό 1967 μια χούφτα καραβανάδες μας έβαλαν σε "γύψο" για επτά χρόνια! 

Ενναλακτική πρόταση από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις  με διαφορετική κατεύθυνση για την πόλη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , αλλά και το 2019 αυτό ακριβώς συνέβη , νίκησαν αυτοί που δεν πίστευαν ΤΙΠΟΤΑ το διαφορετικό από την προηγούμενη διοίκηση , ήταν το ίδιο κρατιστές και έως τώρα δεν έχουν πετύχει σε κανέναν σημαντικό τομέα. 

Σας είχαμε παρουσιάσει τι θα έρχονταν , είχαμε πάρει όπως παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση αλλά εσείς προτιμήσατε να στείλετε στο σπίτι του για πάντα τον Βασίλη Βαλασόπουλο και "ερωτευθήκατε" τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών που αυτός μας έφερε στα κοινά της πόλης κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Ελπίζουμε εάν και είμαστε απαισιόδοξοι πως το 2023 θα κάνετε καλύτερη επιλογή εάν και με όσους συνδημότες μας έχουμε επαφή θεωρούμε πως ήδη η πλέμπα της πόλης μαζί με τους ενεργούς φασίστες ετοιμάζουν τον χειρότερο διάδοχο του σημερινού δημάρχου αφού όταν πουλάς ΨΕΜΑΤΑ πάντα ένας μεγαλύτερος ΨΕΥΤΗΣ σε ΚΕΡΔΙΖΕΙ! 

Η θέση μας για ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και για το θέμα που έχει ανακύψει με το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας και την δήθεν υποστελέχωσή του αφού κάποιοι μάλλον το θέλουν με 100 αστυνομικούς υπαλλήλους κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί . 

Η Δημόσια Περιουσία παραμένει ΔΗΜΟΣΙΑ και ευελπιστούμε να μην γίνει ΠΟΤΕ δημοτική γιατί κινδυνεύει με σίγουρη  μη αξιοποίηση της,  όπως άλλωστε συνέβαινε πριν περάσει στην ΕΤΑΔ, η πόλη παραμένει ΒΡΩΜΙΚΗ και ΣΚΟΤΕΙΝΗ,  και βέβαια με "ψίχουλα" σε ιδιωτική εταιρία security το θέμα της εγκληματικότητας δεν μπορεί να λυθεί σε μια χώρα που έχει 55.000 αστυνομικούς εν ενεργεία και κάποιοι θεωρούν πως έχουμε ανάγκη και άλλους! 

Ας αναζητήσουν αλλού τα αίτια και στρατό και πυροσβεστική έχουμε πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε αλλά εξαιτίας του πρώτου συρόμαστε σε διαπραγματεύσεις με ΠΕΙΡΑΤΕΣ και πριν καλά - καλά μπει το καλοκαίρι έχουν καεί χιλιάδες στρέμματα δάσους. 

Δεύτερο κράτος είμαστε μετά την Κύπρο σε αριθμό αστυνομικών υπαλλήλων ανά 100.000 κατοίκους , ανάμεσα όχι μόνο στα κράτη της Ε.Ε αλλά και σε άλλα όπως η Μεγάλη Βρετανία που δεν είναι πλέον κομμάτι της Ευρωπαϊκής Οικογένειας. Και βέβαια στέκεται εκτός επειδή εκεί υπήρχε πρωθυπουργός μία Θάτσερ την ώρα που στην Ελλάδα ο μεγάλος "ηγέτης" Ανδρέας Παπανδρέου δανειζόταν για να χρωστάνε σήμερα τα παιδιά σας , τα εγγόνια σας και να υποθηκευτεί όλη η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της χώρας για 99 χρόνια. Και βέβαια όσοι θεωρούν πως η περιουσία αυτή είναι αμύθητη ας προσπαθήσουν να την εκποιήσουν για να καταλάβουν πως χρωστάμε πολύ περισσότερα από αυτήν. 


Από αυτόν το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αριθμό ενστόλων μόλις 1200 αστυνομικοί υπάλληλοι απασχολούνται σε φύλαξη VIP προσώπων και βέβαια ουδείς που θέλει να νιώθει πραγματικά ασφαλής δεν επιθυμεί φύλαξη από την ΕΛ.ΑΣ εκτός από τους φιγουρατζήδες! 


ΥΓ: Ο αριθμός των αστυνομικών υπαλλήλων είναι ακόμα υψηλότερος αφού παρά τις συνταξιοδοτήσεις έχουν προσληφθεί και άλλοι από το 2019 έως σήμερα σε αναλογία όχι 1 προς 1 όπως μας ενημέρωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου ανάπτυξης από τα ελάχιστα που συμφωνεί πως ο αριθμός των αστυνομικών επαρκεί απλώς όπως παντού στο δημόσιο το προσωπικό δεν αξιολογείται και αποσπάται σε θέσεις γραφείου μερικά χρόνια από την αρχική του είσοδο στο σώμα που γίνεται με Πανελλαδικές Εξετάσεις! 

Όλη η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: