ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΕΛ.ΑΣ εκθέτει την κυβέρνηση με την "αποτελεσματικότητά" της - Ζητούνται γενναίες πολιτικές αποφάσεις και η "καρατόμηση" αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Η ΕΛ.ΑΣ εκθέτει την κυβέρνηση με την "αποτελεσματικότητά" της - Ζητούνται γενναίες πολιτικές αποφάσεις και η "καρατόμηση" αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ


 Κράτος που δεν παρέχει ασφάλεια στους πολίτες τους οδηγεί αυτούς σε περίεργες ατραπούς! 

Και βέβαια μετά την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ακολούθησε αυτή της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά για να έχουμε χθες μπαράζ εκρήξεων σε καταστήματα στο Βύρωνα ιδιοκτησίας της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά! 

Είναι και πολλά ακόμα περιστατικά που αποδεικνύουν αυτό που φωνάζουμε εδώ και χρόνια. Με αυτή την ΕΛ.ΑΣ δεν νιώθει ουδείς ασφαλής παρά μόνο οι ποινικοί και τα κακοποιά στοιχεία. 

Το τι φταίει το έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές μέσα από εδώ όπως έχουμε επισημάνει πως καμία έρευνα δεν πρόκειται να προχωρήσει για την βαριά εγκληματικότητα όσο στην ΕΛ.ΑΣ υπηρετούν και τυγχάνουν προνομίων ΕΠΙΟΡΚΟΙ. 

Έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο να ζητάνε ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ οι αστυνομικοί που τάχα είχαν δεμένα τα χέρια για να καθαρίσουν τα Εξάρχεια την ώρα που ο Ρουβίκωνας μπουκάρει μέρα - μεσημέρι όπου θέλει και βάφει με σπρέι τοίχους θεωρώντας πως έτσι συμβάλλει στην πάταξη της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. 

Μιας διαφθοράς που υπάρχει και που δίνει άλλοθι σε κάθε "προστάτη" της κοινωνίας να πράξει ό,τι ο ίδιος θεωρεί ωφέλιμο για αυτήν! 

Δεν γίνεται να φοβόμαστε να κοιμηθούμε στα σπίτια μας και να "παρανομούμε" έχοντας στην κατοχή μας μέσα προστασίας πριν είναι αργά ας καταλάβει η Πολιτεία πως η Ελλάδα δεν αντέχει άλλες εικόνες Marfin ούτε βέβαια μπορεί ο μέσος επιχειρηματίας να καταβάλει "ενοίκιο" σε κάθε λογής ποινικό για να διατηρεί ασφαλή την επιχείρησή του! 

Οι φίλοι μας οι Αμερικανοί εξ΄ όσων γνωρίζουμε έχουν προτείνει συγκεκριμένα μέτρα στην  κυβέρνηση για την πάταξη της Εγκληματικότητας αλλά ούτε νομοθετικά προχωράει τίποτα , αλλά ούτε και ανάλογος εξοπλισμός αγοράζεται εάν και είναι ιδιαίτερα φθηνός. 

Μάλλον οι "μπαχαλάκηδες" και οι "ποινικοί" σε εισαγωγικά αφού και οι 500 της λίστας Χρυσοχοίδη κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι και κάνουν τις δουλειές τους την ώρα που η Δικαιοσύνη αθωώνει τον έναν εγκληματία μετά τον άλλο επειδή  η ηχητική καταγραφή ομολογίας της πράξης του κρίνεται από κάποιους δικαστικούς ως προϊόν παράνομης υποκλοπής! 

Θα γελάσει όλη η Ελλάδα το προσεχές διάστημα με τέτοιες "παράνομες" καταγραφές από ΜΜΕ γνωστού επιχειρηματία και τότε όλοι και όλες θα πέφτουν από τα σύννεφα πως είναι δυνατόν ένα "δικό" μας παιδί να συζητά με επίορκους αστυνομικούς τέτοια θέματα! 

Η προσπάθεια να "φαγωθεί" ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης είναι φανερή από όλους τους ποινικούς και τα πολιτικά τους στηρίγματα. 

Όμως σε αυτή την περίπτωση το υλικό που έπρεπε για εμάς να είχε δοθεί από τον υπουργό στη δημοσιότητα και όχι στον κ. Πλιώτα θα βγει στα ΜΜΕ για να γνωρίζει τουλάχιστον ο πολίτης ποιες είναι οι συμμορίες που λυμαίνονται πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα μόνο στον Νομό Αττικής! 

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να αναγεννηθεί η τρομοκρατία που στην ουσία είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΙ που τα κάνουν όλα για τα λεφτά και να ληφθούν μέτρα ώστε να μην διαρρέονται δράσεις της αστυνομίας σε ποινικούς! 

Θα επανέλθει ο αρμόδιος υπουργός αφού κάποιοι αστυνομικοί δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσουν πληροφορίες και τώρα αναζητούν εμπρηστές καταστημάτων εδώ στην γειτονιά μας στον Βύρωνα! 

ΥΓ: Την ώρα που 55.000 αστυνομικοί αποτελούν "βάρος" για την οικονομία της χώρας και όχι μόνο οι εδώ τοπικοί παράγοντες θέλουν την ενίσχυσή της μάλλον για να βολτάρει καλύτερα η Ρούπα στην πόλη μας! Όσοι θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε στην πάταξη της εγκληματικότητας απευθυνθείτε για ό,τι σοβαρό πέσει στην αντίληψή σας στην ΕΥΠ και όχι στο ΑΤ της γειτονιάς. Στο τελευταίο η πληροφορία σας μπορεί να φτάσει αμέσως σε αυτόν που καταγγέλλεται με συνέπειες για εσάς και την οικογένειά σας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: