ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ξέχασαν την Μαύρη Επέτειο της Άλωσις της Κωνσταντινουπόλεως όσοι χρησιμοποιούν στα δελτία τύπου τους την Πόλη μιλώντας για την Ηλιούπολη!

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ξέχασαν την Μαύρη Επέτειο της Άλωσις της Κωνσταντινουπόλεως όσοι χρησιμοποιούν στα δελτία τύπου τους την Πόλη μιλώντας για την Ηλιούπολη!



Κανένα δελτίο τύπου από καμία δημοτική παράταξη για την χθεσινή ΜΑΥΡΗ επέτειο αφού ο "πατριωτισμός" τους είναι ταυτόσημος με άλλους "ευπατρίδες" που μίκρυναν την πατρίδα μας όταν ανέλαβαν θέσεις ευθύνης. 

Άλλωστε η διακωμώδηση της Βασιλεύουσας από φασίστες κόκκινου και μαύρου χρώματος είναι το σύνηθες σε μια πόλη που κάποιοι πατριδοκάπηλοι τολμούν και την γράφουν με Π κεφαλαίο. 

Η Ηλιούπολη των εχθρών της Αστικής Δημοκρατίας. των εκβιαστών καταστηματαρχών, των δήθεν αγώνων της φασιστεράς και κυρίως της κατάντιας των τελευταίων 40 χρόνων μοιάζει σε κάποιους με την πρωτεύουσα μιας Αυτοκρατορίας που συνετρίβη από τις ορδές των Οθωμανών επειδή έχασε με τις επιλογές της τους φυσικούς της συμμάχους. 

Το παρηκμασμένο Βυζάντιο χάνοντας τον σταθερό του προσανατολισμό προς όσα η Δύση πρεσβεύει ήταν θέμα χρόνου να πέσει στα χέρια των βαρβάρων τους οποίους δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσει. 


Προφανώς και όσοι μπερδεύουν την Βασιλεύουσα με την πόλη μας την ταυτίζουν με την παρακμή της την έλλειψη Αρχών και Αξιών και τα εμφύλιες διαμάχες ανίκανων ρασοφόρων που είχαν από καιρό υποταχθεί ( όπως και σήμερα άλλωστε) στη Βαρβαρότητα της Ανατολής! 

Ο Κωνσταντίνος ΙΑ Παλαιολόγος ένας άνθρωπος  με ευσεβές και ανώτερο πνεύμα είχε περιζωθεί από τα γνωστά "φίδια" που δεν ξεχωρίζουν τον θύτη από το θύμα και παρέμεινε απελπιστικά μόνος και εγκλωβισμένος στις ανούσιες ιδεοληψίες ανθρώπων που θα έπρεπε να είχε εξοντώσει για να σωθεί ο ίδιος και το Βασίλειό του. 

Οι ψεύτες και υπηρέτες της Βαρβαρότητας της Ανατολής είχαν  πλάσει δεκάδες ΜΥΘΟΥΣ για να εξευμενίσουν την τρομερή ΗΤΤΑ που φέρει αποκλειστικά την ΕΥΘΥΝΗ των δικών τους επιλογών. 

Έτσι ακούμε ακόμα και σήμερα τα παραμύθια περί Μαρμαρωμένου Βασιλιά και άλλες αστειότητες που συναγωνίζονται σε μεγαλομανία τους αντίστοιχους μύθους για βάρβαρους πολεμιστές και ακατανίκητους Μωάμεθ! 

Στις μέρες μας που η επικράτηση της Δύσης δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση από κανέναν βάρβαρο είναι τουλάχιστον αστείο να διατηρούμε ΜΥΘΟΥΣ για να δικαιολογήσουμε την ανικανότητα της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στο κακό που συνέβη. 

Προφανώς και δεν νίκησε ο Αλλάχ και η Παναγία δεν έκλαψε ούτε ηττήθηκε ο Χριστιανισμός . Ηττήθηκαν και ηττώνται και σήμερα όσοι προσπαθούν να διατηρήσουν τα δικά τους μικρά μαγαζάκια εις βάρος όσων πρεσβεύει η Δύση. 

Ευτυχώς αυτοί που σήμερα προτιμούν το τουρκικό φέσι από την παπική τιάρα είναι λιγότεροι από τότε και φυσικά η Δύση ακόμα και στα χειρότερα της μπορεί να επιφέρει θανάσιμα πλήγματα σε όσους αναμένουν σωτηρία από τον Αλλάχ. 

Ελπίζουμε οι πατριδοκάπηλοι της πόλης που ξέχασαν την αποφράδα μέρα αρά εξακολουθούν ιερόσυλα να αποκαλούν την Ηλιούπολη ως πόλη με π κεφαλαίο να αντιληφθούν πως ατυχώς για εκείνους οι σανοφάγοι μειώνονται δραματικά και δεν τους προσδίδει καμία ΤΙΜΗ η αναφορά τους αυτή. 

Τέλος ελπίζουμε έστω και καθυστερημένα να διαβάσουμε δελτία τύπου των δημοτικών παρατάξεων για το κακό που μας βρήκε αλλά κυρίως για τις αιτίες της ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ και όχι ευχολόγια και τα αηδιαστικά "πάλαι με χρόνια με καιρούς κ.ο.κ " τα οποία κανέναν πραγματικό πατριώτη δεν συγκινούν πόσο μάλλον Εθνικιστή ιδίως όταν ακούγονται από χείλη αποδεδειγμένα "απίστων". 

Όσο κάποιοι αφελείς περιμένουν τον εξαδάχτυλο "Μεσσία" που θα μας σώσει και όσο το "ξανθό γένος" αλληθωρίζει προς την βαρβαρότητα της Ανατολής εμείς με καθαρό βλέμμα ας επιμείνουμε στο πλευρό όσων και τότε συνέδραμαν στο να σωθούμε. 

Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να πείσουμε όσους ομιλούν περί "Θείας Πρόνοιας η οποία   επέλεξε τον Οθωμανό κατακτητή ώστε να σωθεί  η Πόλη από τους  Καθολικούς δυνάστες" αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιχνίδι κανενός ρασοφόρου ο οποίος για να δικαιολογήσει την δική του βαρβαρότητα προσπαθεί να εμπλέξει τον Θεό του σε μια ήττα που ήρθε εξαιτίας όσων ακόμα και σήμερα μας λένε πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον τουρκικό λαό και την απόλυτη βαρβαρότητα που αυτός υπηρετεί από τα βάθη της Ιστορίας έως και τις μέρες μας. 

Ένας "ψεκασμένος" θεολόγος ο Γεννάδιος Σχολάριος ο οποίος πήρε την θέση του Πατριάρχη μετά την ΝΙΚΗ των Μογγόλων οδήγησε σε λάθος δρόμος ΗΤΤΑ και συντριβή μια ολόκληρη αυτοκρατορία για να μην χάσουν οι κάποιοι τον πλούτο τους πουλώντας όπως κάνουν και σήμερα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Το εκκλησιαστικό κατεστημένο που τότε οδήγησε τους Παλαιολόγους σε ήττα μην προσδοκά τον 21 αιώνα να οδηγήσει την χώρα μας σε νέα καταστροφή. 

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου  έκρινε πως μόνο σε συμμαχία με τους δυτικούς μπορούσε το κράτος του να αντιμετωπίσει τον οθωμανικό κίνδυνο, αφού έψαχνε για συμμάχους στα Βαλκάνια αλλά δεν έβρισκε!

Ο Κωνσταντίνος ως Ενωτικός στο θέμα των Εκκλησιών ακόμα και σήμερα δεν έχει τις ΤΙΜΕΣ που του αρμόζουν αφού η κατακρήμνιση όσων επιθυμούσαν διακαώς το τουρκικό φέσι έχει αρχίσει τα τελευταία 20 χρόνια και για αυτό ακούτε και τις άναρθρες κραυγές όσων χάνουν προνόμια που δεν θα έπρεπε ποτέ τους να είχαν. 

ΥΓ: Ο Τάσος Ευσταθίου το "πάλεψε" με Καραμανλικό Σταμάτη Σπανουδάκη περνώντας μουσικά το μήνυμα όσων έχουν εδώ και χρόνια υποκλιθεί στην Ρωσική Βαρβαρότητα. Σαν αστραπή χρεοκόπησε η πατρίδα μας από την διακυβέρνηση ενός πρωθυπουργού που επί πέντε χρόνια δεν πήρε ΟΥΤΕ μισό μέτρο βλέποντας την οικονομική καταστροφή να έρχεται παρά να ασκήσει διώξεις στον μοναδικό Έλληνα που έστειλε τα ΣΩΣΤΑ στοιχεία στην Ε.Ε και μιλάμε για τον κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. 


Για το μόνο γεγονός που θα μπορούσε να δακρύσει η Παναγία είναι για την απέραντη υποκρισία όσων ονειρεύονται Βασιλεύουσες και κουμπαριάζουν με τους Μογγόλους. 


Και βέβαια για εμάς η απουσία του κ. Κώστα Καραμανλή από την επέτειο ένταξης της χώρας μας στην Ε.Ε ήταν σοφή επιλογή αφού υπηρετεί διαχρονικά την βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ.  Γαβριήλ Αραμπατζής που θα πρέπει να κατανοήσει πως η Πόλη έπεσε επειδή κάποιοι πολεμούσαν τους δυτικούς και συγχρωτίζονταν όπως και ο ίδιος με φωνές που ακόμα και σήμερα ΥΜΝΟΥΝ την απόλυτη Βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Αλλά τουλάχιστον αυτοί κάτι έστω είπαν οι υπόλοιποι δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως στη Νέα Τάξη Πραγμάτων ουδείς δικαιείται να μην έχει ΘΕΣΗ. Θέση έχουν βέβαια και διαχρονικά τάσσονται στο πλευρό όλων των λαϊκιστών που μίκρυναν την Ελλάδα από τον Ελευθέριο Βενιζέλο έως τον Τσίπρα , τα σαπρόφυτα του Κώστα Καραμανλή και έπεται και συνέχεια αφού όσοι πιστεύουν σε ΜΥΘΟΥΣ , τρέφονται από παραμύθια και χαράσσουν εξωτερική πολιτική ακούγοντας "ψεκασμένους" αναγκάζουν όλες και όλους μας που βέβαια δεν είμαστε αμέτοχοι μένοντας αδρανείς και μη καταγγέλλοντας ΔΗΜΟΣΙΑ την ανοησία τους να ξαναζήσουμε Μικρασιατικές Καταστροφές. 

Γιατί προφανέστατα και στο ΒΥΘΟ του Αιγαίου δεν μας πέταξαν όταν την χώρα κυβερνούσαν αυτοί που οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ "ψεκασμένοι" θεωρούν δυτικόδουλους ή ξενόδουλους ετοιμάζοντας το έδαφος για νέες Εθνικές τραγωδίες. 

Όποιος θέλει να πάρει την Πόλη εκεί είναι , ο στρατός μας συγκεκριμένος όπως και οι δυνατότητες της χώρας μας. Το να πανηγυρίζουμε τις ΗΤΤΕΣ μας είναι κάτι μοναδικά βαλκανικό που αποδεικνύει πως 200 χρόνια μετά δεν έχουμε μάθει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. 

Οι ήρωες του 1821 ήταν μέλη κομμάτων που είχαν αναφορά σε Γαλλία , Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία αλλά οι "πατριώτες" αδυνατούν να καταλάβουν πως οι κατσαπλιάδες δεν ΝΙΚΗΣΑΝ ποτέ και πουθενά όταν είχαν απέναντί τους τον δυτικό κόσμο. 

Το 1453 πέτυχαν και αυτό και έτσι η Πόλη Εάλω με το παπαδαριό να υποδέχεται ευχαριστημένο τον νέο Σουλτάνο και να πλέκει παραμύθια για Δακρυσμένες Παναγιές και για Θέλημα Θεού! 

Σε Θεό που ήταν θέλημά του η Πόλη να τουρκέψει συγγνώμη κύριοι της Ανατολικής Ορθοδόξου Βαρβαρότητας κανένας πραγματικός Έλληνας δεν μπορεί να ΠΙΣΤΕΨΕΙ!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: