ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι κ. Μανώλη δεν είμαστε ομοφοβικοί απλώς απεχθανόμαστε τους κοινούς συκοφάντες και τις ρατσίστριες όπως είσαι εσύ !

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Όχι κ. Μανώλη δεν είμαστε ομοφοβικοί απλώς απεχθανόμαστε τους κοινούς συκοφάντες και τις ρατσίστριες όπως είσαι εσύ !

 


Μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας από την γνωστή ρατσίστρια υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κα. Μανώλη η οποία φοβάται μην είμαστε ομοφυλόφιλοι εκθέτοντας στην ουσία τους επικριτές μας που αντί να απαντήσουν στα σοβαρά θεωρούν πως υπεκφεύγουν συνομιλώντας με ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ. 

"Ενδιαφέρουσα" η οπτική της αποτυχημένης υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της  παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που μάλλον στο θολωμένο της μυαλό φαντάζεται πως οι δημότες μας είναι ιθαγενείς και δεν καταλαβαίνουν! 

Πριν μερικούς μήνες είμασταν αυτοί που δήθεν παίζαμε σε διπλό ταμπλό και είχαμε σχέση μαζί της ! Μετά όταν με στοιχεία αποδείξαμε πως η φαντασία της αυτή ήταν για εμάς εφιάλτης γίναμε μη αξιοπρεπείς επειδή κατά την "λογική" της δεν θα έπρεπε να αντιδράσουμε στα fake news που διέδιδε,  και μετά όταν όλη η πόλη ΕΙΔΕ και ΔΙΑΒΑΣΕ την ρατσιστική της επίθεσή της γίναμε τρελοί αφού αντιδράσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ στον έκδηλο ρατσισμό της ίδιας και του επίσης συνυποψηφίου της που έβριζε τον πρώην υπουργό οικονομίας της Γερμανίας κ. Σόϊμπλε επειδή κατά την δική του άποψη κατέστρεψε την χώρα μας! 

Το γεγονός πως ο κ. Σόϊμπλε είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο επειδή πυροβολήθηκε από έναν Γερμανό φασίστα , είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Πετράκη που εν έτει 2015 πόσταρε το "πουλί της χούντας" στο facebook ανήμερα της θλιβερής επετείου του πραξικοπήματος ομιλώντας για "επανάσταση"! 

Στο πλευρό των φασιστών , το φασιστικό ιστολόγιο του κ. Μωραίτη όπου ως θαυμαστής όλων των δικτατόρων από Μεταξά έως Καντάφι "εργολαβικά" βγήκε να υπερασπίσει μια ΜΥΘΟΜΑΝΗ. 

Και βέβαια για να μην έχουν αυταπάτες και κάποιοι που δεν θεωρούν πως έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε το ΔΙΚΙΟ μας η κα Παρασκευά συμπληρώνει  το σχόλιο της κα. Μανώλη ενώ ως μέσο ΣΙΩΠΟΥΝ σε όσα με στοιχεία έχουμε καταγγείλει για την διαδικτυακή δράση των ενεργών φασιστών της πόλης μας . 

Κανένα ρατσισμό δεν έχουμε απέναντι στους ομοφυλόφιλους και όλα τα κείμενά μας τηρούν κατά γράμμα όσα η Αστική μας Δημοκρατία επιβάλλει σε όσους ασκούν λειτούργημα και δεν κάνουν αναπαραγωγή δελτίων τύπου. 

Η Ελλάδα δεν είναι Λευκορωσία , Ρωσία, Κίνα , Βόρεια Κορέα ή Βενεζουέλα και όσοι ασχολούνται με την πολιτική ή νομίζουν πως είναι σε θέση να ασχοληθούν δέχονται κριτική από τα ΜΜΕ αλλά ακόμα και από τους απλούς πολίτες που φυσικά και δεν οφείλουν ΚΑΝΕΝΑΝ σεβασμό σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. 

Η δική μας απάντηση στη κα Μανώλη έρχεται με καθυστέρηση εβδομάδων αφού εμείς δεν έχουμε διαδικτυακό φίλο τον κ. Κώστα Δήμου όπως εκείνη και βέβαια δεν είχε πέσει στην αντίληψή μας το νέο της ατόπημα. 

Και βέβαια απάντηση έχουμε δώσει και για το γεγονός και τους λόγους για τους οποίους δεν είναι   ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης μέλος της ένωσης και έχομε καταδείξει σε όσους είναι λογικοί ποιος πρεσβεύει και τι σε αυτή την πόλη. 

Άμα έχει ως πρότυπο γνήσιου αρσενικού τον υμνητή δικτατόρων κ. Μωραίτη προφανέστατα και δεν είμαστε τέτοιοι και ούτε θα θέλαμε να είμαστε αφού η δική μας ΗΘΙΚΗ δεν το επιτρέπει. 

Τέλος επειδή εμείς ως μέσο πάντα παίρνουμε θέση σε όλα και ΔΗΜΟΣΙΑ ως συντηρητικοί που είμαστε δεν αναγνωρίζουμε το δικαίωμα ατόμων του ίδιου φύλου ( ούτε η Πολιτεία ακόμα) να υιοθετούν παιδιά και για εμάς ξεκάθαρα οικογένεια είναι η Ένωση δύο ατόμων διαφορετικού φύλου όπως άλλωστε πιστεύει και η Εκκλησία μας. 

Το ό,τι υπάρχουν ΚΙΝΑΙΔΟΙ ιερείς εν κρυπτώ αφορά την Ιερά Σύνοδο και κάθε φορά που υπήρξε επίσημη καταγγελία με στοιχεία έχει πράξει καθαίρεση λόγω ομοφυλοφιλίας. 

Η Καθολική μάλιστα Εκκλησία έχει καθαιρέσει τον Αρχιεπίσκοπο Παράιμπα, Άλντο Παγκότο και ορθώς επειδή σε συνέντευξή του υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων κάτι που αντίκειται στους κανόνες και της Ορθοδόξου και της Καθολικής Εκκλησίας!

Φανταζόμαστε πως η "καλή" Χριστιανή κα. Μανώλη αγνοεί πως η Χριστιανική Εκκλησία θεωρεί την ομοφυλοφιλία αμάρτημα όπως και πολλά άλλα και δεν δίνει σχήμα σε κανέναν ομοφυλόφιλο άρα με την δική της ρηχή λογική είναι ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ. 


Θαυμάστε και την οπαδό ή τον ίδιο τον κ. Μωραίτη σε σχόλιό της , αφού με κρυφές εμείς δεν θέλουμε και δεν έχουμε κανέναν συγχρωτισμό . Το παράλογο της υπόθεσης πως όλοι αυτή θέλουν να επιβάλλουν σε εμάς την δική τους "ηθική" και κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας! 

Τελευταία στην πόλη πολλοί φασίστες θέλουν να επιβάλλουν κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας χαιρόμαστε και που άλλο τοπικό ΜΜΕ δεν τους δέχθηκε και ορθώς απάντησε πως στις Αστικές Δημοκρατίες υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής ΜΜΕ επομένως όποιος ενοχλείται ή καταφεύγει στη Δικαιοσύνη εάν νομίζει πως θίγεται ή διαβάζει άλλο τοπικό ΜΜΕ της επιλογής του. 

Ο τύπος δεν φιμώνεται και η Google παρέχει στα ιστολόγια της πλήρη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για να αντιμετωπίσουν και τους τυποκτόνους νόμους όπως αυτόν των προσωπικών τάχα δεδομένων που ψηφίστηκε για να υπερασπίσει ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ και που έχει καταργηθεί στην πράξη και από πολλά ΜΜΕ αλλά και από την πολιτική ηγεσία της χώρας μας. 

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε στο καλούπι ανηθικότητας που θέλουν να μας επιβάλλουν όσοι φασίστες κυκλοφορούν ελεύθεροι επειδή ευτυχώς στις Αστικές Δημοκρατίες διώκονται τα εγκλήματα και όχι οι Ιδέες ακόμα και οι πιο επικίνδυνες αυτές οι φασιστικές που διατυμπανίζονται ως η άλλη "άποψη" από φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: