ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη και όχι μόνο....

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη και όχι μόνο....




  • Δεν έχουμε καμία λεπτομέρεια εκτός πως.... Έρχονται... Στα ερωτήματά σας θα απαντήσουν οι ίδιοι όταν θα ξεκινήσουν το εγχείρημά τους. 



  • Οι υπερωρίες στους εργαζόμενους στην καθαριότητα δεν "αποδίδουν" κατά την δική μας ΑΠΟΨΗ είναι εμφανές ακόμα και στους καλοπροαίρετους πως διατηρώντας τον ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα της καθαριότητας το μόνο που πετυχαίνεις είναι να έχεις μια ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη. Για όσους αναρωτιούνται γιατί οι όμοροι δήμοι είναι πιο καθαρή το δικό μας ζητούμενο δεν είναι να είμαστε μια  λιγότερο βρώμικη πόλη αλλά μια καθαρή. Άλλωστε τα πάνω από 10 εκ. ευρώ που δίδονται κάθε χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας του δήμου μας είναι ένα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ποσό για να έχει η πόλη αυτή την ΚΑΚΗ εικόνα. 

  • Άντε να ψηφιστεί επιτέλους ο νέος εργασιακός νόμος μπας και τιμωρηθεί καμία ιδιωτική επιχείρηση από αυτές τις μικρομεσαίες που απασχολούν το προσωπικό τους ατελείωτες ώρες χωρίς να τους καταβάλλουν ποτέ τις επιπλέον ώρες που αναγκαστικά εργάζονται. Θα μπει τάξη όταν ο ίδιος ο εργαζόμενος έχει άμεση πρόσβαση στην κάρτα εργαζομένου και θα μπορεί να καταγγείλει και το παραπάνω δευτερόλεπτο που εργάζεται όπως βέβαια και την μάστιγα της ανασφάλιστης εργασίας που ενώ έχει μειωθεί δραστικά τα τελευταία χρόνια σε κάποιους κλάδους παραμένει για να μας θυμίζει πως δεν είμαστε ΔΥΤΙΚΟ κράτος παρά μόνο στα χαρτιά. Η πρόσβαση του εργαζομένου στην κάρτα του θα δημιουργήσει πονοκεφάλους σε όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις επί δεκαετίες συμβάλλουν στον εργασιακό μεσαίωνα. Επίσης στο δημόσιο θα δοθεί η δυνατότητα σε κάποιους να δουλεύουν τέσσερις ημέρες αντί πέντε με 2 ώρες παραπάνω την ημέρα για να έχουν τριήμερο να πηγαίνουν στα χωριά τους. Τώρα το πότε θα αντιληφθούν οι κυβερνώντες πως το Ελληνικό Δημόσιο εξακολουθεί και είναι δαπανηρό φανταζόμαστε μετά την υπογραφή ακόμα ενός μνημονίου και τις προσεχείς πρόωρες εκλογές του φθινοπώρου. Έως το 2025 οι δαπάνες για το Δημόσιο θα έχουν περικοπεί δραστικά και θα γίνει κούρεμα στις συντάξεις άνω των 1000 ευρώ ό,τι και εάν σας λέει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης που προσπαθεί να κρύψει για ακόμα μια φορά την ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ της Ελληνικής Οικονομίας. 

  • Συντάξεις στα 55 έτη εξακολουθεί και δίνει το Ελληνικό Δημόσιο αφού μετά από 11 χρόνια μνημονίων δεν μάθαμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Συνεχίζουμε και δανειζόμαστε υποσκάπτοντας το μέλλον των επόμενων γενιών που εάν δεν φύγουν στο εξωτερικό θα αναγκαστούν να ζουν με 300-700 ευρώ τον μήνα. Η εικόνα για να αλλάξει θέλει ριζικές μεταρρυθμίσεις και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ από μια αντιπολίτευση που πιστεύει ακόμα στα λεφτόδενδρα! 

  • Πρόσκαιρη η χαρά των λαϊκιστών που χαϊδεύουν τα αυτιά των αναγνωστών τους. Τα δήθεν συστημικά ΜΜΕ εξακολουθούν και αυξάνουν τους "πελάτες" τους επειδή δεν σας έκρυψαν ΚΑΜΙΑ αλήθεια από το 2010 και μετά τουλάχιστον και στην συντριπτική τους πλειοψηφία στήριξαν την Ελλάδα για να μην ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ την ώρα που κάθε λογής φασίστας με γεμάτη ΤΣΕΠΗ χόρευε και φωνασκούσε στην πλατεία Συντάγματος. Πλέον με άδειες ΤΣΕΠΕΣ οι αντιδράσεις είναι μηδαμινές σε σχέση με την απόλυτη καταστροφή που έχουν βιώσει οι πιο παραγωγικές ηλικιακές ομάδες της χώρας μας. 

  • Η ΝΔ θα είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ και των επόμενων εκλογών και επειδή πιο ΔΕΞΙΟΣ σχηματισμός δεν θα υπάρχει τα ποσοστά της θα είναι ίδια με τις εκλογές του 2019! 

  • Η εφημερίδα "Αυγή" ανακάλυψε ακροδεξιούς μέσα στο Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ! Κανέναν δεν πείθει άλλωστε το συνδικάτο των 6000 μελών δεν εκπροσωπεί παρά ένα μικρό ποσοστό όσων εργάζονται στα ΜΜΕ της πατρίδας μας. Η κοινωνία άλλωστε έχει τιμωρήσει με ΛΟΥΚΕΤΟ τις φωνές λαϊκισμού ( ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΤΟ ΧΩΝΙ,. κ.ο.κ ) που έκαναν ζημιά σε ένα λειτούργημα που δεν μπαίνει σε κομμουνιστικά καλούπια όσο και εάν αυτό επιθυμούν η αλλοπρόσαλλη συμμαχία που διοικεί την ΕΣΗΕΑ τα τελευταία 10 χρόνια . Αντί να στηρίξουν τον δημοσιογράφο στηρίζουν έναν πολιτικό που έχει πλακωθεί με την ΑΛΗΘΕΙΑ χρόνια και μιλάμε βέβαια για τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Εμείς απογοητευμένοι είμαστε από την κα. Αντωνιάδου αφού την άλλη παράταξη με την οποία ασκεί συνδιοίκηση την γνωρίζαμε τι ακριβώς πρεσβεύει. Βάλτε ακόμα μερικούς κομμουνιστές στην ΕΣΗΕΑ και σε μερικά χρόνια εάν δεν υπήρχαν και οι Μαρινάκηδες θα είχατε Τύπο να υμνεί Πούτιν και Λουκασένκο αφού δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τις κόκκινες χούντες από τις Αστικές Δημοκρατίες της Δύσης! 

  • Αύριο θα σας έχουμε πρώτα ο Θεός μια δυνατή καταγγελία εκτός και ο καταγγέλλοντας κάνει πίσω και δεν δεχθεί να μας δώσει στην αρχική του μορφή έγγραφο που "καίει". Οι αντιδράσεις θα είναι μεγάλες αφού κάποιοι θα επικαλεστούν προσωπικά δεδομένα που όπως μας ενημέρωσε ο νομικός που μας "προστατεύει" από τις ορδές των διεφθαρμένων ΔΕΝ έχουν καμία νομική βάση όταν αποδεικνύεται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ! 

  • SOS. Στα χέρια των διωκτικών  αρχών σημαντικό εύρημα  που εξετάζεται εάν έχει ουδεμία συσχέτιση με την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ! Στάλθηκε στη ΓΑΔΑ λένε οι πρώτες πληροφορίες όσων χειρίζονται την στυγνή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: