ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χάσαμε το θέμα που ανέδειξε η παράταξη "Η πόλη που θέλω" και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου που έπρεπε να είναι πιο επιθετικός αφού εδώ έχουμε να κάνουμε και με ΡΑΤΣΙΣΜΟ!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Χάσαμε το θέμα που ανέδειξε η παράταξη "Η πόλη που θέλω" και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου που έπρεπε να είναι πιο επιθετικός αφού εδώ έχουμε να κάνουμε και με ΡΑΤΣΙΣΜΟ!

 


Εντάξει εμείς ως μέσο προφανέστατα και δεν είμαστε της πολιτικής "ορθότητας" και απαντάμε και με "γαλλικά" όπου κατά εμάς χρειάζεται μη φοβούμενοι να "τσαλακωθούμε". 

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με "μαύρο χιούμορ" και για απίστευτη ανοησία όσων το σκέφτηκαν! Δεν υπάρχει σωτηρία όντως μπήκαμε και εμείς σε κάτι που δεν είχαμε κατεβάσει ως εφαρμογή επειδή μας είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ, ό,τι βλέπουμε το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ άλλωστε και δεν θεωρούμε πως πρέπει να ενημερώσουμε ένα κράτος που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ τον χρόνο και έχει υπερβολικά μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. 

Σήμερα που περιηγηθήκαμε στο  https://ilioupoli.intelligentcity.gr/index.php δεν μας ενθουσίασε και θα αναζητήσουμε το κόστος αυτής της ιστορίας που δημιουργήθηκε επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Βέβαια ό,τι δεν αρέσει σε εμάς αρέσει σε όσους ανέλαβαν να στήσουν την εν λόγω πλατφόρμα και πληρώθηκαν για αυτή! 

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: