ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει το ρατσιστικό του παραλήρημα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πετράκης ενώ μας απειλεί με δικαστήρια εάν δεν κλείσουμε τα μάτια στον ρατσισμό του

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Συνεχίζει το ρατσιστικό του παραλήρημα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πετράκης ενώ μας απειλεί με δικαστήρια εάν δεν κλείσουμε τα μάτια στον ρατσισμό του


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου κ. Γιάννης Πετράκης συνεχίζει τον ρατσιστικό του κατήφορο! Χωρίς να γνωρίζει καν πώς ο πρώην υπουργός Οικοκομικών της Γερμανίας έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι θεωρεί πως ο Θεός τον τιμωρεί!


2-3 ακόμα υποψήφιοι της παράταξης εξακολουθούν και δεν βλέπουν τον έκδηλο ρατσισμό και εγκαλούν εμάς για εμπάθεια! στην δημοτική τους παράταξη. 

Θεωρεί μάλιστα ο κ. Πετράκης  πως κακώς ασχολούμαστε με αυτά τα θέματα και μας παρακαλάει να κατεβάσουμε τις αναρτήσεις που τον αφορούν από το ιστολόγιο μας  αλλιώς θα μας πάει στα δικαστήρια!

Προφανώς στις δικαστικές αίθουσες θεωρεί πως θα βρει ερείσματα για να συνεχίσει το "θεάρεστο" έργο του.

Τι να πούμε νέος άνθρωπος και δείχνει τόσο μίσος και ρατσισμό εκθέτοντας τον ίδιο και την παράταξη στην οποία ανήκει. Μάλιστα θεωρεί πως εγώ θα πρέπει να ντρέπομαι που ασχολούμαι με καραμπινάτη περίπτωση ρατσισμού που ξεκίνησε βέβαια από την προεκλογική περίοδο του 2019 όταν μας ενημέρωσαν πως στο προφίλ υποψηφίου στο facebook υπάρχουν θετικές αναφορές για την ΧΟΥΝΤΑ αλλά και ρατσιστικές αναφορές για τον τότε υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Καλούμε και τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  κ. Παναγιώτη Κόκλα να διαχωρίσει την θέση του ως άτομο με κινητικά προβλήματα από τον ρατσιστικό οχετό του κ. Πετράκη ,αφού ο επικεφαλής της παράταξης προφανώς και δεν βλέπει αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές. 

Εμάς μας έχει στολίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα κατά καιρούς ,μας έχει βγάλει μέχρι και "Χρυσαυγίτες" κάτι που φυσικά και όλοι γνωρίζουν πως δεν ισχύει αλλιώς δεν θα μας πείραζε αυτός ο ρατσισμός του. Άλλωστε και οι Ναζί της Χρυσής Αυγής ίδια φρασεολογία έχουνε και κυρίως παρόμοια  ορθογραφία. 

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Πετράκης είναι μέλος της ΝΔ (διόλου απίθανο)  , σε περίπτωση που είναι καλούμε τον πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ στην οποία είναι γραμμένος να τον καλέσει σε απολογία για την απαράδεκτη αυτή ρατσιστική του συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται.

Για το βρίσιμο σε εμάς το έχουμε συνηθίσει αφού επί 25 συναπτά έτη επιτελούμε αταλάντευτα και χωρίς να κλείνουμε το μάτι σε κανέναν ΦΑΣΙΣΜΟ το δημοσιογραφικό μας λειτούργημα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: