ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερωμένη στους Σταλινοφασίστες της πόλης μας και τους φιλοχουντικούς ομοϊδεάτες τους , αφού το μόνο που τους χωρίζει είναι το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Αφιερωμένη στους Σταλινοφασίστες της πόλης μας και τους φιλοχουντικούς ομοϊδεάτες τους , αφού το μόνο που τους χωρίζει είναι το χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους


Μάταια προσπαθούν να μας πείσουν για τους σοσιαλιστικούς "παραδείσους" τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας. Άλλωστε ο δήμος μας είχε την ατυχία να διοικηθεί από κομμουνιστή δήμαρχο λάτρη αυτών των εικόνων που συνέβαιναν στους σοσιαλιστικούς "παραδείσους" και που το αίμα των προγόνων μας κατά την διάρκεια του εμφυλίου στάθηκε εμπόδιο για να επικρατήσουν και εδώ αυτές οι αποτρόπαιες εικόνες. 

Ο κόκκινος φασισμός τους έπεσε το 1989 και οι εδώ νοσταλγοί το 2015 όταν ήρθαν στην Εξουσία δεν αποτόλμησαν την έξοδο της χώρας μας από Ε.Ε και ΝΑΤΟ για να γίνουμε και εμείς ένα κράτος -παρίας όπως ήταν όλα τα κομμουνιστικά μηδέ εξαιρουμένης και της ΕΣΣΔ. 

Οι εποχές άλλαξαν αλλά οι νοσταλγοί παραμένουν πολλοί σε αυτή την πόλη ζητώντας μέσω δημοκρατικών διαδικασιών να νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας τις φασιστικές πρακτικές διακυβέρνησής τους. 

Τζάμπα σκούζουν και ωρύονται η πλειοψηφία πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία και οι Έλληνες Εθνικιστές όπως και την περίοδο 1946-1949 είναι έτοιμοι να συντρίψουν όσους επιβουλεύονται την Δημοκρατία μας. 

Και βέβαια πείθουν μόνο "ψεκασμένους" όσοι ισχυρίζονται πως τα μέτρα κατά της πανδημίας συγκρίνονται με την ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , την ΠΕΙΝΑ και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ που επιφύλαξε η εφαρμογή των ιδεοληψιών τους στους άτυχους και άτολμους λαούς που δεν ξεσηκώθηκαν αφήνοντας ανήθικα υποκείμενα να κυβερνούν κράτη - παρίες. 

Η Δύση πιο δυνατή από ΠΟΤΕ οφείλει να απομονώσει δικτάτορες όπως ο Μαδούρο, ο Πούτιν , ο Λουκασένκο κ.ο.κ από τις ηγεσίες κρατών που εάν πραγματικά επιθυμούν τέτοιους "ηγέτες" θα πρέπει και οι ίδιοι να ζουν απομονωμένοι από μια πλειοψηφία που έχει επιλέξει να υπηρετεί διαφορετικές αρχές και αξίες από τις δικές τους.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: