ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θυμάται άραγε από αυτούς που φωνασκούν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαίου 2019 στο δήμο μας;

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Θυμάται άραγε από αυτούς που φωνασκούν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαίου 2019 στο δήμο μας;

 

Αυτά τα ποσοστά δώσατε στις δημοτικές εκλογές του 2019 στις παρατάξεις της πόλης μας και αυτούς στείλαμε ( δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών και εμείς ως πολίτες) να μας εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο. 

Την δεύτερη Κυριακή όπου αυτό το ΔΕΞΙΟ ιστολόγιο πήρε επειδή έτσι πρέπει να κάνει κάθε ευσυνείδητος πολίτης σαφή ΘΕΣΗ βγάλατε  για δήμαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ 


Και βέβαια όπως και τότε έτσι και τώρα οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αυτής της πόλης ωρύονταν για την "αντιδημοκρατικότητα" του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου την ώρα που ήταν συνυποψήφιοι των "Πετράκηδων" της πόλης που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζουν τα πουλιά της χούντας και υμνούν δικτάτορες ντόπιους και ξένους! 


Η παράταξη "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή μας ήρθε με δεξιά στελέχη που στηρίξαμε με πάθος αφού ήταν άφθαρτα κιόλας και δεν συμμετείχαν σε προηγούμενες διοικήσεις και κατέληξε ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνομιλητής στο διαδίκτυο του κ. Δριμυλή που προσπαθεί ματαίως να μας πείσει πως το "μαύρο πρόβατο" της πόλης είναι ο πρώην σύντροφός του και νυν Αντιδήμαρχος κ. Στασινόπουλος. 

Ως μέσο είχαμε αναδείξει εγκαίρως ποιες δυνάμεις στήριζαν το εγχείρημα του Γιώργου Χατζηδάκη και επιλέξαμε στο δεύτερο γύρο το ΛΙΓΟΤΕΡΟ κακό για την πόλη μας. 

Το εάν δικαιωθήκαμε ή όχι θα το κρίνει η Ιστορία αλλά εμείς πήραμε ΘΕΣΗ την ώρα που οι τωρινοί υποκριτές που ωρύονται για τον "κακό" δήμαρχο μας κατακεραύνωναν διαδικτυακά και μας κατηγορούσαν για διαπλοκή μαζί με τους φασίστες του Μωραίτη  που άλλωστε ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ όσους έχουν εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες αφού έχουν ως πρότυπα ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ. 

Εμείς ως μέσο δεν έχουμε αυταπάτες για την ικανότητα κανενός από όσους συμμετέχουν στα κοινά της πόλης και πάντα θα έχουμε καλό λόγο ακόμα και για τους Δριμυλήδες εφόσον πουν κάτι θετικό για την πόλη και την λειτουργία του δήμου μας. 

 Η διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι πως εμείς δεν κολλάμε σε πρόσωπα αλλά σε Αρχές και Αξίες που υπηρετούν ή δεν υπηρετούν αυτά. 

Έτσι ενώ διαφωνούμε με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του κ. Κόκλα προβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τις δράσεις του εφόσον και για εμάς είναι προς θετική κατεύθυνση για την πόλη. 

Κριτική ασκούμε αλλά η διαφορά μας με όλους τους άλλους είναι πως προτείνουμε ΛΥΣΕΙΣ που στεναχωρούν όσους διαχρονικά ζουν με ΜΥΘΟΥΣ και στηρίζουν όσους κατέστρεψαν την πόλη μας. 

Έτσι δεν μπορούμε να αποδώσουμε τιμές ούτε να έχουμε καλό λόγο για τον Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που δεν είδε τις ερπύστριες που κατέλυσαν την Δημοκρατία μας και τις υπηρέτησε , ούτε βέβαια μπορούμε να "εξαφανίσουμε" το γεγονός πως ο εκλεγμένος επί 12 έτη κομμουνιστής δήμαρχος Δ. Κιντής καταπάτησε επί δεκαετία ιδιωτική περιουσία για να "δικαιωθεί" με μια πολιτική απόφαση που πήρε την μορφή δικαστικής απόφασης και αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για τον τρόπο που λειτουργούσε η Ελληνική Δικαιοσύνη στη χώρα μας για δεκαετίες. 

Το σάρωμα και οι αλλαγές που θα δείτε από Σεπτέμβριο δεν γίνονται επειδή κάποιοι είπαν να φύγουν αλλά επειδή προτίμησαν την συνταξιοδότηση από το να εμπλακούν σε "περιπέτειες" όπως π.χ η κα. Τουλουπάκη που τις αντέχει αφού γνωρίζει πολλά και για πολλούς! 

Εμείς δεν διεκδικούμε το αλάθητο αλλά προφανέστατα και δεν έχουμε δει καμία ουσιαστική αλλαγή στην λειτουργία του δήμου μας .

Κρατισμό πρέσβευαν και πρεσβεύουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και τιμούν όσους είχαν καλά λόγια για δικτάτορες ή πίστευαν για δεκαετίες ανεδαφικά και επιζήμια για την χώρα μας πράγματα. 

Οι διαχρονικές επιλογές μας σε διοικήσεις καταδεικνύει πως δεν αξίζαμε ως πλειοψηφία καλύτερη πόλη. Η ποιότητα του προσωπικού ενός δήμου είναι επιλογή δική μας αφού η πλειοψηφία επιλέγει όλους αυτούς που διοικούν με τα δικά μας χρήματα και την ανοχή που εξασφαλίζεται με την ψήφο μας κάθε τέσσερα χρόνια. 

Έτσι αφού και εμείς ως μέσο αποτύχαμε πιστεύοντας πως η επιλογή προσώπων με το σύστημα της απλής αναλογικής έδινε δύναμη σε δημοτικούς συμβούλους ώστε να κάνουν την διαφορά τους είδαμε εκλεγόμενους να υπηρετούν πράγματα που ουδείς ΔΕΞΙΟΣ έχει ως πρώτη επιλογή. 

Έτσι βλέπουμε δημάρχους που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ να υπηρετούν καλύτερα την ελεύθερη οικονομία και τον καπιταλισμό από ό,τι κάποιους που δηλώνουν δεξιοί. 

Ο δήμαρχος Αλίμου π.χ που προέρχεται από την κεντροαριστερά έχει περισσότερες επιλογές λογικής από τον εκεί δήθεν εκπρόσωπο της φιλελεύθερης παράταξης και εδώ στην πόλη μας είναι ενοχλητικό να βλέπεις δημοτικούς συμβούλους της δήθεν δεξιάς σε κοινούς "αγώνες" με τον Μανιάτη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Έτσι στις εκλογές του 2023 το γράφουμε από τώρα για εμάς είναι αδιανόητο να στηρίξουμε τις δημοτικές παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ή "Η πόλη που θέλω" και εάν δεν μπορέσουμε να συμβάλουμε στη δημιουργία νέας κεντροδεξιάς παράταξης θα επιλέξουμε το λιγότερο κακό για την πόλη από τους υπάρχοντες υποψηφίους όπως κάνουμε πάντα σεβόμενοι όλες και όλους εσάς που μας διαβάζετε από το 2013. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: