ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι οπαδοί του Μωραίτη ξέχασαν την ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων αφού άλλωστε ο "πατριωτισμός" τους περιορίζεται στο να υβρίζουν κάθε εθνικά σκεπτόμενο πολίτη

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Οι οπαδοί του Μωραίτη ξέχασαν την ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων αφού άλλωστε ο "πατριωτισμός" τους περιορίζεται στο να υβρίζουν κάθε εθνικά σκεπτόμενο πολίτη

 


Η σημαία της Παλαιστίνης ενόχλησε τους οπαδούς του Μωραίτη παρόλο που για εκείνους ο λαός της Παλαιστίνης είναι συμπαθής! Όμως με την δική τους λογική δεν έχει σημασία αυτό εάν δεν συμφέρει την Ελλάδα να είναι ! 

Σε απλά ελληνικά δεν τους νοιάζει το δίκιο ή το άδικο ενός λαού αλλά εάν συμφωνεί με τα "συμφέροντα" της δικής μας  χώρας! Όμως ΕΘΝΙΚΟ είναι το ΑΛΗΘΕΣ ή έτσι πρέπει να είναι,  άρα να πούμε στους οπαδούς του Μωραίτη πως έχουν μια καθαρά υλιστική άποψη για τον κόσμο που δεν οδηγεί παρά μόνο σε λάθος θεώρηση των πραγμάτων. 

 Δεν μας είπαν βέβαια ποιος λαός τους είναι αντιπαθής,  πέρα από τον ελληνικό που δεν ψηφίζει τους δικτάτορες που μας παρουσιάζουν ως δήθεν πρόσωπα που τους ταιριάζουν τιμές! 

Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν είναι θέμα συμπάθειας και το έχουμε αποδείξει άλλωστε και μέσα από εδώ! 

Έτσι αφού ο "επιχειρηματίας εξωτερικού" αρνείται να μας "αποκαλύψει" τις εταιρίες του στην Σκανδιναβία αφού δεν υπάρχουν όπως επίσημα έχουμε ενημερωθεί,  έπραξε για ακόμη μια φορά το "πατριωτικό" του καθήκον υβρίζοντάς μας. 

Οι γνωστές "ιατρικές" γνώσεις και εικασίες κάθε ξεφτιλισμένου που αντί να απαντήσει για όσα τον καταγγέλλει ένα μέσο αναζητά μέσω υπεκφυγών μια "θέση στον Ήλιο" . Και επειδή στην Ηλιούπολη καίει πολύ δεκάδες υμνητές δικτατόρων παρέμειναν να υμνούν "ηγέτες" για τους οποίους έχει αποφανθεί η Ιστορία τελεσίδικα! 

Απάντηση στην ιδιαιτερότητα του ο κ. Μωραίτης  δεν έχει., πτυχία δεν κατέχει παρόλο που τα διαφημίζει ,  αλλά δεν θα τον έκαναν και περισσότερο ΗΘΙΚΟ,  και βέβαια όσοι κεντροδεξιοί πόνταραν στην "λάσπη" του  για να μας πολεμήσουν,  παρέμειναν με τους ενεργούς φασίστες! 

Αυτούς που ΣΙΩΠΟΥΝ διαχρονικά σε κάθε απρέπεια κόκκινου ή μαύρου φασίστα της πόλης και συγχρωτίζονται με ότι σάπιο και επιζήμιο κυκλοφορεί στους κόλπους της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ή στα απολειφάδια της χούντας που δεν τους έφτασαν τα 7 χρόνια της "Εθνοσωτηρίου" και παλεύουν να βγουν και με εκλογές! 

Οι φασίστες του Μωραίτη που ενδιαφέρονται τάχα για το καλό της πόλης μας και των δημοτών μας εκ του μακρόθεν κατά δήλωσή τους , αφού ο "Μεσσίας" υποτίθεται πως μένει στο εξωτερικό   και μάλιστα στην Σκανδιναβία κουράστηκαν πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα υβρίζοντάς μας. 

Αυτοί και οι  άλλοι φασίστες από το  τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν όλο τον χρόνο ( όχι πως τώρα κάνουν και τίποτα σπουδαίο) να προσφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη αναζητώντας "ΣΩΤΗΡΙΑ" και "ΛΥΤΡΩΣΗ". 

Τους ευχόμαστε καλή τύχη , αφού προφανώς και εμείς δεν είμαστε από αυτούς που θα  κρατήσουμε την ΜΠΟΧΑ και την ΔΥΣΩΔΙΑ τους ως "επτασφράγιστο μυστικό" και απαλλαγμένοι από τα τελευταία "βαρίδια" του παρελθόντος,  σας ετοιμάζουμε με αυτή μας την ανάρτηση για ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι αφού σταθήκαμε αρκετά τυχεροί και ό,τι έχουμε αποκαλύψει έως τώρα με στοιχεία είναι πταίσματα  για όσα ακολουθούν. 

Οι "Υάδες" θα φέρουν "όξινη βροχή" και η αλήθεια είναι πως ούτε εμείς περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: