ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Γαϊτάνης θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και να μην συγχρωτίζεται με όσους στέκονται απέναντι στις επιλογές της ΝΔ

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Γαϊτάνης θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός και να μην συγχρωτίζεται με όσους στέκονται απέναντι στις επιλογές της ΝΔ

 


Η ΝΔ είχε  φέρει προς διαβούλευση τη ΣΜΠΕ για τον Υμηττό (ολοκληρώθηκε)  και έχει πλέον έτοιμο προς ψήφιση το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού! 

Θεωρούμε πως ο κ. Γαϊτάνης θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι συνδαιτημόνες του κ. Γαβριήλ Αραμπατζής , Άντα Καραχάλιου και Θανάσης Αθανασίου αντιδρούν σε αυτό και σε όσα προβλέπονται για την σωτηρία του Υμηττού μας.  Μιλάμε βέβαια για την συνάντηση που δημοσιοποιήθηκε από το ιστολόγιο ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ που δεν έχει αφήσει ανακοίνωση ή δελτίο τύπου των "Ερυθρών Χμερ" της πόλης που να μην έχει δημοσιεύσει και που έχει μείνει ΣΙΩΠΗΛΟ σε κάθε εκδήλωση "λατρείας" των χουντικών αποβρασμάτων της πόλης υπέρ του Γεώργιου Παπαδόπουλου! 

Άλλωστε δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από τον συνυποψήφιο του κ. Πετράκη παρά να μετακινηθεί αμέσως μετά την αποτυχία του να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος σε μια παράταξη που ως μη όφειλε υμνεί και αυτή σε κάθε ευκαιρία τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα!

Αυτά βέβαια είναι γνωστά στους πολλούς και δεν κομίζουμε κάτι νέο . Αυτά όφειλε και γνώριζε κατά την δική μας άποψη και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης και για αυτό τον λόγο κάνουμε δημόσια ανάρτηση αφού προφανέστατα και δεν θεωρούμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε συνεργάτη του έναν "αφελή". 

Δεν επιθυμούν οι κόκκινοι και μαύροι φασίστες της πόλης  το ΚΥΤ του Υμηττού που η κυβέρνηση της ΝΔ επιτέλους ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ αφού είναι υποκρισία  να διατηρείται για πάνω από 20 χρόνια  παρά την απόφαση  του ΣτΕ, (έχουμε γράψει σχετικά για αυτή την απόφαση)  επειδή είναι αναγκαίο και δεν βλάπτει την ΥΓΕΙΑ των δημοτών μας. 

Καμία κυβέρνηση δεν το έχει απομακρύνει , και φυσικά ούτε η σημερινή θα πράξει κάτι τέτοιο . Άλλωστε είναι στα μέσα της θητείας της και όπως όλοι είδαν  με το προεδρικό διάταγμα που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ ,  κάνει ΜΟΝΙΜΗ την αναγκαία παρουσία του για εμάς αλλά και για όλα τα Νότια Προάστια. 

Σε όλα αυτά οι συνδαιτημόνες του (υπάρχει σχετική φωτογραφία στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ),  έχουν διαφορετική άποψη , διατυπωμένη στα δημοτικά συμβούλια και παράλληλα μετέχουν και σε κινητοποιήσεις μαζί με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αντιδραστικές δυνάμεις της πόλης μας ζητώντας την ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του ΚΥΤ! που το κόμμα της ΝΔ νομιμοποιεί . 

Όπως προτείνει και την δημιουργία Διαδημοτικού Κοιμητηρίου δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού  όπου και πάλι οι συνδαιτημόνες του δεν το θέλουν προτείνοντας πράγματα που θα υλοποιούσε μόνο ένας δοτός δήμαρχος της χούντας!

Νεκροταφείο δηλαδή δίπλα  στις αυλές σχολικών κτιρίων αφού ο χουντικός δήμαρχος έφτιαξε μια πόλη σχεδιασμένη από ξεφτιλισμένους καραβανάδες καταστρέφοντάς την για πάντα. Όμως εδώ μιλάνε για άψογη ρυμοτομία αγνοώντας πως και η Αγία Μαρίνα συνοικία της Ηλιούπολης είναι και μη βλέποντας πως ό,τι όμορφο απέμεινε στην πόλη είναι ήδη περιουσία της ΕΤΑΔ και αύριο θα είναι όποιου το εκμισθώσει αφού ο δήμος Ηλιούπολης παίζει διαχρονικά τον ΤΖΑΜΠΑ μάγκα! 

Τι έπραξε ο Κ. Δελλαπόρτας; Έκλεψε ιδιωτική περιουσία , εκμεταλλεύθηκε δωρεές , και φυσικά έδωσε σε όσους τον ευεργέτησαν και τους πούλησε π.χ Αλέξιος Νάστος ονόματα οδών,  που αφαιρέθηκαν αφού άμα μπλέξεις με δουλικά δικτατόρων δεν έχεις καλή κατάληξη όταν αποκατασταθεί η Αστική Δημοκρατία. 

Βέβαια στην πόλη η μαύρη χούντα αντικαταστάθηκε και νομιμοποιήθηκε με την ψήφο των πολλών από κόκκινη και για αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε σε χειρότερη μοίρα από ό,τι άλλοι όμοροι δήμοι μας. Δικαίως, αφού εμείς επιλέξαμε και επιλέγουμε σε τι ακριβώς πόλη θέλουμε να ζούμε!  

Οι μισοί δημότες ψήφιζαν ΧΟΥΝΤΙΚΟ και οι ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ και το αποτέλεσμα είναι η σημερινή πόλη που πληρώνει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ αυτών και των επιγόνων τους. 

Το χθες που αποτελεί η παράταξη του κ. Αραμπατζή που υμνεί τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα στο site το οποίο διατηρεί,  φυσικά και δεν έχει θέση στη  φιλελεύθερη ΝΔ. Το βλέπουν όλες και όλοι όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προτιμά και συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές καταβολές αλλά είναι δημοκράτες,  που είναι και ο κοινός τόπος για να μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί τους. 

Η δήλωσή του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή για την "απώλεια" ενός δοτού δημάρχου που δεν είδε τις ερπύστριες και συνεργάστηκε με χουντικούς καταδεικνύει και τι ακριβώς πρεσβεύει,  και το χειρότερο από όλα είναι πως παρά τις επανηλειμμένες δημόσιες καταγγελίες μας συνεχίζει απτόητος θεωρώντας πως τα απολειφάδια της χούντας της πόλης μας είναι ικανά να εκλέξουν δήμαρχο!

Το αυτό πίστευε και πιστεύει και ο Δημήτρης Μωραίτης για τον οποίο βέβαια οι αποκαλύψεις μας θα συνεχιστούν και θα εκθέσουν πολλές και πολλούς που συγχρωτίστηκαν μαζί του. 

Το μόνο που πετυχαίνει ο κ. Αραμπατζής είναι να έρχεται πιο κοντά με κάποια από τα  απολειφάδια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" , που εάν και έχουν  μετριοπαθή επικεφαλής συναγωνίζονται επάξια σε φιλοχουντικές κορώνες υποψηφίους του Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Βέβαια η παράταξη του κ. Αραμπατζή δεν έχει θέμα ακόμα και να βγάλει ανακοίνωση "υπεράσπισης" εναντίον ενός "ψεκασμένου" νομικού που βλέπει ως χούντα την κυβέρνηση Μητσοτάκη ! 

Ο κ. Γαϊτάνης προφανέστατα και δεν είναι αφελής,  για να μην τα γνωρίζει όλα αυτά , άλλωστε ως Εκπρόσωπος τύπου όφειλε να τα γνωρίζει. Εάν δεν τα γνώριζε τότε τον "αδικούμε" . Επομένως η παρουσία του αποτελεί "νομιμοποίηση" φιλοχουντικών κατάλοιπων σε μια παράταξη που φιλοξενεί υβριστές κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ όπως π.χ ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Και βέβαια οι υβριστές των τάχα ακραίων της ΝΔ προέρχονται από όσους θεωρούν πως στελέχη όπως ο Άδωνις ή ο Βορίδης "πούλησαν" τις αρχές και τις αξίες που ουδέποτε βεβαίως είχαν οι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες που για να κονομήσουν κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία το μακρινό 1967.

Προεκλογικά λοιπόν , και αφού του ευχηθούμε του εκπροσώπου της ΝΔ  κ. Τάσου Γαϊτάνη να μείνει εκ νέου εκτός Βουλής , γιατί η ΝΔ δεν έχει ανάγκη Γαϊτάνηδες,  να του εκφράσουμε και ΔΗΜΟΣΙΑ την δυσαρέσκειά μας , όπως και να τον καλέσουμε να πάρει σαφή θέση και για το ΚΥΤ στον Υμηττό, και για το νέο προεδρικό διάταγμα για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού,  όπως βέβαια και για το μείζον θέμα της Δημόσιας Περιουσίας που ταλανίζει την πόλη μας , μιας και είναι υποψήφιος εδώ στα Νότια άρα γνωρίζει τα θέματα αυτά και είναι χρήσιμη η ΘΕΣΗ του για όσα μας ταλανίζουν.

Άλλωστε αυτοδιοικητικός είναι και ο ίδιος τρεις φορές είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας πριν μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή και γίνει σοφότερος. 

ΥΓ: Τα προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ που υπήρξαν υμνητές της "Εθνοσωτηρίου" , έχουν καταδικάσει με δημόσιες τοποθετήσεις τους τα ατοπήματά τους , εδώ  στην Ηλιούπολη και επειδή ουδείς θεωρεί πως κάποιος υμνητής της χούντας θα εκλεγεί δήμαρχος εξακολουθούν και αλληθωρίζουν πότε στον μαύρο και πότε στον κόκκινο φασισμό! Βέβαια σε καμία περίπτωση η απήχηση ενός 10% που "υπέκλεψε" ο κος Αραμπατζής στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και με δική μας ΕΥΘΥΝΗ δεν αποτελεί πρόβλημα για την πόλη,  αφού ο κος Αραμπατζής δεν μετέχει στη διοίκηση και άρα δεν μπορεί να εφαρμόσει όσα καταστροφικά για τον δήμο μας πρεσβεύει η παράταξή του. Άλλωστε ουδέποτε τον είδαμε ΔΗΜΟΣΙΑ να κατακεραυνώνει τους επικριτές της ΝΔ , αντίθετα τον βλέπουμε να αντιδρά σε όσα η διοίκηση Χατζηδάκη προσπαθεί να υλοποιήσει και αφορούν βέβαια κυβερνητικές επιλογές. Τον βλέπουμε περισσότερο αντιμνημονιακό και από τον νυν δήμαρχο που προεκλογικά πουλούσε όπως και πολλοί άλλοι τον αντιμνημονιακό του σανό. Στο πλευρό του ήταν οι σημερινοί συνοδοιπόροι του κ. Αραμπατζή που λύσσαξαν να φύγει ο "αυταρχικός" Βαλασόπουλος στηρίζοντας απολειφάδια της χούντας και μένοντας στο ίδιο ψηφοδέλτιο με όσους ανέβαζαν τα πουλιά της χούντας στο προφίλ τους ! 

Βέβαια πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο ο κος Αραμπατζής άλλα να οραματίζεται για την πόλη και για άλλα να ομιλεί δημόσια αλλά εμείς απεχθανόμαστε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,  δεν θέλουμε να πιστεύουμε άλλωστε πως είναι υποκριτής και του ασκούμε κριτική για όσα δηλώνει δημόσια και θεωρούμε πως έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ. 

Εκτός και εάν η ΝΔ σκέφτεται να απομακρύνει το ΚΥΤ από τον Υμηττό  (έπαθαν κομμουνισμό ξαφνικά και έγιναν Βελουχιώτηδες) κάτι που εξ΄ όσων γνωρίζουμε δεν ισχύει . Παλεύει για την αναβάθμισή του ΚΥΤ και την υπογειοποίησή του, όπως φροντίζει και στο να λυθεί το θέμα Κοιμητηρίου που αντιμετωπίζουν οι δήμοι Αλίμου και Ηλιούπολης προωθώντας και αυτό είναι εμφανές στο νέο προεδρικό διάταγμα την ΛΥΣΗ του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου δίπλα στο ΚΥΤ του Υμηττού. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Ο κο Γαιτανης ήρθε να κάνει μία συζήτηση με "ουσία"...
Η "ουσία" είναι οι ψήφοι που θα συγκεντρώσουν στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.
Προφανώς όλα αυτά που έχεις αναφέρει και να τα ξέρει ο κο Γαιτανης δεν αποτελούν "πρόβλημα" για τον ίδιο γιατί το "αύριο" του είναι να εκλεγεί όπως είναι και το "αύριο" της παράταξης "Η πόλη που θέλω" του κυρίου Αραμπατζής.
Όταν αναζητάμε ένα "αύριο" με τον κύριο στόχο τα δικά μας προσωπικά συμφέροντα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι δημιουργούμε ένα "αύριο" το οποίο μπορεί να μην μας αρέσει .
Η κοινωνία στην οποία ζούμε στα τελευταία χρόνια μοιάζει πιο πολύ με "social atomism" όπου ο κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται σαν να είναι το "μοναδικό σωματίδιο" μέσα στο "χώρο".
Ωστόσο αυτός ο " χώρος" βρίσκεται εντός τους,πρόκειται για το ίδιο τους νοητικό δημιούργημα :)))
Κατά καιρούς μου αρέσει όταν η γλώσσα είναι αρκετά ωμή και δεν έχει καθόλου καθωσπρεπισμούς,μπας και "ξυπνήσουν" αυτά τα "atomized individuals" του εικοστού πρώτου αιώνα.