ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν εκτίθεται κανείς από την δημοσιοποίηση ενός προβλήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού η εικόνα λέει πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Δεν εκτίθεται κανείς από την δημοσιοποίηση ενός προβλήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού η εικόνα λέει πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ

 


Το να διορθωθεί κάτι μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι κακό και δεν θίγει προφανέστατα καμία διοίκηση δήμου ή ακόμα και την κεντρική κυβέρνηση. 

Η λάθος αντίληψη πως ένα θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί στα κρυφά είναι κομμουνιστική αντίληψη που οδηγεί σε αυταρχικά καθεστώτα τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν ή Λουκασένκο ή ακόμα και Πούτιν. 

Το ό,τι οι υπάλληλοι προσπαθούν ή πως η αστυνομία κάνει καλά την "δουλειά" της κρίνεται πάντα από το αποτέλεσμα και οι πολλοί έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν αναρτήσεις που γίνονται από μικροπολιτικά συμφέροντα. 

Ο κάθε πολίτης που αναρτεί οτιδήποτε στο διαδίκτυο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να αντιμετωπίζεται με μόνο ΚΡΙΤΗΡΙΟ εάν είναι αληθή ή όχι αυτά που αναφέρει. 

Το "κίνητρο" μιας ανάρτησης αναζητάτε από ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ανθρώπους που θεωρούν πως στον 21 αιώνα πρέπει να τηρείται η κομμουνιστική ιεραρχία εις βάρος της ίδιας της ζωής! 

Έτσι εμείς δεν κατανοήσαμε ούτε και θα πράξουμε στο μέλλον τις ύβρεις και τις απειλές όσων πληρώνονται για να έχουν την πόλη μας καθαρή και αγανακτούν επειδή ένας δημότης μας ανεβάζει στο facebook μια εικόνα που τους εκθέτει. 

Καμία διοίκηση δεν θα καταφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στον τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ στην πόλη μας συνεργαζόμενη με αυτούς τους λίγους ή πολλούς που ενεργούν εάν στην κουβέντα τους κυρίαρχη θέση δεν έχει το αποτέλεσμα. 

Άλλωστε σε όλες τις κοινωνίες όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα και όχι από τον "πατριωτισμό" όσων εργάζονται , πληρώνονται αλλά η ΕΙΚΟΝΑ δεν αλλάζει. 

Μας λένε πως οι υπάλληλοι καθαριότητας είναι ΛΙΓΟΙ και εμείς τους απαντάμε πως μας στοιχίζουν μαζί με έναν  στόλο που βανδαλίζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πάνω από 10.000.000 ευρώ ετησίως. 

Το "πάρτι" αυτό μέχρι και μαθητής δημοτικού καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να συνεχιστεί και οι αμοιβές που έρχονται κατά καιρούς στη δημοσιότητα δεν αφορούν όλους τους υπαλλήλους στον τομέα αυτόν. 

Για το ποιος κάθεται και ποιος εργάζεται αποφασίζει ο προϊστάμενος του τμήματος και εάν δεν μπορεί να επιβάλλει την ΙΣΟΝΟΜΙΑ βγαίνει και την καταγγέλλει δημόσια. 

Να τον διώξουν δεν μπορούν και άλλωστε όταν σε μερικούς μήνες θα συνταξιοδοτηθεί θα πει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που έχουν καταγραφεί από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας όταν οι απεργίες στον τομέα της καθαριότητας ήταν σύνηθες φαινόμενο. 

Αυτά έπαψαν όταν ο κλάδος δεν είχε ευνοϊκή μεταχείριση από τα ΜΜΕ που έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία κατανοήσει πλήρως γιατί χρεοκόπησε η χώρα. 

Αφορμή για το κείμενο ήταν το "κράξιμο" από βασιλικότερους του βασιλέως συνδημότη μας που αποτύπωσε με σαφήνεια την εικόνα καθαριότητας της γειτονιάς του. 

Η εικόνα ατυχώς για τους διοικούντες δεν είναι μεμονωμένη και σίγουρα στις κάλπες του 2023 όσοι ανέλαβαν τομείς όπως η καθαριότητα θα δουν τις ψήφους τους να είναι λιγότερες αφού όλες και όλοι θυμούνται τους γεμάτους κάδους της γειτονιάς τους την ώρα της κάλπης. 

Αυτοί που δεν το θυμούνται είναι ίσως οι υπάλληλοι της καθαριότητας που γνωρίζουν πως με το υπάρχον για αυτούς λίγο προσωπικό δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα και καλούν τους πολίτες να συνδράμουν ώστε να έχει η πόλη καλύτερη όψη. 

Άδικο δεν έχουν αλλά προφανέστατα αυτοί που πετάνε τα σκουπίδια όπου βρουν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με την ΑΝΟΧΗ τους  και κάποιοι με την ΨΗΦΟ τους επιτρέπουν να συνεχίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας μιας δομής που έπρεπε από την δεκαετία του 1980 να έχει δοθεί σε ιδιώτη. 

Τα δήθεν ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας είναι ένα ακόμα από τα ψέματα που μας πουλάει η εκάστοτε διοίκηση αφού προφανέστατα και δεν καλύπτουν το ποσό που δαπανείται κάθε χρόνο. 

Ίσως με τριπλασιασμό των τελών αλλά δεν βλέπουμε και καμία διοίκηση να τον αποτολμά για να κρατήσει την δομή της καθαριότητας που μονίμως απαξιώνεται υπό κρατικό - δημοτικό έλεγχο. 

Τα ίδια ισχύουν και για το πράσινο σε γενικές γραμμές και με θλίψη βλέπουμε πως και ο τομέας της αλληλεγγύης έχει αφεθεί στον "πατριωτισμό" μεγάλων κυρίως επιχειρήσεων γιατί εάν δεν το έχετε ήδη αντιληφθεί οι μικρομεσαίες θα είναι σε μερικά χρόνια μια εικόνα του παρελθόντος. 

Όποιοι επιχειρηματίες θεωρούν πως θα τους σώσει το κράτος - "πατερούλης" και μας λένε για την Κίνα να τους ενημερώσουμε πως οι "επιχειρηματίες" εκεί είναι δημόσιοι υπάλληλοι εάν έχουν αυταπάτες πως συμβαίνει κάτι άλλο. 

Το θέμα με τους Κινέζους "επιχειρηματίες" στην Ελλάδα θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια αφού είναι εμφανές πλέον πως οι ΗΠΑ επιθυμούν και θα πετύχουν τον εξοβελισμό τους από την γηραιά ήπειρο σε έναν νέο ψυχρό πόλεμο που έχει ήδη ξεκινήσει και κορυφώνεται με πρόφαση την πανδημία και τις τεράστιες ευθύνες του κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος στη διάδοση αλλά και στην δημιουργία του θανατηφόρου ιού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: