ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ευνοεί τους ισχυρούς δημοτικούς σχηματισμούς ο νέος εκλογικός νόμος για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ευνοεί τους ισχυρούς δημοτικούς σχηματισμούς ο νέος εκλογικός νόμος για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση



Δεν ευνοεί τις παρέες και παρεούλες των ολίγων ο νέος εκλογικός νόμος που θα ισχύσει στις δημοτικές εκλογές του 2023. 

Το πλαφόν του 3% δεν είναι το μόνο εμπόδιο που έχουν να υπερβούν όσοι ΤΖΑΜΠΑ και με μόνο κριτήριο το προσωπικό τους συμφέρον θέλουν να "σώσουν" την πόλη. 

Το νομοσχέδιο που θα μειώσει τους δημοτικούς συμβούλους , συμβάλλοντας στον ανταγωνισμό που για εμάς είναι πάντα ΘΕΤΙΚΟΣ θέλει τις παρατάξεις πιο οργανωμένες και όχι σκορποχώρι όπως πολλές ονόματα μη λέμε και υπολήψεις μη θίγουμε και θα πρέπει αρκετά νωρίς να κατεβάσουν λίστα με τους υποψηφίους τους. 

Ο συμπαθής κατά τα άλλα σε εμάς κ. Γιώργος Σόφης ήδη αποχαιρέτησε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και βέβαια χωρίς να το πράξει δημοσίως όπως ο κ. Σόφης το ίδιο ισχύει για τον κ. Μανιάτη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δύσκολα θα μαζέψει το 3% για να μπει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. 

Εάν είχαμε ξεκινήσει την δράση μας 10 χρόνια πριν την ίδια τύχη θα είχε και η Λαϊκή Συσπείρωση της κα. Τσατσούλη που θα "ροκανιστεί" και άλλο από το 9% που πήρε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 παρόλο που οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης πιστοί και συνεπείς και στον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό δεν χάνουν δελτίο τύπου της που να μην το δημοσιεύσουν ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ παρόλο τον έκδηλο φασισμό και το ΜΙΣΟΣ τους για την Αστική Δημοκρατία που αποπνέουν τα δελτία τύπου των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ της πόλης και όχι μόνο. 

Γλιτώσαμε και από τους "Μεσσίες" με τον νέο εκλογικό νόμο αφού χιλιάδες φασίστες κυκλοφορούν στην πόλη αλλά το χέρι στην τσέπη δεν θέλει να βάλει ΚΑΝΕΙΣ! 

Και βέβαια και υπό αυτές τις συνθήκες εμείς θα προσπαθήσουμε να σας έχουμε δημοτική παράταξη που να ενστερνίζεται κάποια από αυτά που εμείς ως μέσο πρεσβεύουμε γιατί δεν είναι όλοι φιλάργυροι και κάποιοι είναι διατεθειμένοι να αδειάσουν τις τσέπες τους για να υπάρχει μια ΦΩΝΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ σε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την πόλη. 

Την ώρα που το χθες απεργάζεται την απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό και ζητάει να μην γίνει διαδημοτικό νεκροταφείο δίπλα στο ΚΥΤ εμείς δουλεύουμε με γνώμονα το καλό της πόλης και το γκρέμισμα όλων των ΜΥΘΩΝ που οδήγησαν την χώρα μας στην ηθική και οικονομική της χρεοκοπία και την πόλη μας στα σημερινά της χάλια που βέβαια ευνοούν όσους σήμερα είναι σε θέσης ευθύνης αφού χειρότεροι από τα 12 χρόνια δημαρχίας Κιντή ή του προκάτοχού του που μπήκε στο δημαρχείο υπηρετώντας τις ερπύστριες δεν μπορεί να γίνουν! 

Ο νέος εκλογικός νόμος περιθωριοποιεί και τους "μπαχαλάκηδες" αφού και αυτοί δεν είναι διατεθειμένοι να χαλάσουν ούτε τα νέα αυξημένα παράβολα προκειμένου να σας σώσουν από τον "κακό" καπιταλισμό και τον Captain America ! 

Ο νέος εκλογικός νόμος δίνει στον νικητή του δεύτερου γύρου τα 3/5 των δημοτικών συμβούλων και σε όλους εμάς την βεβαιότητα πως η επόμενη διοίκηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. 

Το θέμα πάντα παραμένει εάν αυτό θα είναι προς την σωστή κατεύθυνση σύμφωνα με τις δικές μας Αρχές και Αξίες άρα δεν σας τάζουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά σας υποσχόμαστε πως θα υπάρχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ φωνή στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο γιατί οι φιλελεύθεροι πολίτες υπερβαίνουν κατά πολύ το 3% το ίδιο και οι ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ για να μην έχουν κάποιοι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

ΥΓ: Το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή είναι ΑΙΣΧΡΟ αλλά αυτά σε άλλη ανάρτησή μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: