ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη



  • Φανατικοί οπαδοί της διοικούσας δημοτικής παράταξης αποκαλούν την ΝΔ Νέα Παιδεραστία σε ομάδες του facebook που αναρτούν θέματα για την πόλη μας. Εμείς βέβαια γνωρίζουμε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως επί ΝΔ κατήγγειλαν δεκάδες επώνυμες γυναίκες κακοποίηση , και επί ΝΔ ο Λιγνάδης προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για ΒΙΑΣΜΟ , όπως βλέπουμε επίσης πως η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έπαψε τον παιδεραστή - καθηγητή Γυμνασίου της πόλης μας που γέμιζε με την θλιβερή παρουσία του ,  τις "αντιμνημονιακές πλατείες της οργής"  βρίζοντας και αυτός τη ΝΔ που τον έστειλε τελικά φυλακή. Βλέπετε η ΑΣΥΔΟΣΙΑ της Αριστεράς πουθενά στον κόσμο δεν είναι πλέον μόδα!  Το πρόσφατο γεγονός με τον δάσκαλο που αφέθηκε ελεύθερος από την Ελληνική Δικαιοσύνη έως την δίκη του δείχνει πως υπάρχουν πολλά σαπρόφυτα ακόμα στο χώρο της Δικαιοσύνης αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει τους 200 βουλευτές που απαιτούνται για να αλλάξει όλα αυτά που μας πληγώνουν! Αφού όσο υπάρχει μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ θα είναι μεγάλη. Το να μιλάνε για ΗΘΙΚΗ οι οπαδοί του Ζαν Πολ Σαρτρ δείχνει πόσο αναγκαίοι είμαστε ως ΜΜΕ στο δημόσιο διάλογο αυτής της πόλης , όπου φωνασκούν διαδικτυακά  όσοι σας έταζαν ( και εσείς ως ΗΛΙΘΙΟΙ τους ψηφίσατε) σχίσιμο των μνημονίων , ενώ παλιότερα τα ίδια υποκείμενα σας έλεγαν πως ΕΟΚ και ΝΑΤΟ  είναι το ίδιο συνδικάτο (εγκληματικό κατά αυτούς) απλώνοντας χέρι φιλίας σε όλους τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. 

  • Ο Σημίτης που έβριζε την Ευρωπαϊκή Ένωση το 1981 συμμετείχε στους εορτασμούς των 42 χρόνων από την ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ .Αυτός κατάλαβε το ΛΑΘΟΣ του κάποιοι άλλοι εμμένουν να μας κάνουν Βενεζουέλα όταν η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων επιθυμεί διακαώς να γίνουμε ΗΠΑ! Τίποτα από τα δύο δεν θα γίνουμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας δηλαδή δίπλα στους συμμάχους μας Βρετανούς και Αμερικανούς. 

  • Η πόλη δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο από όσους μας ήθελαν εκτός ΕΟΚ και που τιμούν τα εγκλήματα της Αριστεράς βαπτίζοντάς τα "αγώνες". Όσο και εάν τους προβάλλουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μας η Ιστορία δεν πρόκειται να αλλάξει και σε μερικά χρόνια θα τεθούν εκτός νόμου και άλλες εγκληματικές οργανώσεις που έχουν τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Σύντομα και κάποιοι "μπαχαλάκηδες" θα κατανοήσουν πως το να φέρεις στρατιωτικά όπλα τύπου Καλάσνικοφ στην οικία σου σε κατατάσσει στους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι στους λαϊκούς αγωνιστές. 

  • Για κάποιους η ΚΡΙΣΗ είναι πάντα ευκαιρία έτσι συνέβαινε πάντα έτσι θα συμβαίνει και στο μέλλον.

  • Εκλογές το φθινόπωρο αφού δεν είναι ΔΥΝΑΤΗ καμία συνεννόηση με όσους αρνήθηκαν την ΨΗΦΟ στους Έλληνες ομογενείς. 

  • Η Πόλη Εάλω επειδή και τότε όπως και σήμερα οι πολλοί συγχρωτίστηκαν με την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ μη υπηρετώντας τις Αρχές και τις Αξίες της Δύσης . 16 αιώνες ΡΩΜΑΙΟΙ και ΔΥΤΙΚΟΙ δημιουργήσαμε έναν ανώτερο πολιτισμό που ακόμα και σήμερα κυβερνάει όλο τον κόσμο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που εμμένουν στο απόλυτο τίποτα που προβάλλει ως άλλο δρόμο η Ανατολή! Όχι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με την βαρβαρότητα της Ανατολής , ούτε ως κοινωνία μπορούμε να πατάμε σε δύο βάρκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: