ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν υπάρχει σωτηρία ....

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Δεν υπάρχει σωτηρία ....

Αστεία και εμετικά όσα διαδίδονται και είναι φυσικά fake news για τα "βαθύτερα" αίτια της πυρκαγιάς στο  Σχίνο Κορινθίας.  Οι γνωστές θεωρίες συνωμοσίας όπως επίσης και η κοινή πλέον παραδοχή πως ο κρατικός μηχανισμός δεν μπορεί να αλλάξει με ευχολόγια. 

Περιμένουμε εκκενώνοντας τα χωριά να κοπάσει ο άνεμος και είμαστε στο ίδιο ακριβώς σημείο που βρισκόμαστε μετά από κάθε μεγάλη φυσική καταστροφή την οποία προκαλεί η δική μας αμέλεια. 

Ήδη χάθηκε σημαντικός πνεύμονας πρασίνου ( πάνω από 20.000 στρέμματα) , ήδη κάηκαν σπίτια και ευτυχώς δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες όπως στην ανείπωτη εθνική τραγωδία στο Μάτι. 

Είμαι απόλυτα βέβαιος πως τίποτα δεν θα μάθουμε και από αυτή την καταστροφή , τίποτα δεν θα αλλάξει στους μηχανισμούς αντιμετώπισης τέτοιων κρίσεων και φυσικά ΟΥΔΕΙΣ θα τιμωρηθεί, ούτε καν αυτοί που έκαιγαν ξερόκλαδα μέσα στους ανέμους! 

Ποιος και με τι χρήματα θα αποζημιώσει όσους καταστράφηκαν; Το ερώτημα μένει αναπάντητο αφού ακόμα και σήμερα οι πληγέντες από το Μάτι αναζητούν στήριξη για την εκεί καταστροφή τους. 

Είναι μάταιος κόπος να αναζητήσει κανείς από την Ελληνική Δικαιοσύνη το δίκιο του και είναι τουλάχιστον υποκριτικό να πανηγυρίζουν κάποιοι για την "επιτυχία" τους να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες. 

Θα τις είχαμε και αυτές εάν η φωτιά έμπαινε σε άλλο σημείο! Όσο για τους κομμουνιστές που έγιναν λάτρεις του Περιβάλλοντος ας αναλογιστούν τα εκατομμύρια θύματα που δημιούργησε ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους και ας βγάλουν επιτέλους τον ΣΚΑΣΜΟ. 

Ο κόσμος βαρέθηκε τις ανοησίες τους και τις δήθεν επαναστάσεις τους , την ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ αλληλεγγύη τους και ΚΥΡΙΩΣ τα ΨΕΜΑΤΑ τους. 

Και στις επόμενες κάλπες θα πάρουν ό,τι τους αξίζει και πολύ παραπάνω από τον Ελληνικό λαό. Γιατί και αυτό το 5% που παίρνουν είναι υψηλό ποσοστό  μπροστά στα εγκλήματά τους εναντίον της ανθρωπότητας. 

Ας πάνε να ζήσουν στη Βόρεια Κορέα που δεν έχει ούτε κορονοϊό , ούτε φυσικά πυρκαγιές αφού ως γνωστόν ο κομμουνισμός είναι η θεραπεία δια  πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κία! 

Δεν πείθουν παρά μόνο όσους πείθει και ο Καλογρίτσας με τις "καταγγελίες" χωρίς μισή απόδειξη έως τώρα για την συμμετοχή του σε έναν διαγωνισμό που μέσω αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ επιχείρησαν να κάνουν την χώρα μας ΕΣΣΔ! 


ΥΓ: Το μόνο που δεν έχουν γράψει ακόμα είναι πως έχει σχέση με το 5G , πως την έβαλαν οι Εβραίοι και πως μέσω αυτής της φωτιάς και του εμβολίου θα επιβληθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: