ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Νέα "κεντροαριστερή" δημοτική παράταξη για την πόλη. "Η Σύγχρονη Πόλη - Ηλιούπολη" είναι το δημιούργημα του πρώην υποψηφίου της παράταξης του Βασίλη Βαλασόπουλου κ. Κουρέτση. Σαφέστατα και αυτό το ιστολόγιο δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο προερχόμενο από τον χώρο της κεντροαριστεράς όπως και δεν θα στηρίξει και ΠΟΤΕ στο μέλλον όσους δεν καταδικάζουν ΔΗΜΟΣΙΑ τον μαύρο και τον κόκκινο φασισμό. Έτσι για εμάς ακόμα και υποψήφιοι που έχουν καλά λόγια για δικτάτορες ή βλέπουν ως "Αγίους" όσους υπηρέτησαν ΧΟΥΝΤΕΣ δεν θα προβληθούν και τους ετοιμάζουμε δεκάδες "εκπλήξεις" την προεκλογική περίοδο του 2023 αφού ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ δεν ήταν μόνο "ψεκασμένοι" αλλά και μεγάλοι ΚΛΕΦΤΕΣ που δεν πέθαναν στην ψάθα παρά μόνο οι φυλακισμένοι πρωταίτιοι την ώρα που οι συνεργάτες τους αναρριχήθηκαν ακόμα και σε ύψιστα αξιώματα μιας Αστικής Δημοκρατίας που δείχνει αυτοκτονικές τάσεις κάθε φορά που δεν αντιδρά στα αποβράσματα της χούντας και τους επιγόνους τους! 

  • Ανεβάστε επιτέλους στο site του δήμου τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των δημοτικών συμβούλων,  γιατί όταν θα το κάνουμε εμείς προεκλογικά θα αναζητάτε πάλι "ενόχους" σε όσους αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ,  επειδή δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από αυτή. 

  • Οι οπαδοί του κατηγορούν ως άεργους ακόμα και πρωθυπουργούς αλλά στηρίζουν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ και τον αβροβάτη τους.

  • Τα 16 χρόνια δημαρχίας Γεωργάκη θεωρούμε πως ήταν αρκετά για την πόλη μας όσο και εάν αυτό στενοχωρεί όσους πασχίζουν για να παραμείνει ο Γιάννης Αναγνώστου ο τελευταίος κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας. 

  • Αργεί το νομοσχέδιο για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού και ήδη έχουν αρχίσει οι πυρκαγιές που κατακαίνε τα εναπομείναντα δάση μας αφού προφανέστατα και ο εθελοντισμός δεν είναι λύση. 


  • Θεωρίες συνωμοσίας και για την πυρκαγιά από αμέλεια στα Γεράνεια Όρη κατακλύζουν διαδικτυακούς χώρους που πρόσκεινται στην Αριστερά. Κοινός τόπος των θεωριών συνωμοσίας πως για όλα φταίει ο καπιταλισμός. Εάν συμβαίνει αυτό και με δεδομένο πως η πλειοψηφία τον στηρίζει είναι εμφανές πως το αφήγημά τους δεν θα αφυπνίσει παρά μερικούς ακόμα "κοιμισμένους" που αναζητούν ανεμόμυλους για να το παίξουν Δον Κιχώτης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: