ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέσα στα θέματα του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου υπάρχει και θέμα με τίτλο έκδοση ψηφίσματος για το Παλαιστινιακό!

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Μέσα στα θέματα του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου υπάρχει και θέμα με τίτλο έκδοση ψηφίσματος για το Παλαιστινιακό!


Σωστά για εμάς υπάρχει αυτό το θέμα αφού όποιος υποστηρίζει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ καλό είναι να το κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι εν κρυπτώ. 

Έτσι θα μάθουμε επιτέλους και τις απόψεις των 41 δημοτικών μας συμβούλων και κυρίως θα καταλάβουμε και πόσα γνωρίζουν από Ιστορία αφού βέβαια το παλαιστινιακό μας αφορά είναι στην περιοχή συμφερόντων των συμμάχων μας ( την Μέση Ανατολή) και η χώρα μας έχει τα δικά της συμφέροντα που με χαρά βλέπουμε να αναδεικνύονται τα τελευταία χρόνια με συμμαχίες με το κράτος του Ισραήλ. 

Βέβαια εμάς μας ενδιαφέρει να δούμε μέσα από αυτή την συζήτηση και τις απόψεις των δημοτικών συμβούλων και το περί δικαίου τους αίσθημα αφού διόλου θα μας αφορούσαν τα συμφέροντα της χώρας εάν ήταν αυτή να υποστηρίξει το ΔΙΚΑΙΟ και την ΗΘΙΚΗ. 

Έτσι αναμένουμε το ΨΗΦΙΣΜΑ που θεωρούμε πως πρέπει να είναι ομόφωνο αφού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ όπως λένε κάποιοι κόντρα , στη δική μας απόλυτη ΘΕΣΗ ό,τι ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ δεν πρέπει να συγχρωτίζονται με διεφθαρμένους. 

Και βέβαια ένα ομόφωνο ψήφισμα για το Παλαιστινιακό θα μας απογοήτευε αφού θα σήμαινε πως ΘΥΤΕΣ και ΘΥΜΑΤΑ εξισώνονται για ακόμα μια φορά από τους δημοτικούς μας συμβούλους. 

Η διοίκηση του δήμου είναι ξεκάθαρη όπως και η πλειοψηφία των δημοτών μας αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η αντίθετη ΑΠΟΨΗ έχει έστω και εάν οπαδό μέσα στο υπάρχον δημοτικό συμβούλιο. 

Για όσους φασίστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρωτιούνται μα τι δουλειά έχει η διοίκηση ενός δήμου με την εξωτερική πολιτική μην δίνεται βάση είναι οι ΙΔΙΟΙ που δεν είδαν τις ερπύστριες του Γεώργιου Παπαδόπουλου που βέβαια ως φασίστας που ήταν δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση η στάση του στον πόλεμο τον έξι ημερών . Μια στάση ουδετερότητας που για κάποιους αφελείς ωφέλησε την Ελλάδα! Όμως όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό δεν δύναται να βρίσκεται σε θέση ευθύνης και οι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες της 21ης Απριλίου δεν είχαν καν την νομική κατοχύρωση για να βρίσκονται σε καρέκλες ευθύνης αλλά ακόμα  και στα εξωτερικά θέματα έδειξαν πως δρούσαν με καιροσκοπισμό χάνοντας την Κύπρο και εάν δεν έπεφταν θα έχαναν και πολλά ακόμα εδάφη αφού Εθνικιστής δεν είναι όποιος θέλει την Πόλη αλλά όποιος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός. 

Και βέβαια οι Απριλιανοί ούτε τον κομμουνιστικό κίνδυνο δεν ήταν σε θέση να αποτρέψουν και ακόμα πληρώνουμε την επταετία τους αφού με τα εγκλήματά τους στην ουσία οδήγησαν στην νομιμοποίηση του ΚΚΕ από την μετέπειτα κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή που δεν είχε και πολλά περιθώρια να πράξει κάτι αντίθετο αφού όταν κυνηγάς το ΤΙΠΟΤΑ το κάνεις να φαίνεται σπουδαίο. 

Η φαινομενική ουδετερότητα λοιπόν της Ελλάδας στην επίθεση που δέχθηκε το κράτος του Ισραήλ το 1973 από τους Αιγύπτιους και τους συμμάχους τους ( Ιορδανία, Συρία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Κουβέϊτ, και Αλγερία) δεν άλλαξε την κατάληξη του πολέμου των έξι ημερών που βρήκε θριαμβευτή το κράτος του Ισραήλ που νίκησε 6 κράτη μαζί και την "ουδετερότητα" των μεγάλων δυνάμεων της εποχής ανάμεσά τους και τις ΗΠΑ. Γιατί βέβαια η ΕΣΣΔ συνέδραμε όπως συνηθίζει και εξακολουθεί έως και σήμερα τους ομοϊδεάτες φασίστες της Μέσης Ανατολής. 

Στον πόλεμο αυτό επειδή εμείς δεν θέλουμε να κρύψουμε ΤΙΠΟΤΑ από την ιστορική αλήθεια η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ εάν χρειάζονταν θα συνεισέφεραν στο πλευρό του Ισραήλ αλλά δεν χρειάστηκε καν! 

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά στη Μέση Ανατολή και το κράτος του Ισραήλ είναι ακόμα πιο ισχυρό ενώ οι ΗΠΑ είναι η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη! 

Η Παλαιστίνη άλλωστε είναι ένα δημιούργημα των Βρετανών αποικιοκρατών για να έχουν λόγο στη Μέση Ανατολή και δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια επαρχία της Συρίας . Μια περίπτωση Μαυροβουνίου είναι αλλά αναγκαίο να υπάρχει σαν ξεχωριστό κράτος αφού Παλαιστίνιους και Εβραίους τους χωρίζουν περισσότερα από όσα τους ενώνουν! 

Είναι να σαν ζητάει κάποιος Έλληνες και Τούρκους σε κοινό κράτος πράγμα αδιανόητο να συμβεί αφού τα πιο πολλά μας χωρίζουν και ό,τι μας ενώνει είναι λάθος δικό μας απέναντι στην Ιστορία μας και τον δυτικό πολιτισμό που εμείς μεταλαμπαδεύσαμε σε όλο τον κόσμο και κάπου τον χάσαμε όπως είναι εμφανές σε κάθε ξένο επισκέπτη της χώρας μας! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: