ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κοιτάξτε μην πάει κανένας "φασίστας" στην κηδεία του και την αμαυρώσει , βλέπετε και ακούτε εκεί στην Πειραιώς; - Η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Κοιτάξτε μην πάει κανένας "φασίστας" στην κηδεία του και την αμαυρώσει , βλέπετε και ακούτε εκεί στην Πειραιώς; - Η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα


Να σεβαστείτε την κομμουνιστική ιδεολογία του,  που έχει καταδικάσει σε θάνατο πάνω από 90.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! 

Και κοιτάξτε εσείς που κηρύξατε τριήμερο Εθνικό Πένθος για την μεγάλη απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη μην τυχόν και αναζητήσετε στις κάλπες του 2023 ψήφους όσων παραμένουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που δεν προσκύνησαν ποτέ ούτε τον ΚΟΚΚΙΝΟ ούτε τον ΜΑΥΡΟ φασισμό. 

Και βέβαια ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν υπέρ του ΟΧΙ στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που εσείς υπηρετείτε ΠΙΣΤΑ. Για αυτόν όπως και για τους συντρόφους του παραμένετε γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένοι αφού έφυγε με τις αυταπάτες του πως υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πέρα από τον δυτικό κόσμο. 

Μάλλον έχετε και εσείς τις ίδιες αυταπάτες κάτι που θα αποβεί μοιραίο για μια παράταξη που οφείλει την ύπαρξή της σε όσους την περίοδο 1946-1949 πολέμησαν τους ομοϊδεάτες του εκλιπόντος για να μην γίνει η χώρα μας Σοβιετία. 

Καλή συνέχεια "σύντροφοι" και εάν είχατε φιλότιμο θα είχατε αφήσει τις καρέκλες σας σε όσους έχουν τα ίδια πιστεύω με τον εκλιπών που τόσο τιμήσατε. 

Γιατί ιδεολογία δεν έχετε και δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς μετά την σημερινή απόφαση του πρωθυπουργού που θεωρεί πως τιμώντας τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό θα ξορκίσει τον ΜΑΥΡΟ!

Αυτόν που υπηρετούν ακόμα και σήμερα στελέχη της ΝΔ που θα πάνε στην κηδεία του Μίκη ενώ υπήρξαν σε όλη τους την ζωή υποστηρικτές των βασανιστών του. 

Μπορεί το μακρινό 1974 να έπιασε το σύνθημα "Καραμανλής ή τανκς" αλλά οι εποχές άλλαξαν και αυτή την φορά δεν είναι βέβαιο πως η χώρα θα βρεθεί στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Ελπίζουμε τα μέλη και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής να στείλουν στεφάνι για να τιμήσουν τον ΕΟΝίτη Μίκη Θεοδωράκη αφού την ίδια εριστική και επιζήμια αγάπη για την πατρίδα έχουν και οι δύο. 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: