ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και εγένετο ΦΩΣ! - Από την πλατεία Ανεξαρτησίας ξεκινάει όπως πάντα το "φως" αφού άλλωστε η Αγία Μαρίνα βγάζει δήμαρχο!

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Και εγένετο ΦΩΣ! - Από την πλατεία Ανεξαρτησίας ξεκινάει όπως πάντα το "φως" αφού άλλωστε η Αγία Μαρίνα βγάζει δήμαρχο!

 


Και αφού επί χρόνια η πλατεία ήταν στο σκοτάδι , είπαν οι πολλοί ΑγιοΜαρινιώτες αυτοδιοικητικοί να ξεκινήσουν μια πιο φωτεινή πόλη από την περιοχή που κατά παράδοση βγάζει τον δήμαρχο της πόλης μας. 

Και μπορεί παιδάκια , γονείς και επιχειρηματίες της πλατείας να χάρηκαν όμως κάποιοι πρέπει να αναζητήσουν άλλο αφήγημα αφού ήταν τόσο απλό να αλλάξουν μερικές λάμπες που επί δεκαετίες δεν γίνονταν! 


Θυμίζει φωτισμό από το Αθλητικό Κέντρο "Χαλικάκι" και βέβαια είναι τόσο εμφανής η διαφορά  από το χθες,  που κάποιοι πρέπει οπωσδήποτε να διώξουν το ΚΥΤ από τον Υμηττό αφού η αντιπολιτευτική τους "γύμνια" και η ταύτιση με την νυν διοίκηση σε όλα τα σοβαρά θέματα για την πόλη μας θα τους οδηγήσει σε νέα ήττα στις κάλπες του 2023!




Μέχρι τότε έχουν καιρό για "αγώνες",  και πορείες στο ΚΥΤ στον Υμηττό μπας και απομακρυνθεί και μείνει όλη η πόλη στο ΣΚΟΤΑΔΙ! 

Την επόμενη φορά να πάρουν μαζί και τον "αντάρτη" Αντιδήμαρχο αφού όπως θέλουν να μας το παρουσιάσουν ακόμα και μέσα στην ίδια οικογένεια υπάρχουν διαφορετικές απόψεις! 

Ένας χτίζει και ο άλλος γκρεμίζει ας μείνουμε για το καλό της πόλης σε αυτόν που έχτισε κάτι αναγκαίο και ας μην ακούμε τις άναρθρες κραυγές όσων επί 20ετία παλεύουν να μας οδηγήσουν στο "σκοτάδι" των ιδεοληψιών τους. 

29-5-2021 για να το θυμόμαστε , αφού κάποιοι σε πείσμα κάθε λογικής παλεύουν να μας κάνουν εκ νέου  τουρκική επαρχία μπερδεύοντας την πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα , με την πόλη του Ήλιου! 

Βάλτε και στα Αστυνομικά καμία λάμπα led μπας και ηρεμήσουν τα απολειφάδια της χούντας που κάνουν πως δεν θυμούνται τι πόλη παρέδωσαν και σε ποιον! 

Οι λάμπες δεν είναι κινεζικές , δεν μεταδίδουν τον κορωνοϊό , και δεν πρέπει να συγχέονται με αυτές όμορου δήμου που και αναμμένες θυμίζουν κάτι από  Πεκίνο και όχι βέβαια  Λας Βέγκας! 

Βέβαια επειδή στον καπιταλισμό τα πάντα στοιχίζουν,  κάποιοι είναι σίγουρο πως θα αναζητήσουν το κινεζικό ή τον αλήστου μνήμης φωτισμό της πόλης που θύμιζε Τίρανα επί Χότζα και που συνόδευε τους "λαϊκούς αγώνες" όσων τάιζαν σανό τους δημότες μας όλη την δεκαετία του 1980! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: