ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη: Με "σημαδεμένη" τράπουλα ο 6ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Ηλιούπολη: Με "σημαδεμένη" τράπουλα ο 6ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής



Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε εδώ και μέρες , από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Εθνικού- Πανιωνίου την απόφαση του αθλητικού δικαστή κ. Βασίλη Ζιάκα, όσον αφορά την ποινή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντοέ για την μη υπογραφή του φύλλου αγώνα. 

ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; 

Η "πιάτσα" έχει βουίξει για απαλλαγή χρεών , με φωτογραφικούς νόμους για να σωθεί άλλη μια χρεωμένη ομάδα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. Δηλαδή εις βάρος κάθε Ελληνίδας και Έλληνα φορολογούμενου. Η "πιάτσα" έχει βουίξει για το παιχνίδι Μοσχάτου - Πανιωνίου ότι είναι "σημαδεμένο", ´´με οποιοδήποτε τρόπο νίκη του Ιστορικού ´´ λέει η "πιάτσα"
 ( καμία αιχμή για την ομάδα του Μοσχάτου , που δεν θα ξέρει από που της ήρθε) 

Εμείς την "πιάτσα" την πιστεύουμε, εσείς; 

Υ.Γ Άραγε ποιοι είναι καλύτεροι στο "σημάδι"; 

α) Οι Αθλητικοί Δικαστές 

 β) η ΕΠΟ

γ) Στο Υπουργείο 

δ) Οι Διαιτητές 

ε) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ

Όσο για τον διαιτητή που θα διευθύνει τον αγώνα και βέβαια ορίστηκε με τις ευλογίες του κ. Καλύβα και του κ. Δανιήλ  "θαυμάστε" τον στο παρακάτω βίντεο για το πέναλτι που "ανακάλυψε" στο παιχνίδι Προοδευτικής - Πανιωνίου 1-2 . 

Και για να μην το "ψάχνετε" πηγαίνετε κατευθείαν στον χρόνο 1:20:20 και κοιτάξτε όσες φορές θέλετε για να δείτε και ιδίοις όμμασι πως κάποιοι οραματίζονται την ¨κάθαρση" στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η έκπληξη για το πέναλτι- φάντασμα είναι έκδηλη και στον δημοσιογράφου που περιγράφει τον αγώνα όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε. 

 
Ευχόμαστε έστω την τελευταία στιγμή να περισώσουν την τελευταία ικμάδα αξιοπιστίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου οι αρμόδιοι φορείς γιατί με "σημαδεμένες" τράπουλες σωστό και τίμιο παιχνίδι δεν γίνεται! 
 
Ποδοσφαιρικό Τμήμα ΓΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: