ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν δεν αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας που να επιβάλει βαριές ποινές για τους εμπρηστές έστω και εξ΄ αμελείας δεν υπάρχει σωτηρία

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Εάν δεν αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας που να επιβάλει βαριές ποινές για τους εμπρηστές έστω και εξ΄ αμελείας δεν υπάρχει σωτηρία

 


Για όσους δεν γνωρίζουν να γράψουμε πως ο από αμέλεια εμπρηστής για την μεγάλη ΦΩΤΙΑ στο Μάτι που στοίχισε την ζωή σε 102 συνανθρώπους μας κυκλοφορεί ελεύθερος και αναμένει να δικαστεί μαζί με Δούρου και ένα σωρό άλλους και με βεβαιότητα σας γράφουμε πως ουδείς δεν πρόκειται να πάει φυλακή όπως δεν πήγε και επί κυβερνήσεως Καραμανλή ουδείς στη φυλακή για την καταστροφή και τους νεκρούς στην μεγάλη φωτιά στην Ηλεία! 

Φταίχτης και τότε και τώρα και πάντα ο "στρατηγός άνεμος" όπως είχε πει τότε ο αρμόδιος υπουργός Βύρων Πολύδωρας που βέβαια είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αντιμνημονιακού πολιτικού για την χώρα μας. 

Εμείς διαχρονικά έχουμε αναφέρει πως υπάρχει σοβαρό θέμα με τους ένστολους ( στρατός, Πυροσβεστική , Αστυνομία) και εάν δεν λυθεί από την εκάστοτε κυβέρνηση η μία τραγωδία θα διαδέχεται την άλλη. 

Έχουμε πολλούς ενστόλους πάνω από τις δυνάμεις της χώρας και αποτέλεσμα δεν θα δούμε όσο τους αφήνουμε ΧΩΡΙΣ καμία αξιολόγηση , με μισθούς που δεν συνάδουν με την εργασία τους και κυρίως όσο θεωρούμε πως η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στους κόλπους των ενστόλων δεν αποτελεί τροχοπέδη για την πορεία της χώρας. 

Μέσα από τα έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την περίπτωση της φωτιάς στο Μάτι γίνεται φανερή η προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών της πυροσβεστικής υπηρεσίας κάτι που βέβαια είναι καταστροφικό για την χώρα μας. 

Με ευχολόγια ούτε οι φωτιές σβήνονται , αλλά ούτε και η εγκληματικότητα μειώνεται και φυσικά ω μη γένοιτο ο στρατός μας πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος και να συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ σε μάχες που αφορούν την ευρύτερη περιοχή συμφερόντων της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: