ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χθες στο θέμα με την εγκληματικότητα που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" είπε αλήθειες που πρέπει να ακούγονται

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Χθες στο θέμα με την εγκληματικότητα που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" είπε αλήθειες που πρέπει να ακούγονται


 Χθες ο κος Αραμπατζής έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για το θέμα της εγκληματικότητας στην πόλη μας. Και βέβαια η υλοποίηση των προτάσεων αυτών είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση της διοίκησης που ή της αποδέχεται και τις ΥΛΟΠΟΙΕΙ ( δεν τους ζήτησε κάνει ανέφικτο) ή παίρνει το ΡΙΣΚΟ και μοιράζει ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ περιμένοντας την επόμενη "επίσκεψη" του "Ρουβίκωνα" στο δημαρχείο της πόλης μας! 

Τι πρότεινε ο κος Αραμπατζής; ( που εμείς ως ιστολόγιο δεν τον έχουμε συνηθίσει σε θετικές αναφορές) 

Πρότεινε φωτισμό led σε πάρκα , πλατείες και παντού ( ο δήμαρχος μας έχει πει πως μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει ο διαγωνισμός που είχε ακυρωθεί επειδή ο ίδιος και 5-6 φώναζαν για διαπλοκή της προηγούμενης διοίκησης αλλά όλα αυτά με ΕΙΚΑΣΙΕΣ) και το κυριότερο κάμερες ΠΑΝΤΟΥ στα δημόσια κτίρια για να υπάρχουν στοιχεία για να πάνε στη Δικαιοσύνη και να πάρουν ποινές χάδι για πλημμελήματα όσοι βανδαλίζουν θεωρώντας πως κάνουν "επανάσταση" κατά του καπιταλισμού! 

Τι είπε ακόμη και συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί του; Επιχειρηματική δραστηριότητα μικρής έκτασης στα πάρκα μας ( μια καντίνα έστω βρε αδελφέ) έτσι ώστε ο ιδιώτης να φροντίζει και τον χώρο που θα του δίνει ψωμί και θα δημιουργεί και 2-3 θέσεις εργασίας ΓΙΑΤΙ όπου  υπάρχει ΚΕΡΔΟΣ υπάρχει και προστασία για τον χώρο που φιλοξενεί την επιχείρηση. 

Ωραία τα είπε ο κος Αραμπατζής ως επικεφαλής και εξίσου ωραία και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ταμβάκος από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είπε για να το ακούσουν όσοι ωραιοποιούν καταστάσεις πως δεν πρέπει να μας πιάνει ο ωχαδελφισμό μας και να λέμε "είναι παιδιά" όταν κάποιοι βανδαλίζουν ή παραβιάζουν το ωράριο ( περίπτωση πλατείας Άγγελου Σικελιανού) με τις συνάξεις διαφόρων ακόμα και μετά τις 00:30 που λήγει η κυκλοφορία γιατί όπως ορθώς τόνισε δεν είναι αυτοί οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι τα κορόϊδα που τηρούν τα μέτρα κατά του κορονωϊού. 

Είχαμε και τις ιδεοληψίες του κ. Σόφη που του θυμίζει ΧΟΥΝΤΑ η κατάσταση με τα μέτρα κατά του κορονωϊού ξεχνώντας προφανώς πως όσοι τα πήραν είναι εκλεγμένοι από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και δεν κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Το χθεσινό συμβούλιο για εμάς ήταν τραγικό αφού ακούστηκαν ιδεοληψίες που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα από την Ιστορία και βέβαια το πως θα γίνει θέμα η παλαιστινιακή σημαία στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν θεωρούμε πως τιμά κανέναν δημοτικό σύμβουλο. 

Γενικά είναι εμφανές πως οι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούν τις αρμοδιότητές τους τυπικές και αναμένουν από το κράτος - "πατερούλη" να λύσει τα πάντα χωρίς να αναρωτιούνται αφού είναι οπαδοί και του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης γιατί το κράτος τους πληρώνει; 

Μπράβο σε Αραμπατζή κυρίως αλλά και Ταμβάκο για τις χθεσινές ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις τους και βέβαια μάλλον κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι ήρθαν τώρα στην πόλη αφού αγνοούν την κακή εικόνα που έχει στη βαριά εγκληματικότητα η πόλη μας στα "τεφτέρια" της ΕΛ.ΑΣ που για εμάς αντί να πάει μαζί με τον υπουργό κ. Χρυσοχοίδη τους φακέλους τον κ. Πλιώτα έπρεπε να του δώσει στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ αδιαφορώντας πλήρως για τα δήθεν προσωπικά δεδομένα ποινικών που έχουν τελέσει κακουργήματα αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι επειδή οι κρατικές υπηρεσίες δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. 

Για ποιους λόγους έχουμε αναλύσει άλλες φορές . Χαιρόμαστε για το ξήλωμα δικαστικών με τις "αναγκαστικές" αποχωρήσεις τους,   αλλά δεν θα φέρει αποτέλεσμα εάν δεν τους ακολουθήσουν επίορκοι αστυνομικοί κάτι το οποίο εμείς δεν βλέπουμε. 

Γιατί άμα δει κανείς τι δικογραφίες έχει συντάξει η ασφάλεια για γνωστούς ποινικούς θα φρίξει! 

ΥΓ: Είχα προσωπικά συγχαρεί και ΔΗΜΟΣΙΑ από το προφίλ μου στο facebook τον κ. Αραμπατζή για την χθεσινή του τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της εγκληματικότητας στην πόλη μας και κυρίως για τις προτάσεις του. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η διοίκηση δεν θα υλοποιήσει παρά μόνο την πρώτη για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης και εμείς δεν είμαστε βέβαιοι πως αυτός θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2022 ή έστω στις αρχές του 2023 . Για επιχειρηματικότητα και τα συναφή βλέπουμε πως λειτουργούν παρόλο που έχουν και αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Καμία αξιοποίηση δεν βλέπουμε της περιουσίας του δήμου αυτή που του ανήκει και όχι την κλεμμένη που διεκδικεί πλέον από την ΕΤΑΔ και τους Τροϊκανούς και που θα είναι καλό για την χώρα να παραμείνει σε αυτούς και να μην δοθεί ποτέ σε όσους επί 40 χρόνια δεν την αξιοποίησαν προς όφελος της πόλης μας. Εκτός και θεωρούν αξιοποίηση άθλιες δομές όπως το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ή το άλσος Κιντή που το παραχωρούν με ευτελές τίμημα σε ιδιώτη. Η ανάρτηση έγινε επειδή κάποιοι "εξυπνάκηδες" προσπαθούν να μας χρεώσουν κίνητρα για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση μας και τις προτάσεις μας που δεν αλλάζουν ( σωστές ή λάθος κρίνονται καθημερινά από εσάς) και μας έψεξαν πρωϊνιάτικα με mail επειδή για αυτούς "θάψαμε" την χθεσινή παρουσία του κ. Αραμπατζή που συμφωνεί με όσα γράφουμε και εδώ όπως μας τόνισαν! Δεν συμφωνεί στα περισσότερα να πούμε εμείς αλλά στις προτάσεις του για την εγκληματικότητα ουδείς ΔΕΞΙΟΣ δεν μπορεί να διαφωνήσει. Το θέμα του φωτισμού που είχα αναδείξει και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανασίου σε συγκέντρωση που έγινε στο ΧΑΛΙΚΑΚΙ και κάποιοι διαφώνησαν είναι σημαντικό για την αποτροπή όπως και το θέμα των καμερών παρόλο που κάποιοι φοβούνται για τα προσωπικά τους δεδομένα αφού με την σύγχρονη τεχνολογία πολλές επιχειρήσεις opap play δεν έχουν μόνο κάμερες αλλά και τον ΗΧΟ όσων ξεδιάντροπα τους ζητούν χρήματα για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: