ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την λύση για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων Ηλιούπολης καλείται να την βρει η κυβέρνηση αφού η τοπική αυτοδιοίκηση δεν την είχε βρει έως τώρα

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Την λύση για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων Ηλιούπολης καλείται να την βρει η κυβέρνηση αφού η τοπική αυτοδιοίκηση δεν την είχε βρει έως τώρα


Υποκριτική η ανάρτηση στα social media του δημοτικού συμβούλου κ. Θανάση Αθανασίου που θέλει να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό αλλά παράλληλα θεωρεί πως η "νομιμότητα" στη περίπτωση του καταφυγίου αδέσποτων ζώων θα "λειτουργήσει"  προς όφελος της ΖΕΗ,  και των αδέσποτων που σύμφωνα με την αυτοψία δεν ζούσαν σε καλές συνθήκες. Βέβαια και ποιον νοιάζει από τους χιλιάδες "ζωόφιλους"; 

Με λύπη.  αλλά όχι έκπληξη διαβάσαμε τις συνθήκες με τις οποίες είχαν στήσει πρόχειρα το "καταφύγιο" ζώων δήμος και ζωοφιλική με τη δεύτερη βέβαια να μην έχουμε απαιτήσεις αφού είναι εθελοντές και όχι αιρετοί που καλούνται να εφαρμόσουν την "νομιμότητα". Από το συγκεκριμένο καταφύγιο "υιοθέτησε" έναν σκύλο και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη μας. 

Και βέβαια την "αυθαιρεσία" του χώρου όπως και την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ του ΚΥΤ τις γνωρίζει ο πρωθυπουργός και το επιτελείο της κυβέρνησης και για αυτό με το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού δίνει οριστική λύση. 

Λύση που θα έχει και ΚΥΤ και νεκροταφεία και χώρους αναψυχής και καταφύγια αδέσποτων ζώων μέσα σε δασικές εκτάσεις. 

Επομένως δεν μπορείς παράλληλα να είσαι κατά του ΚΥΤ και υπέρ ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων μέσα στον Υμηττό κ. Αθανασίου , ούτε βέβαια να είσαι υπέρ της διατήρησης της "αυθαίρετης" νέας εκκλησίας του Προφήτη Ηλία που και αυτή ΔΕΝ θα γκρεμιστεί αφού σε Αστικές δημοκρατίες ουδείς γκρεμίζει εκκλησίες ή λατρευτικούς χώρους οιασδήποτε θρησκείας. 

Τέλος καμία τύχη δεν έχει να περάσει η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ στείρωση δεσποζόμενων ζώων δεν το ψηφίζουν αρκετοί βουλευτές της ΝΔ και δεν ξέρουμε και ποιος το σκέφθηκε αφού η μεγαλύτερα ζωοφιλική εταιρία της Αμερικής η ASPCA δεν υιοθετεί αυτή την βαρβαρότητα. 

Εμείς ως μέσο ξεκάθαρα δεν θεωρούμε ζωόφιλο όποιον επιλέγει την στείρωση για λόγους υπερπληθυσμού και προτείνουμε την ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. 

Άλλωστε καθημερινά σκοτώνουμε εκατομμύρια ζώα για την διατροφή μας αλλά δεν βλέπω κανέναν φιλόζωο σωματείου να καταδικάζει την ανελέητη σφαγή. 

Τώρα εάν κάποιοι θεωρούν πως θα βγάζουν χρήματα παίζοντάς το ζωόφιλοι θα καταλάβουν πως το πάρτι τελείωσε μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου. Όσο για κάποιους δημοσιογράφους ζωόφιλους ας κοιτάξουν τι γίνεται στις ΗΠΑ και ας αφήσουν τις αηδίες τους που δεν πείθουν άλλωστε παρά μόνο τους επαγγελματίες ζωόφιλους. 

Πολλά εκατομμύρια πήγαν άλλωστε σε τσέπες επιτηδείων και η κυβέρνηση θα περάσει εύκολα το νομοσχέδιο αυτό αφού σε περίπτωση αντιδράσεων θα δώσει στοιχεία του κόστους των εμβολιασμών κάτι που δεν συμφέρει κανέναν ούτε και τις εκάστοτε κυβερνήσεις! 

ΥΓ: Εάν ζητηθεί το καταφύγιο να μετακινηθεί ας γνωρίζουν πως ουδείς θα το θέλει κοντά του! Παρόλο που η πόλη μας έχει χιλιάδες ζωόφιλους που ενοχλούνται βέβαια από τα γαυγίσματα και τα νιαουρίσματα για να μην έχει και ουδείς αυταπάτες . Άλλωστε ο "ανθρωπισμός" της πόλης φαίνεται από τις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και υπαλλήλων του δήμου μας κατά αλλοδαπών και προσφύγων. Εκτός και έχουν θέμα με τους ανθρώπους και όχι με τα ζώα... σαν άλλοι Χίτλερ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: