ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συνέντευξη για το κεντρικό δελτίο του Alpha έδωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κόκλα

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Συνέντευξη για το κεντρικό δελτίο του Alpha έδωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κόκλα

 

Όπως μας πληροφόρησε μέσω του προφίλ της στο facebook  η δημοσιογράφος Μαρκέλλα Σαράϊχα συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης για θέματα επικοινωνίας πριν από λίγο ο Γιώργος Χατζηδάκης έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Αθανασιάδη για τα μέτρα που παίρνει η δημοτική αστυνομία τώρα που άνοιξε και πάλι η εστίαση στην πόλη μας. 

Ελπίζουμε η καλή συνάδελφος του Alpha στο ρεπορτάζ της να συμπεριλάβει και το cue του αρμόδιου Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κόκλα για να είναι πιο πλήρες.




Στη συνέντευξή τους δήμαρχος και αρμόδιος Αντιδήμαρχος τόνισαν πως στην πόλη μας τηρούνται όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας από τις επιχειρήσεις της πόλης μας και κάλεσαν τους πολίτες να το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι στις μαγαζιά εστίασης της πόλης μας. 

Είναι εμφανές σε κάθε καλοπροαίρετο δημότη μας πως οι δράσεις της δημοτικής αστυνομίας έχουν γίνει πολλές φορές θετικό θέμα στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας μας κάτι που διαφημίζει την πόλη μας. Γίνεται εξαιρετική δουλειά κάτι βεβαίως που πιστώνεται στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κόκλα αλλά και στη διοίκηση Γιώργου  Χατζηδάκη που εμφανίζεται και απαντάει στα ΜΜΕ,  την ώρα που οι κόκκινοι και μαύροι φασίστες της πόλης βάλλουν κατά των ΜΜΕ επειδή πράττουν με ευσυνειδησία το καθήκον τους. 



Μας αρέσουν αυτές οι εικόνες και η θετική προβολή της πόλης μας από τα ΜΜΕ κάτι που μας είχε λείψει. Ευχαριστούμε τον Alpha για τον χρόνο που θα αφιερώσει για την προβολή της πόλης μας στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων , όπως βεβαίως και κάθε κανάλι που επισκέπτεται την πόλη μας και μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα δράσεις που αξίζει να προβληθούν. 


Είχαμε συνηθίσει να μας προβάλλουν αρνητικά και όχι άδικα και μας αρέσει η καινούργια κατάσταση που ελπίζουμε να κρατήσει. Η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη είναι να προβάλλονται οι επιχειρήσεις της σε κεντρικά δελτία ειδήσεων. 

Μπράβο από εμάς για όσους συμβάλλουν στη θετική προβολή της πόλης μας και του δήμου μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: