ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Fake προφίλ προσπαθούν και πάλι να μας πείσουν πως ζούμε σε άλλη πόλη

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Fake προφίλ προσπαθούν και πάλι να μας πείσουν πως ζούμε σε άλλη πόλη



Νωρίς ξεκίνησαν τα τρολ με τα fake προφίλ τον αγώνα τους για την "σωτηρία" του δήμου μας από τους "κακούς" διοικούντες που απλώς συνεχίζουν να υπηρετούν την αποτυχημένη συνταγή κρατισμού στην οποία πιστεύουν οι περισσότεροι δημότες μας. 

Γιατί εάν δεν την πίστευαν θα πίεζαν όσους ψήφισαν να μην ταυτίζονται σε ΟΛΑ τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον δήμο μας. 

Δημόσια Περιουσία- Δημοτικές δομές που είναι φετίχ και δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν, ΕΛΤΑ που πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν και να μας φεσώνουν με νέα χρέη που εμείς αποπληρώνουμε, ρέματα που έχουν καταντήσει ανοιχτές χωματερές από εμμονές κάποιων που τα θεωρούν αναγκαία αφού έτσι και αλλιώς μένουν μακριά τους και φυσικά απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό αφού η ακτινοβολία του είναι "επικίνδυνη" όπως και οι θεωρίες συνωμοσίας για το 5G και τα εμβόλια MRNA που μας οδηγούν στην εποχή του Αντιχρίστου! 

Τα "νέα" προφίλ βέβαια δεν κομίζουν κάτι νέο στο διαδικτυακό "διάλογο" ανάμεσα σε φασίστες κόκκινου και μαύρου χρώματος που αποζητούν "ασφάλεια" από όσους φανερά πλέον δεν μπορούν να προστατέψουν την δική τους σωματική ακεραιότητα! 

Έτσι τα "νέα" προφίλ θα συνδράμουν έως και το 2023 σε μια "αλλαγή" όπως αυτή που βιώσαμε το 2019 με τα ίδια πρόσωπα που πλέον θα κάνουν πράξη όσα με συνταγές κρατισμού δεν μπορούν να γίνουν. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση αναπολεί τον κομμουνιστή δήμαρχο για να ολοκληρώσει την "κατοχύρωση" της ΔΗΜΟΣΙΑΣ πλέον περιουσίας που οφείλει να γίνει ΔΗΜΟΤΙΚΗ για να χρεωθούμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας με μερικά δισ. ευρώ χρέος. 

Στόχος όλων κόκκινων και μαύρων φασιστών τα δήθεν συστημικά ΜΜΕ που κρύβουν τάχα την ΑΛΗΘΕΙΑ από έναν λαό που τάχα πέφτει πάντα θύμα και είναι προδομένος. 

Οι "λαϊκοί ήρωες" θα καταγγείλουν και πάλι το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που δεν αφήνει ένα τσούρμο ξεφτιλισμένους ανήθικους να πάρουν θέσεις ευθύνης για να συνεχίσουν την καταστροφή της πόλης από εκεί που την άφησαν όταν σε αυτό τον δήμο οι σημαίες των φασιστών κυμάτιζαν περήφανες στις πλατείες της πόλης. 

Και κυματίζουν ακόμα με την διαφορά πως οι τοπικοί άρχοντες ευτυχώς δεν έχουν πλέον την δύναμη να μας κοστίσουν περισσότερα από όσα ετησίως εισπράττουν και που βέβαια είναι λίγα γιατί πως να συντηρήσεις 700 δημοτικούς υπαλλήλους και στόλους οχημάτων που είναι "αναγκαίοι" αφού έτσι μάθαμε. 

Έτσι και επειδή η "νωχελική" ΔΕΞΙΑ της πόλης δεν έχει και πολλούς "επαναστάτες" θα επιστρατευθούν όπως και στις εκλογές του 2019 όσοι συμβάλλουν ΜΟΝΟ σε ήττες αφού κρυπτόμενος δεν μπορείς να νικήσεις ούτε έναν δήμαρχο της δυναμικότητας του Γιώργου Χατζηδάκη. 

Σε επόμενο ρεπορτάζ κάποια "νέα" προφίλ που αναπαράγουν τα γνωστά συνθήματα όλων των φασιστών και που ακόμα δεν τα έβαλαν μαζί μας αφού γνωρίζουν πως θα πέσουν όπως και όλα τα προηγούμενα προφίλ τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: