ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....



  • Σιγά μην φοβηθούμε τους "αρουραίους" που επιζητούν από τα ΜΜΕ να αναδεικνύουν  ως "λύση" τον έκδηλο φασισμό τους. 

  • Μπράβο στη διοίκηση για το ξεκάθαρο μήνυμά της πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν επιχειρηματία να παραβιάζει νόμους προς ίδιον όφελος και εις βάρος των συναδέλφων του. 

  • Νέες επιχειρήσεις εστίασης της πόλης σε κεντρικά της σημεία και όχι μόνο. Ευχόμαστε κέρδη και υγιή ανταγωνισμό που ευνοεί πάντα τον καταναλωτή. 

  • Ο καλύτερος Αντιδήμαρχος για τους αναγνώστες μας είναι ο Παναγιώτης Κόκλας εξαιτίας του μας ψέγουν για κομματικό φανατισμό! παρόλο που ως μέσο έχουμε ασκήσει κριτική και σε αυτή την κυβέρνηση αλλά ως ορθολογιστές κατανοούμε πως την ώρα της κάλπης δεν νοείται να προτρέψουμε κανέναν να γυρίσει με την ψήφο του την χώρα μας πίσω. Άρα εμείς ατυχώς έτσι θα πορευτούμε και δεν θεωρούμε πως είναι εφικτό να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αφού ακόμα και στα "αυτονόητα" έχουμε άλλη πρόταση από την επικρατούσα στην πόλη ή έστω αυτή που αποτυπώνεται στα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2019. 

  • Όχι δεν χάσαμε την "είδηση" της επίσκεψης του επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στη ΓΑΔΑ μαζί με συμπαθή σε εμάς δημοτικό σύμβουλο της ιδίας δημοτικής παράταξης απλώς δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε γιατί για να το παίζαμε ασχολίαστο ως δελτίο τύπου δεν παίζει σε εμάς. Αφού θέλετε λοιπόν να το σχολιάσουμε η κυβέρνηση και η Ελληνική Αστυνομία γνωρίζει τα προβλήματα εγκληματικότητας της πόλης μας που θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο ακολουθείτε η λανθασμένη συνταγή του κρατισμού. Άρα όποιος θεωρεί πως εάν έχεις 100 αστυνομικούς στο ΑΤ της πόλης σου θα έχεις καλύτερη αστυνόμευση απλώς εθελοτυφλεί. Και στα Βόρεια Προάστια υποστελεχωμένα είναι τα Αστυνομικά τμήματα αλλά η εικόνα είναι άλλη! Θα το καταλάβουμε και καλύτερα σε 5-6 χρόνια που θα έχει ολοκληρωθεί η επένδυση του Ελληνικού και στο τμήμα της η παραβατικότητα θα είναι σχεδόν μηδενική. Για όσους δεν κατανοούν τι λέμε ας σκεφτούν πόσες φορές κλάπηκε καζίνο και πόσες η συνοικιακή έβγα της γειτονιάς μας! 

  • Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως δεν είσαι ό,τι δηλώσεις και πως οι επιλογές σου σε χαρακτηρίζουν στον πολιτικό χάρτη. Τέλος για να μην γίνονται παρανοήσεις εμείς δεν θεωρούμε κανέναν "φιλάνθρωπο" και κανέναν περισσότερο "αλληλέγγυο" επειδή το διαφημίζει κοιτάμε και αξιολογούμε τις δράσεις και απορούμε με κάποιους που ενεργούν σε καπιταλιστική οικονομία και επιλέγουν να προβάλλονται από όσους μας διαφημίζουν "σοσιαλιστικούς παραδείσους". Είναι αυτονόητο πως οι δικοί μας αναγνώστες παρατηρούν αυτή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αφού άλλωστε έτσι τους έχουμε "εκπαιδεύσει" στα 8 χρόνια παρουσίας μας μέσω αυτού του ιστολογίου στα της .... πόλης. 

  • Πόλη με π κεφαλαίο είναι μόνο η Βασιλεύουσα κοινώς η Κωνσταντινούπολη που πλέον είναι στο έδαφος της Τουρκίας από το 1453 έως και σήμερα. Τώρα εάν νομίζει κάποιος πως η Ηλιούπολη είναι Πόλη με π κεφαλαίο δικαίωμά του αλλά μην θεωρεί πως αυτό δεν είναι ατόπημα αφού κανένα κοινό δεν έχει η δική μας πόλη με την πρωτεύουσα μιας πρώην Αυτοκρατορίας! Τέλος για όσους δεν το γνωρίζουν στην σημερινή Κωνσταντινούπολη η πλειοψηφία ομιλεί την τουρκική γλώσσα και θα την ομιλεί για δεκαετίες ακόμα όσο κάποιοι γραφικοί γράφουν με Π κεφαλαίο την δική τους πόλη της οποίας προφανώς αγνοούν και την Ιστορία. Προφανώς κάποιοι αναπολούν τον Καρρά Αλή και ξεχνούν πως επιχειρηματίες ιδιώτες Έλληνες  εξ Αιγύπτου και πως ο Δρανδάκης αγοράζοντας από τον Αλέξιο Νάστο μια έκταση περί των 1.030 στρεμμάτων άρχισε να δημιουργεί την πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: