ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στις 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 24 Οκτωβρίου οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ


Η θητεία των Δ.Σ των ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ καθώς και των ΝΟΔΕ έχουν λήξει από τον Μάϊο του 2020 οπότε και θα έπρεπε να γίνουν κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές , αλλά λόγω πανδημίας πήραν τα μέλη των Δ.Σ και οι πρόεδροι ΠΑΡΑΤΑΣΗ και παρέμειναν με απόφαση του κόμματος στις θέσεις τους έως και σήμερα.

Με δεδομένο πως η πανδημία δεν πέρασε,  οι εσωκομματικές της ΝΔ πιθανότατα θα ηλεκτρονικά με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους τις 24 Οκτωβρίου! 

Επομένως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μας έχετε ακόμα κοντά σας σε καθημερινή βάση έως τα τέλη του Οκτωβρίου και μετά ραντεβού και πάλι σε καθημερινή βάση στις αρχές του 2023. 

Άλλωστε η δική μας καθημερινή παρουσία θα είχε από το 2020 σταματήσει εάν κάποιοι "έξυπνοι" δεν το έπαιζαν διαδικτυακοί "γιατροί" βγάζοντας "γνωματεύσεις" για την ψυχή αυτού του ιστολογίου. 

Οι τελευταίες εξελίξεις προφανέστατα και καθιστούν τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τελευταία της ευκαιρία για να αναδείξει σε θέσεις προέδρων όσοι θα βοηθήσουν για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα με το οποίο πολιτεύθηκε προεκλογικά το 2019 και το οποίο κάπου "χάθηκε" μέσα στην πανδημία! 

Το κόμμα έχει συγκεκριμένες αρχές και πρόγραμμα για τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας και δεν μπορεί να αγνοείται η βάση του. Βλέπουμε πολλά που δεν συνάδουν με τις αρχές της ΝΔ καιρό τώρα και η κριτική μας είναι ήπια λόγω των συνθηκών αφού η χώρα δίνει ΜΑΧΗ. 

Τα ψέματα τελειώνουν όσο πλησιάζουν οι κάλπες του 2023 όπου η βάση που τελευταία φορά μίλησε στις εσωκομματικές του 2018 και ανέδειξε τις σημερινές διοικήσεις περίμενε να υλοποιηθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς εκπτώσεις και κυρίως χωρίς δεύτερες σκέψεις αφού η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει. 

Και μπορεί στην διαχείριση της πανδημίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη να τα έχει πάει σχετικά καλά αλλά όσον αφορά το θέμα των μεταρρυθμίσεων υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε νέα χρεοκοπία και φυσικά νέα μνημόνια. 

Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες θα πρέπει να συμμετάσχουν στις κάλπες του Οκτωβρίου ιδίως αυτοί που συμμερίζονται τις δικές μας ανησυχίες και θα ήθελαν κανένα πισωγύρισμα στην εποχή του 2012-2015 όπου η κοινωνία έβραζε και οι λαϊκιστές όλων των χρωμάτων και των κομμάτων έκαναν "πάρτι" εις βάρος της πατρίδας. 

Δυστυχώς η πανδημία μας γυρνάει σε αυτές τις εποχές και δεν κατανοούμε πως αυτό δεν το βλέπουν οι επιτελείς της Πειραιώς που μάλλον θεωρούν πως η ΝΔ θα κάνει περίπατο στις κάλπες του 2023 ή και νωρίτερα και δεν αντιλαμβάνονται την σφοδρή δυσαρέσκεια τμήματος της βάσης που βλέπει πως προδόθηκε από υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. 

Εμείς ως γνωστόν δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ και για τον λόγο αυτό αναμένουμε με ενδιαφέρον τι καινούργιο θα δώσουν οι κάλπες του Οκτωβρίου αφού δεν ταυτιστήκαμε ποτέ με την παρούσα ηγεσία που άλλωστε δεν στηρίξαμε το 2016 αφού είχαμε άλλη επιλογή. 

Θα πείτε αυτή έχουμε με αυτή πορευόμαστε αλλά για εμάς σημασία έχει το προς τα που πάμε. Γιατί προφανέστατα και εμείς θέλουμε να πάνε όλα για την χώρα μας ΔΕΞΙΑ και κάποιοι από το περιβάλλον του προέδρου θεωρούν πως είναι ώρες για πειράματα! 

Για εμάς δεν μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συμπορευόμενοι με τους υβριστές μας που θεωρούν πως μπορούν να γράψουν ξανά την Ιστορία στα μέτρα τους εάν και ηττημένοι! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: