ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Δεν είμαστε υποχρεωμένοι και δεν το επιθυμούμε κιόλας να αναρτούμε  ό,τι εμείς θεωρούμε ως είδηση σε όλες τις ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα της πόλης μας. Προτιμούμε να αναρτούμε τις ειδήσεις μας σε ομάδες που έχουν συγκεκριμένο κοινό πιο κοντά σε όσα πρεσβεύουμε εμείς και βασικά αδιαφορούμε πλήρως για αναγνώστες που μας επισκέπτονται μετά από παραπομπή και όχι απευθείας στο ιστολόγιό μας. Ζητάμε συγγνώμη από την παράταξη του κ. Αραμπατζή "Η πόλη που θέλω" γιατί δεν δημοσιεύσαμε το δικό της μήνυμα για την χθεσινή μέρα μνήμης. Θα την παίξουμε σήμερα αφού μπερδευτήκαμε θεωρώντας πως το μήνυμα συνδημότη μας θα "κάλυπτε" και το δικό τους μήνυμα για την χθεσινή μέρα. Θα το βάλουμε σήμερα αφού ό,τι θετικό για εμάς γίνεται από οιαδήποτε δημοτική παράταξη το αναρτούμε. 

  • Ετοιμάζαμε κείμενο για την χθεσινή συγκέντρωση στο Χαλικάκι για τα κρούσματα παραβατικότητας που παρατηρούνται αλλά δεν θα μπούμε στη διαδικασία. Εμείς θα συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας για τις περίεργες επιθέσεις που συμβαίνουν στην περιοχή και φυσικά θεωρούμε πως ο κ. Πλιώτας που πήρε τον φάκελο με τους 500 ποινικούς και την εγκληματική δράση τους από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη δεν θα τον καταχωνιάσει όπως όλους τους προηγούμενους. Να θυμίσουμε μόνο πως στην πόλη μας έμενε η Πόλα Ρούπα και πως το δήθεν αποψιλωμένο αστυνομικό τμήμα της πόλης μας έχει ενισχυθεί στα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ με προσωπικό. Θυμόμαστε και παλιότερα που είχε και παραπάνω να κυκλοφορούν και να ανταλλάσσουν πυροβολισμούς με καλάσνικοφ κάθε λογής ποινικοί  σε μια πόλη που ή θα αλλάξει ή θα βουλιάξει. Η αγωνία των κατοίκων πέριξ του Χαλικάκι είναι σεβαστή από εμάς αλλά ας το θυμούνται στις κάλπες και όχι όταν θα βιαστούν ή θα δολοφονηθούν για να μην δημοσιευθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ που σε αγαστή συνεργασία με ποινικούς αποτελούν απειλή για την Αστική μας Δημοκρατία. Δεν μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει με αυτή την Δικαιοσύνη αποφυλακίζει και δίνει άδειες σε ποινικούς και η μόνη λύση είναι πλέον να αντιληφθεί η πολιτική ηγεσία πως δεν πρέπει να της έχει ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη και να αλλάξει το τα πάντα στον χώρο της. Οι αστυνομικοί στην πατρίδα μας είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλοί σε σχέση με άλλα δυτικά κράτη , όμως ούτε σωστά αξιολογούνται αλλά και ο τρόπος εισαγωγής τους με πανελλαδικές εξετάσεις είναι για εμάς παντελώς λάθος εάν θέλουμε κάποτε να έχουμε μια αστυνομία σαν και αυτή των ΗΠΑ και όχι της Κολομβίας!

  • Τα στοιχεία του Πακιστανού βιαστή δόθηκαν στη δημοσιότητα επειδή προηγούμενα ένα από τα υποψήφια θύματά του είχε ανεβάσει υλικό που κατέγραψε "παράνομα" σύμφωνα με τον κατάπτυστο νόμο του Ευάγγελου Βενιζέλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εμμονή σε έναν νόμο που καλύπτει ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ , ΒΙΑΣΤΕΣ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ κ.ο.κ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ για την ποιότητα της Δημοκρατίας στην χώρα μας. Πρόσφατα Ελληνικό Δικαστήριο άφησε ελεύθερο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ  και δεν δέχθηκε ως αποδεικτικό υλικό μηνύματά του σε ανήλικη! Και βέβαια τα ΜΜΕ βουίζουν για την ΣΗΨΗ και ουδείς ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ έχει τιμωρηθεί έστω πειθαρχικά για ανεπάρκεια ή παράβαση καθήκοντος. Ακόμα και όσους είχαμε βγάλει παλιά στο παραδικαστικό κύκλωμα δικάζουν ακόμα αφού ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ παρά τις δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που "έδεναν" για αυτούς βαρύτατες κατηγορίες. Βασικά το πρόβλημα αφορά όλους τους Έλληνες γιατί για όσους είναι υπήκοοι κάποιου άλλου δυτικού κράτους βρίσκουν άκρη μέσω των Πρεσβειών τους. Άρα μην έχετε καμία αμφιβολία πως ο δολοφόνος της Καρολάϊν θα συλληφθεί λόγω της υπηκοότητας του πατέρα της αλλά και της επαγγελματικής του ενασχόλησης. Σας γράφουμε από τώρα πως πιθανότατα είναι Έλληνας για να μην πέσετε από τα σύννεφα υποκριτικά όπως πάντα! 

  • Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στον Υμηττό θα νομιμοποιηθεί αφού με βάση το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού καταφύγια επιτρέπονται και όχι μόνο μέσα σε δασικές εκτάσεις. Άρα άδικα ανησυχούν οι αριστεροί φασίστες της πόλης θα γίνει και μεγαλύτερο και με καλύτερες προδιαγραφές για την φιλοξενία ακόμα περισσότερων αδέσποτων. Και βέβαια τα λεφτά θα τα δώσει το κράτος επειδή ακούσαμε πως δεν βοηθάει να θυμίσουμε απλώς πως μόνο για τροφές και φαρμακευτικά σκευάσματα τον Απρίλιο του 2020 δόθηκαν 1, 4 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους όλης της χώρας. Για τον δήμο μας δόθηκαν τότε 7.500 ευρώ και βέβαια ας μην ξεχνάει κανείς πως κάθε χρόνο η ετήσια κρατική χρηματοδότηση προς τον δήμο μας είναι περί τα 40 εκ ευρώ και τις καλές εποχές ήταν διπλάσια! Κράτη πραγματικά ισχυρά οικονομικά όπως οι ΗΠΑ προχωράνε σε ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. Επομένως πριν κατηγορήσουμε το κράτος "δολοφόνο" καλό θα ήταν να φροντίζουμε να προσέχουμε τα κατοικίδιά μας εφόσον το παίζουμε φιλόζωοι και με δεδομένο πως το κράτος μας δανείζεται συνεχώς για να πληρώσει ακόμα και τους μισθούς και τις συντάξεις. Και το 2020 λόγω πανδημίας ο προϋπολογισμός ήταν ελλειμματικός για την πατρίδα μας που μάλλον θεωρεί πως θα δουλεύουν οι σύμμαχοί της για να την συντηρούν! Λανθασμένη αντίληψη πριν λοιπόν δούμε να εξαντλούνται όσοι αφιλοκερδώς ασχολούνται με τα αδέσποτα ας βοηθήσουν όσοι το παίζουν ή είναι φιλόζωοι. Το κράτος -πατερούλης δεν ΕΣΩΣΕ ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

  • Τα εμβόλια κατά της covid-19 δεν είναι ΤΖΑΜΠΑ και καλώ θα ήταν να γίνουν γιατί το κόστος της οικονομίας από "σακατεμένους" θα είναι αβάστακτο για κράτη όπως το δικό μας. Η νόσος αφήνει μόνιμες βλάβες λένε τα νέα στοιχεία ήδη βλέπουμε συναδέλφους μας που νόσησαν μήνες μετά να έχουν προβλήματα ας κάνουμε την σωστή επιλογή για την κοινωνία και για τους ευατούς μας. Άλλωστε τέλη του μήνα θα έχει ο κάθε πολίτης και το δικαίωμα επιλογής εμβολίου άρα όσοι έχουν αιτιάσεις για συγκεκριμένο εμβόλιο θα μπορούν να το αποφύγουν. 

  • Το να φωνάζουν υπέρ της νομιμότητας όσοι συνέβαλαν στην υφαρπαγή μιας ιδιωτικής περιουσίας από τον δήμο μας είναι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Θα χαθούν όλα γιατί αυτό επιβάλλει το ΔΙΚΑΙΟ και η ΗΘΙΚΗ όσες πορείες και εάν κάνουν όσες φορές και εάν καταφύγουν σε μια Δικαιοσύνη που ΖΕΧΝΕΙ κρατισμό και θέλει αναδιάρθρωση πριν γίνουμε μια  "ωραία" Βενεζουέλα. 

  • Οι σαχλαμάρες του κομμουνιστή Καλογρίτσα εμάς δεν μας πείθουν . Έπρεπε να είναι χρόνια στη φυλακή και όχι να το παίζει επιχειρηματίας με ΞΕΝΑ χρήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: