ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Πουπάκης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς , να έχουμε υγεία και να "ανταμώνουμε" κάθε χρόνο

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Κώστας Πουπάκης : Σας ευχαριστώ από καρδιάς , να έχουμε υγεία και να "ανταμώνουμε" κάθε χρόνο

 

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο συνδημότης μας και πρώην Ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαριστεί όσους του ευχήθηκαν για την εορτή του. 

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, που ζούμε, μου δίνει μεγάλη δύναμη, τιμή, και ευτυχία οι ευχές των φίλων μου -που από εχθές κιόλας- δέχομαι με όλα τα μέσα...


Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να έχουμε υγεία και να «ανταμώνουμε» κάθε χρόνο!!!


Κώστας Πουπάκης - Πρώην Ευρωβουλευτής 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ Να ευχηθούμε και εμείς και από εδώ Χρόνια Πολλά και κάθε ευτυχία στον συνδημότη μας και να υπενθυμίσουμε ( γιατί για αυτό διαφέρουμε ) τον πόλεμο που δέχθηκε το 2019 από τους ενεργούς φασίστες της πόλης που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ κεντροδεξιό ή ικανό δήμαρχο για την πόλη μας και επικαλέστηκαν ένα σωρό γραφικούς λόγους για να καλύψουν το αδιαμφησβήτητο γεγονός πως ό,τι κάνουν το κάνουν για το προσωπικό τους συμφέρον. Σήμερα όσοι "ναρκοθέτησαν" την υποψηφιότητα του κ. Πουπάκη που θα συσπείρωνε δυνάμεις πέρα από τον χώρο της ΝΔ καμώνονται πως δυσανασχετούν για το γεγονός πως έφεραν σε θέσεις ευθύνης τους κολλητούς τους! Άπειρες οι φωτογραφίες τους με σημερινούς Αντιδημάρχους προεκλογικά το 2019 αστεία η τωρινή τους κριτική αφού η πόλη είναι μικρή και όλοι ξέρουμε ο καθένας τι πρεσβεύει. Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής τον κ. Πουπάκη αλλά όπως είπαμε εμείς δεν έχουμε κοντή μνήμη και παρακολουθούμε τον συνδημότη μας και πρώην Ευρωβουλευτή διαδικτυακά και στην κριτική που κάνει στην παρούσα κυβέρνηση με την οποία εν πολλοίς συμφωνούμε. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και φυσικά όσοι τότε έφραξαν το δρόμο στις κεντροδεξιές δυνάμεις να μπουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν μπορούν να μας κουνάνε το δάχτυλο. Και σήμερα δεν παρουσιάζουν εναλλακτική για την πόλη προς την σωστή κατεύθυνση και την επομένη των εκλογών του 2023 θα διαπιστώσουν πως το 2019 χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Το να μιλάει κάποιος για ενότητα ενός χώρου όταν δεν δέχεται καμία από τις βασικές αρχές του κόμματος στο οποίο ανήκει είναι απλώς ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

k k είπε...

και λίγα λέτε. Ας τα βλέπουν αυτά όσοι καμώνονται πως παράγουν πολιτική, οι ιθύνοντες που παριστάνουν τους αρίστους. Ας τα βλέπουν και όσοι επιμένουν διαχρονικά ότι κάποτε θα τους ''κάτσει'' η μπίλια. Εχουν κριθεί, έχουν μείνει μετεξεταστέοι και βολεύονται με τα ανύπαρκτα ποσοστά, απλά για να κάνουν τουλάχιστον ( ;)τον χαβαλέ τους, σε βάρος βέβαια του Δήμου και των δημοτών. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά, όσους ηγούνται και διαχειρίζονται πολιτικά, την κεντροδεξιά παράταξη σήμερα.