ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυξημένα τα κρούσματα στο σημερινό έλεγχο rapid-test στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Αυξημένα τα κρούσματα στο σημερινό έλεγχο rapid-test στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης



Αναμένοντας τα επίσημα αποτελέσματα των σημερινών ελέγχων οι δικές μας πληροφορίες ( ελπίζουμε να βγουν αναληθείς) μιλάνε για διπλάσιο αριθμό κρουσμάτων περί τα 40 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ  σε πάνω από 850 rapid-test που διενεργήθηκαν σήμερα. 

Θυμίζουμε απλώς πως στις 22/5/2021 σε 775 τότε δείγματα, είχαν βρεθεί 22 ΘΕΤΙΚΑ . Οκτώ μέρες μετά η εικόνα που έρχεται σε εμάς δεν είναι καθόλου καλή , και με δεδομένο πως δεν θα μας "ξανακλείσουν" ο καθένας πρέπει να προσέχει αφού η πανδημία δεν πέρασε , και οι πλήρως εμβολιασμένοι αποτελούν μόλις ένα 20% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. 

Κακή εικόνα η σημερινή,  ελπίζουμε να διαψευστούμε για το καλό της πόλης και των δημοτών μας αλλά έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σας ενημερώσουμε αφού από την πρώτη στιγμή φωνάζουμε να προσέχουμε και να τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας . 

Αποστάσεις , μάσκες και μην ακούτε τους φασίστες της πόλης που σας καλούν σε συγχρωτισμό διαδίδοντας θεωρίες συνωμοσίας από αυτές που αναπαράγονται από ομάδες του facebook της πόλης μας. 

Ξυπνήστε για να σωθείτε , και αφήστε τους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας και του καπιταλισμού να κάνουν μόνοι τους τις "επαναστάσεις" τους εις βάρος της ΥΓΕΙΑΣ όλων μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: