ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και ενοχλούμε όσους διαχρονικά υπηρετούν τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό στην πόλη μας

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Προφανώς και ενοχλούμε όσους διαχρονικά υπηρετούν τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό στην πόλη μας

 


Το ιστολόγιο αυτό προφανώς και δεν ήρθε να ωραιοποιήσει καταστάσεις , ούτε να τιμήσει όσους πολέμησαν και πολεμούν για να μας κάνουν μια "ωραία" Βόρεια Κορέα ή επιθυμούν διακαώς έναν καραβανά να κάνει την "εθνοσωτήριο". 

Με ξεκάθαρες απόψεις και σεβασμό σε όσους το κερδίζουν με την διαχρονική στάση τους, θα στέκεται απέναντι σε κάθε ξεφτιλισμένο ΦΑΣΙΣΤΑ που υμνεί δικτάτορες ή ΣΙΩΠΑ στον εκφασισμό της τοπικής μας κοινωνίας. 

Εμείς δεν ήρθαμε για να γίνουμε συνοδοιπόροι τρομοκρατών , ούτε βέβαια για να φιλοξενήσουμε απόψεις "ψεκασμένων" που υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Υπάρχουμε και θα υπάρχουμε όσο υπάρχει Αστική Δημοκρατία,  και θεωρούμε πως θα δικαιωθούμε όπως δικαιώθηκαν και όσοι διαχρονικά  πολέμησαν για τις ίδιες Αρχές και Αξίες με εμάς. 

Εμείς δεν φοβόμαστε,  αλλά επιθυμούμε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα δώσει ΤΕΛΟΣ στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ , στην ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ και στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων οδήγησαν την πατρίδα μας στην σημερινή της ΚΑΤΑΝΤΙΑ. 

Χρεοκοπημένη πρωτίστως ΗΘΙΚΑ και μετέπειτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , η χώρα παλεύει μέσω μνημονίων να αναγεννηθεί και να γίνει δυτικό κράτος την στιγμή που πάνω από τους μισούς Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί πως οι δικές τους άναρθρες κραυγές δεν απειλούν κανέναν που παλεύει για την δυτική μας Δημοκρατία. 

Γιατί προφανέστατα και Δημοκρατία υπάρχει μόνο στον ΔΥΤΙΚΟ κόσμο και πουθενά αλλού,  ό,τι και εάν σας λένε όσοι υποκριτικά σας τείνουν χέρι φιλίας για να σας οδηγήσουν σε δρόμους δίχως επιστροφή. 

Όλοι μαζί δεν θα πάμε,  και αυτό ας το κατανοήσουν όσοι με την ΑΝΟΧΗ σάπιων εκπροσώπων  Θεσμών  προσπαθούν να οδηγήσουν την χώρα μας σε εκτροπή. 

Η δική μας ΦΩΝΗ,  και η ισχυρή φωνή των συναδέλφων μας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που στοχοποιούνται καθημερινά , είναι η μόνη διέξοδος σε έναν κόσμο που δεν οφείλει κανένα ΕΛΕΟΣ και καμία ΑΝΟΧΗ σε κανέναν φασίστα. 

Μάταια αναζητούν "προστασία" οι τρομοκράτες σε τμήμα της σάπιας Ελληνικής Δικαιοσύνης,  σήμερα κατάλαβαν πως ουδείς τους "σώζει" από την ΑΛΗΘΕΙΑ όσο ενοχλητική και εάν είναι για όσους μεγάλωσαν με ΨΕΜΑΤΑ , ΜΥΘΟΥΣ και με την ελπίδα πως η Αστική μας Δημοκρατία δεν είναι ισχυρή. 

Χθες ήταν το μνημόνιο , σήμερα είναι τα εμβόλια , αύριο θα είναι κάτι άλλο. Κοινό σημείο επαφής των ΦΑΣΙΣΤΩΝ η προσπάθεια απαξίωσης του Αστικού Τύπου κυρίως στις μέρες μας που ο τελευταίος δεν τρώει αμάσητες τις ιδεοληψίες τους ,  και δεν προβάλλει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Αυτό από μόνο του αποτελεί στοιχείο πως η χώρα μας προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο. 

Οι επόμενες γενιές θα ζήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο,  και αυτό ενοχλεί όσους εμμένοντας στο χθες θεωρούν πως θα μας στερήσουν το ΑΥΡΙΟ. 

"Από λάθος σε λάθος ανακαλύπτει κανείς όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ",  και εμείς ως μέσο έχουμε αποδείξει πως αγαπάμε τα λάθη μας! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: