ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Σκληρή" ανάρτηση του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου για τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Ηλιούπολης

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

"Σκληρή" ανάρτηση του συνδημότη μας Γιώργου Παπαμώκου για τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Ηλιούπολης

 


Τα εισαγωγικά στο σκληρή μπήκαν γιατί για εμάς η αποτύπωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ δεν είναι ποτέ σκληρή. 

Και βέβαια το γεγονός πως ο τομέας Πρασίνου του δήμου μας έχει  λίγους υπαλλήλους δεν απαλλάσσει κανέναν από τις ευθύνες του. 

Άλλωστε η δομή θα μπορούσε να δοθεί σε ιδιώτη ( προβλέπεται από ψηφισμένο νόμο της ΝΔ ) και το αποτέλεσμα που δεν βλέπουμε βέβαια μόνο σε ένα σημείο της πόλης δεν χωρά καθυστερήσεις. 

Το άλλοθι πως όλες οι δημοτικές παρατάξεις υιοθετούν και στηρίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα του τομέα Πρασίνου , είναι για όσους πιστεύουν στον υπαρκτό σοσιαλισμό και όχι για εμάς. 

Και βέβαια οι  18 υπάλληλοι του τομέα Πρασίνου  δεν μπορούν να περιποιηθούν το πράσινο της πόλης μας ( για αυτό "κάηκε" στις πολλές  πλατείες της πόλης) και για τον λόγο αυτό εμείς δεν θεωρούμε πως μπορεί καμία δημοτική αρχή,  με την ίδια αποτυχημένη συνταγή να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα. 

 Ο συνδημότης μας δικαίως διαμαρτύρεται σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι ποια λύση προτείνει αφού είναι Σεπτέμβριος και οι αποψιλώσεις συνεχίζονται καθώς δόθηκαν ελάχιστα χρήματα για τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων σε ιδιωτικές εταιρίες. 

Μπαίνοντας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα βλέπει κανείς με μερικές χιλιάδες ευρώ φυσικά και η πόλη μας δεν θα μπορούσε να διατηρήσει το Πράσινό της αλλά ούτε και να απαλλαγεί έγκαιρα από τις μικρές "ζούγκλες" που αναρτώνται κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: