ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαγαζιά εστίασης παραβιάζουν το ωράριο λειτουργίας που έχει επιβληθεί λόγω covid-19 ;

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Μαγαζιά εστίασης παραβιάζουν το ωράριο λειτουργίας που έχει επιβληθεί λόγω covid-19 ;



Σύμφωνα με ανώνυμες καταγγελίες που έφτασαν στο ιστολόγιό μας μαγαζιά εστίασης της πόλης μας παραβιάζουν το ωράριο λειτουργίας που έχει επιβληθεί λόγω της πανδημίας. 

Μας ενημέρωσαν και ενημερώνουμε και εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ αλλά όχι με τα ονόματα των καταστημάτων αφού δεν έχουμε ρεπορτάζ που να πιστοποιεί τις καταγγελίες που μας ήρθαν στο mail μας. 

Οι ισχυρισμοί τους πως η αστυνομία αδιαφορεί είναι τουλάχιστον αστείοι σε εμάς αφού όσες φορές έχουμε καλέσει την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ 100 έχει φτάσει σε 15 περίπου λεπτά χωρίς να έχουμε πει καν την ιδιότητα μας. 

Εκτός και μας έχουν φακελώσει αφού εμείς συνηθίζουμε να καλούμε πάντα ΕΠΩΝΥΜΑ γνωρίζοντας πως η αστυνομία επειδή δέχεται δεκάδες καταγγελίες καθημερινά δρα με βάση την σοβαρότητα και κυρίως την ΕΠΩΝΥΜΙΑ. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν υιοθετούμε τις καταγγελίες αλλά θα τις ερευνήσουμε και θα αναδείξουμε το θέμα εάν έχει βάση και είναι αληθές. 

Εάν αποτελεί έναν ακόμα ΜΥΘΟ της πόλης σαν κάτι που ακούμε τελευταία και αφορούν πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί σε αυτή την πόλη τότε σε λάθος ΜΜΕ έστειλαν την καταγγελία τους άνθρωποι που ισχυρίζονται ασυναρτησίες παρόμοιες με αυτές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εναντίον του κ. Αυγενάκη. 

Να τον ενημερώσουμε τον πρόεδρο που κατέστρεψε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και ορθώς αποχώρησε από την διοίκηση πως δεκάδες ΜΜΕ θα δημοσιεύσουν οιοδήποτε ηχητικό έχει στην κατοχή αφού ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα έχει καταργηθεί στην πράξη! 

Αρκετές ανοησίες έχει αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέκα δικά ΜΜΕ έχει ας βγάλει το ρεπορτάζ και ας αφήσει τους παλιμπαιδισμούς και τις τζάμπα μαγκιές πως στην Ιστορική ΘΥΡΑ 13. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: