ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Ψυρρόπουλος μάλλον ήρθε χθες στην πόλη και δεν γνωρίζει πως σε αυτή την πόλη γάζωσαν δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του και η Πόλα Ρούπα έμενε σε σπίτι δίπλα στο δημαρχείο της πόλης!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ο Ψυρρόπουλος μάλλον ήρθε χθες στην πόλη και δεν γνωρίζει πως σε αυτή την πόλη γάζωσαν δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του και η Πόλα Ρούπα έμενε σε σπίτι δίπλα στο δημαρχείο της πόλης!

 


Ο κος Ψυρρόπουλος προφανέστατα και το 2010 τον Ιούλιο δεν παρακολούθησε πως όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα έπαιζαν αρνητικά την πόλη μας με αφορμή την στυγνή δολοφονία του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια στην είσοδο της οικίας του στην Ηλιούπολη. 

Και αυτό που διαφεύγει της προσοχής του και πολλών άλλων είναι πως για πάνω από ένα χρόνο επί δημαρχίας του προηγούμενου δήμαρχου Βασίλη Βαλασόπουλου η κα Πόλα Ρούπα διέμενε στην οδό Ζαίμη! 

Όσους αστυνομικούς και εάν έχει το ΑΤ Ηλιούπολης όταν το προσωπικό είναι μη αξιολογημένο και όσο η κυβέρνηση της ΝΔ δεν καταπολεμάει την διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ ασφάλεια για τον  πολίτη δεν θα υπάρξει. 

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος που έχει περισσότερους αστυνομικούς σε αναλογία πληθυσμού από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη πλην της Κύπρου να ζητάει ο κ. Ψυρρόπουλος ,και άλλους αστυνομικούς την ώρα που είναι εμφανές πλέον και στον τελευταίο πολίτη πως δεν μετράει η ποσότητα αλλά η ποιότητα. 

Το μόνο παρήγορο για την πόλη μας είναι ο νέος διευθυντής Ασφαλείας,  όλα τα άλλα πάνε λάθος πολλά χρόνια τώρα αφού η συνταγή του κρατισμού έχει ΠΛΗΡΩΣ αποτύχει. 

Δεν περιμένουμε να λύσουν οι συνδικαλιστές της αστυνομίας το πρόβλημα της εγκληματικότητας παρά μόνο να το επιτείνουν με την έκδηλη διαφθορά στα σώματα ασφαλείας την οποία κάνουν πως δεν βλέπουν.

 Περιμένουμε  ΠΟΛΙΤΙΚΗ λύση αφού είναι εμφανές πως η ΕΛ.ΑΣ όπως λειτουργεί διαχρονικά στην χώρα μας ΔΕΝ  μπορεί να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα και για αυτό άλλωστε πέταξε πρόσφατα την "μπάλα" ο αρμόδιος υπουργός στην Ελληνική Δικαιοσύνη,  λέγοντας να αυτοί είναι βάλτε τους φυλακή να τελειώνουμε! Και μιλάμε βέβαια για μια λίστα που αντί να δοθεί στη δημοσιότητα δόθηκε στον κ. Πλιώτα! 

Μα πως να τους βάλουν φυλακή,  όταν η αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες ξεχνώντας σοβαρά στοιχεία; Με μαρτυρίες αναξιόπιστων μαρτύρων που άλλα λένε την μια μέρα και άλλα την άλλη; 

Η παραβατικότητα στην πόλη υπήρχε,  και θα υπάρχει όσο κάποιοι εξακολουθούν και πιστεύουν πως με 100.000 μη αξιολογημένους αστυνομικούς θα λυθεί το πρόβλημα. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: