ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραία εικόνα και σίγουρα η συζήτηση θα ήταν ενδιαφέρουσα για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και για τα διαχρονικά θέματα που ταλανίζουν την πόλη μας

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ωραία εικόνα και σίγουρα η συζήτηση θα ήταν ενδιαφέρουσα για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και για τα διαχρονικά θέματα που ταλανίζουν την πόλη μας

 

 

Η καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρηση είναι να έχει δημοφιλείς πελάτες. Για όποιον διαφωνεί μαζί μας πως αλλιώς θα ανεβάζαμε θέμα με "γκρίζα" διαφήμιση της επιχείρησης. 

Άλλωστε το μέσο είναι το ΜΗΝΥΜΑ και εμείς βλέπουμε να δεσπόζει "Το Σερααϊκόν" πάνω από τα κεφάλια συμπαθών σε εμάς προσώπων. 

Ευχόμαστε σε όλους τους παριστάμενους κάθε καλό για τους ίδιους και όσους αγαπούν και ευελπιστούμε να μας διαβάζουν αφού ως γνωστόν είμαστε ένα τοπικό ΜΜΕ που υπηρετεί Αρχές και Αξίες που συναντάς μόνο στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της ΝΔ! 

Τους Κεφαλλονίτες τους συμπαθούμε λίγο παραπάνω , αφού οι Επτανήσιοι ήταν ανέκαθεν τα πιο φιλελεύθερα πνεύματα της χώρας , με κάποιες θλιβερές  εξαιρέσεις βέβαια για να μην μας πουν κάποιοι και ανιστόρητους!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: