ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν τα ψέματα από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" τώρα φαντάζονται και περιστατικά μέσα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που δεν έχουν συμβεί!

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζουν τα ψέματα από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" τώρα φαντάζονται και περιστατικά μέσα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που δεν έχουν συμβεί!


Συνεχίζει τα ψέματά της η πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Σούλα Μανώλη με συκοφαντικά ποσταρίσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Έχουμε απαντήσει στην μυθομανή υποψήφια πολλάκις φορές αλλά δεν καταλαβαίνει πως είναι τόσο χοντροκομμένα τα ψέματά της που δεν έχουν καμία απήχηση .

Αυτή την φορά μεταξύ άλλων έγραψε:


Βασικά δεν υπάρχει μεγαλοκοπέλα αφού προφανώς και όλοι βλέπουν πως εάν και στην ίδια περίπου ηλικία η κ. Μανώλη φαίνεται καμία δεκαετία μεγαλύτερη της! Ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε πάντα καταδικάσει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και φυσικά δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστο και αυτό αφού προφανώς εκτός από ηλίθιους η κ. Μανώλη περνάει τους συνδημότες μας και για τυφλούς.

Αλλά αυτό είναι ένα ακόμα ψέμα στο οποίο καταφεύγουν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα και προσπαθούν να βγάλουν τυφλούς του συνδημότες μας. Δεν κάνουμε καλλιστεία κ. Μανώλη αλλά δημοσιοποιήσαμε θέμα ρατσιστικής σας επίθεσης όπως μπορεί ο καθένας να διαβάσει εδώ. 

Σε κανένα δημοτικό συμβούλιο δεν έχει παραστεί η κ. Artemis Kostake (όπως με διαβεβαίωσαν όλοι όσοι επικοινώνησα ) και φυσικά αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που παρίστανται σε αυτά αλλά και δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης.

Για τις 5-6 φορές που παραβρέθηκα στο γραφείο του κ. Ευσταθίου προφανώς και πήγα με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα αφού καμία από τις αναρτήσεις που αφορούσαν παραπτώματα για μένα μελών της παράταξης του δεν κατέβηκαν ποτέ από το τοπικό μας ΜΜΕ. 

Άλλωστε θεωρητικά οι παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" & "Η πόλη που θέλω" είναι κεντροδεξιές και φυσικά αυτό που συμβαίνει στην πόλη δεν έχει προηγούμενο αφού πλέον το μοναδικό δεξιό ΜΜΕ έχει καταγγείλει πολλάκις φορές θέσεις τους που δεν συνάδουν με την ιδεολογία της κεντροδεξιάς σε καμία περίπτωση. Γιατί υιοθετούν αριστερές θέσεις είναι κάτι που προβληματίζει τους δεξιούς για αυτό και ένα 10% της ΝΔ δεν τους ψήφισε καθώς και ένα 5% των υπόλοιπων δεξιών σχηματισμών.

Όπως απάντησα και την προηγούμενη φορά το γραφείο του κ. Ευσταθίου το έχω επισκεφτεί σαφέστατα λιγότερες φορές από αυτό του κ. Αναγνώστου χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω ταύτιση απόψεων και με την δική του παράταξη μέλη της οποίας αποσκίρτησαν ( είναι γνωστά αυτά) και έχουμε προς το παρόν στο δημοτικό συμβούλιο τους δύο τους να "υπερασπίζονται" τις Αρχές και Αξίες που πρεσβεύει η ΔΕΞΙΑ στην πατρίδα μας.

Στα ποστ της στόχος έχει γίνει και πρώην συνυποψήφιά της αλλά αυτό δεν μας αφορά αφού για εμάς πλέον όλοι οι εναπομείναντες στην παράταξη που δεν καταδίκασαν την κατάπτυστη ανακοίνωση Κουρή που τάχα μας βλέπει "ακροδεξιά δεκανίκια" του Παναγιώτη Κόκλα που τον ξεπλένουμε με το αζημίωτο ΔΕΝ είναι για εμάς παρά ΦΑΣΙΣΤΕΣ που μάταια προσπαθούν να μας λασπώσουν.

Στις κάλπες του 2023 αλλά και σε αυτές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που θα στηθούν κάποια στιγμή θα πάρουν την απάντησή τους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: