ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Δεν θα κάνουμε τα στραβά μάτια για κανέναν επιχειρηματία της πόλης - Θα τηρηθούν κατά γράμμα οι νόμοι

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Γιώργος Χατζηδάκης: Δεν θα κάνουμε τα στραβά μάτια για κανέναν επιχειρηματία της πόλης - Θα τηρηθούν κατά γράμμα οι νόμοι

 Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε στελέχη της διοίκησης και επιχειρηματίες της εστίασης της πόλης μας. 

Η διοίκηση μέσω του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη τόνισε πως οι επιχειρήσεις θα στηριχθούν αλλά δεν θα υπάρξει ΑΝΟΧΗ σε παραβιάσεις των μέτρων που έχει καθιερώσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Η συμμετοχή των επιχειρηματιών της εστίασης στην τηλεδιάσκεψη  ήταν ενθαρρυντική,  εάν αναλογιστεί κάποιος πως στην πόλη μας υπάρχουν δύο εμπορικοί σύλλογοι ( τον ΕΣΗ και η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούποληςπου όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από τις συμμετοχές τους στα δημοτικά συμβούλια που έχουν κληθεί έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. 

Για εμάς θετικό αφού όλα τα ζητήματα έχουν πολιτικές λύσεις , και ανάλογα με την ιδεολογία που έχεις αντιλαμβάνεσαι και το τι εστί επιχειρηματικότητα. 

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης και κυρίως εάν η ΑΝΟΧΗ είναι όντως μηδενική όταν παραβιάζονται τα ωράρια που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Όπως μάθαμε από το Υπουργείο Ανάπτυξης σύντομα οι περιορισμοί θα αρθούν και τα μαγαζιά εστίασης θα έχουν διευρυμένο ωράριο.

Σε κάθε περίπτωση ο κάθε πολίτης όταν βλέπει παραβιάσεις του ωραρίου και εάν ενοχλείται μπορεί να καλέσει την άμεση δράση 100 για να κόψει τα επιβαλλόμενα πρόστιμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: