ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ήθελαν και κρατική διαφήμιση ( δημοτική) αυτοί που τάχα πρεσβεύουν την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και μας κουνάνε το δάχτυλο

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Ήθελαν και κρατική διαφήμιση ( δημοτική) αυτοί που τάχα πρεσβεύουν την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και μας κουνάνε το δάχτυλο

 

 

Παραμονές του 2012 και ως διευθύντρια έκδοσης η κ. Παρασκευά λέει το παράπονό της! Ποιο ήταν αυτό; Δείτε παρακάτω


Οι ασυμβίβαστοι και ανένταχτοι ζητάνε να ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ επί χρήμασι ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ . Αυτές που βλέπετε δηλαδή πλέον ΔΩΡΕΑΝ στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και που κάποια ΜΜΕ δημοσιεύουν παντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Η μοναδική εφημερίδα της Ηλιούπολης βέβαια δεν ήταν αφού ακόμα και σήμερα βγαίνει ο ΣΦΥΓΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για όσες ακολουθούν τους κανόνες για μια "αξιόλογη" γυναίκα του κ. Μωραίτη

Το πόσο συκοφάντες ήταν αποδεικνύεται από το γεγονός πόσους συκοφάντησαν με τα ιστολόγιά τους στη συνέχεια . 

Σήμερα επανέρχονται και αφού μου έβγαλαν τον καρκίνο θα τους πάω έως το ΤΕΛΟΣ αφού κατά τον "Μεσσία" τους παίρνω καθημερινά αντικαταθλιπτικά φάρμακα! 



Άρα ας μην απαντούν σε έναν "τρελό" ο κόσμος όμως θα μάθει και τις πούστικες μεθόδους τους και φυσικά το πόσο "αδικημένη" ήταν η φασιστοφυλλάδα τους από το "σύστημα" που τάχα πολεμάνε ακόμα. 

Γιατί όπως πολλάκις έχω γράψει, έχω γνωρίσει πολλές πουτ@νες & πούσ@@@ αλλά ποτέ τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Να έχουν κατηγορήσει χωρίς ΜΙΣΟ στοιχείο την μισή πόλη και να  το παίζουν όπως και μια άλλη μιξοπαρθένα "αθώα" θύματα. 

ΥΓ: Τους ευχαριστώ θερμά για το χθεσινό τους "δώρο", ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής και προφανώς αναμένω να αποδείξουν έστω έναν από τους ισχυρισμούς τους,. Κύριε Μωραίτη με την Κική μπορεί να τα είχες γιατί είναι "αξιόλογη"γυναίκα με τους δικούς σου ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ όρους η άλλη τι να σε κάνει; Είσαι παντελώς ανίκανος και άχρηστος και για αυτό καλό είναι να απαντάς και όχι να βρίζεις έναν άνθρωπο που το ΜΟΝΟ που έκανε είναι πως αποκάλυψε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σου και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ σου. Τέλος κανέναν δεν μπέρδεψα εγώ ΑΥΤΟΊ με βρήκαν ,εγώ απλώς δεν θα αποκρύψω καμία ΑΛΗΘΕΙΑ επειδή δεν φοβάμαι τον ΦΑΣΙΣΜΟ σου.

UPDATE : Με παρέμβαση του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου πήραν πίσω τις τάχα έμμισθες θέσεις που κατείχα. Βλέπετε η Κική Παρασκευά έμαθε δημοσιογραφία στο πόδι και δεν είχε διασταυρώσει πως ουδέποτε ήμουν έμμισθος στον δήμο της πόλης μας. Από την άλλη ήταν Διευθύντρια της γνωστής φυλλάδας που δεν έβγαλε ούτε μία είδηση και που μοναδικός της σκοπός ήταν η προβολή μιας υποψηφιότητας που σαν λαγός έβγαινε και λίγο πριν τις εκλογές έκανε πίσω. Δεν πειράζει ας είναι μας αρρώστησαν με τις ύβρεις τους και τον "ξεβράκωτο" που μας παρουσιάζουν ως "Μεσσία" για την πόλη μας. Μια ζωή παραλίας είναι και τάχα ενδιαφέρεται για το καλό μας αλλά θέλει ως νέος Βούδας της Ραφήνας να τον φωνάξουμε για να σωθούμε. Αυτά όμως πλέον δεν γίνονται οι εποχές άλλαξαν ας το καταλάβουν όλοι. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: