ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Δριμυλής και οι "δημοκρατικοί" του αγώνες

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ο κ. Δριμυλής και οι "δημοκρατικοί" του αγώνες

Αυτόκλητος υπερασπιστής της Δημοκρατίας ενεφανίσθη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παναγιώτης Δριμυλής. 



Ο μόνιμος τον τελευταίο καιρό επικριτής των πάντων . Με σειρά άρθρων του που δημοσιεύουν τα αριστερά site της πόλης έχει συγκεκριμένες απόψεις για τον πατέρα Σεραφείμ , για τον δήμαρχο της πόλης μας , για το θέμα με το εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία , και ως "ενεργός" πολίτης έχει αναγάγει τον "αγώνα" του κατά του Φασισμού ως τρόπο ζωής. Ποιου φασισμού ; Μα προφανώς του ΜΑΥΡΟΥ αφού μόνο αυτόν βλέπει.

Ποιος είναι όμως ο συνδημότης μας που λατρεύει την "Δημοκρατία" ; Μια απλή αναζήτηση στο google με το ονοματεπώνυμό του είναι αρκετή για να αποδομήσει την εικόνα του "αγωνιστή" κατά του Φασισμού που προβάλλει.

Η ομόφωνη αθώωσή του από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το μακρινό 1997 και η ταλαιπωρία του στις φυλακές Κορυδαλλού για μια εμπλοκή που δεν είχε προφανώς και αξίζουν το σεβασμό μας για ανθρωπιστικούς λόγους αλλά και ουσιαστικούς για εμάς που σεβόμαστε την Αστική Δημοκρατία. Όπως επίσης άξιος αναφοράς και καταδίκης είναι και  ο ξυλοδαρμός του από τις Ναζιστικά Τάγματα Εφόδου στην γνωστή για την πόλη μας περίπτωση με το "Συνεργείο" που είχαμε πρόσφατα ποινές "χάδι" . Όλα αυτά   μας αναγκάζουν να τον βλέπουμε με συμπάθεια.

Την εικόνα του "θολώνει" ο ίδιος με την κατά καιρούς αρθρογραφία του που στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους. Ο μέχρι πρότινος συμπαραστάτης της νέας διοίκησης του Γιώργου Χατζηδάκη κ. Δριμυλής , βάλλει συχνά -πυκνά χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο κατά του πρώην "συντρόφου" του και νυν Αντιδημάρχου Απόστολου Στασινόπουλου.  Αλλά και μελών της διοίκησης του δήμου που μέχρι πριν μερικούς μήνες έβλεπε με συμπάθεια την οποία εξέφραζε και δημοσίως.

Το μένος του εναντίον  του κ. Στασινόπουλου  τον οδήγησε στο σημείο να υπερασπιστεί τις χυδαιότητες της κ. Τσακογιάννη η οποία  έτρεξε να συνδράμει τους υβριστές του "Μεσσία" αγνοώντας τις ασυναρτησίες τους εναντίον ενός συνδημότη μας που με την μηνυτήρια αναφορά που έκανε κατά αγνώστων προεκλογικά έβαλε τέλος στο συκοφαντικό ιστολόγιο που είχαν στήσει και το οποίο έριξαν αφού δεν είχαν κανένα στοιχείο για να αποδείξουν τις συκοφαντίες τους. 

Στην προσπάθειά του αυτή αποκάλεσε και εμάς απογόνους των Ταγματασφαλιτών! προφανώς θεωρώντας πως αφού στηρίξαμε τα μνημόνια έχουμε σχέση μαζί τους!

Αποσπασματικά ανέφερε και  για τον Μανώλη Γλέζο αλλά εμείς προφανώς και εκεί είχαμε ΔΙΚΙΟ αφού δεν μπορείς να καταδικάζεις τον μαύρο μόνο Φασισμό και όχι τον κόκκινο υμνώντας και τιμώντας τον σφαγέα των Ελλήνων Αλβανό δικτάτορα Χότζα στου οποίου την κηδεία και είχε παραστεί προσωπικώς ο Μανώλης Γλέζος.

Άλλωστε ο εκλιπών ήταν ο πρώτος που κατηγόρησε τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας για προδοσία!!! την ώρα που αποφασίζοντας με βάση το συμφέρον της  χώρας μας δεν μας έκανε Βενεζουέλα όπως θα ήθελαν οι ελάχιστοι ευτυχώς συνοδοιπόροι του Μανώλη Γλέζου.

Το ό,τι κατέβασε την Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη προφανώς και ήταν πράξη ηρωϊσμού που όμως δεν τον απαλλάσσει από όσα άλλα έκανε στην πολιτική του σταδιοδρομία. Τα κόμματα από τα οποία πέρασε είναι γνωστά και δεν αφορούν το παρόν άρθρο.

Ρωτήστε τους "συντρόφους" του τι γνώμη έχουν  για αυτόν από τα κόμματα που είχε περάσει. Και το κλείνουμε εδώ γιατί εμείς βέβαια δεν θα επικαλεστούμε την Κωνσταντοπούλου και όσα δημόσια έχει πει γιατί δεν την θεωρούμε αξιόπιστη.

Και βέβαια σεβαστές οι απόψεις του οποιουδήποτε συνδημότη μας , άρα και του Παναγιώτη Δρυμυλή αλλά με στοιχεία.

Αυτά που δεν πρόκειται ποτέ να βρει ένας Δριμυλής , αυτά που αναζητούν χρόνια μάταια οι οπαδοί του "Μεσσία" και τελευταία και οι κεντροδεξιοί της πόλης που βέβαια δεν έχουν το ήθος του "αριστερού" Δριμυλή ο οποίος τουλάχιστον εξέφρασε δημόσια την κακή εικόνα που έχει σχηματίσει για εμάς. Και αυτό εγώ το επικροτώ γιατί απεχθάνομαι την υποκρισία

Εμείς προφανώς και δεν ασχολούμαστε με το να γίνουμε αρεστοί στον οποιοδήποτε. Γράφουμε δημόσια, χωρίς κρυφούς χορηγούς ,υπηρετώντας το λειτούργημά μας ,όσα εμείς πρεσβεύουμε και θεωρούμε θέματα να αναδειχθούν από εδώ  και κρινόμαστε καθημερινά από τους αναγνώστες μας.

Εμάς δεν μας νοιάζει η άποψη του κ. Δριμυλή για το ιστολόγιό μας , ούτε προφανώς θα τον κάνουμε Αρχισυντάκτη εδώ. Έκανε άλλωστε  και τον "δημοσιογράφο" αρθρογραφώντας σε  κάποια ιδεολογικά έντυπα που ίσως αναγκαστούμε να δημοσιεύσουμε στο μέλλον.

Για να καταλάβουν όλες και όλοι πια "Δημοκρατία" ασπάζεται ή μάλλον τότε ασπάζονταν γιατί είναι και παλιά , καλώντας τον ταυτόχρονα  να αφήσει στην άκρη τις νεανικές του "τρέλες".

Στο "παιχνίδι" όμως του να βλέπουμε ελλείψει καταγγελιών να καταφεύγουν στις αόριστες καταγγελίες Δριμυλή τα τοπικά ΜΜΕ εμείς δεν θα παίξουμε. 

Γιατί φυσικά και δεν θα αφήσουμε να εμφανίζονται μικρά ή μεγάλα "Εμείς θα τα λέμε" υιοθετώντας αμάσητες θεωρίες συνωμοσίας όποιου απέτυχε να εκλεγεί και ψάχνει τώρα τρόπους να "επιβιώσει" πολιτικά με την γνωστή πρακτική του  πες πες κάτι θα μείνει.

ΥΓ: Προεκλογικά και με δεδομένο πως ήμασταν και είμαστε (ως δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι)  απέναντι στη νέα διοίκηση μας είχε σταλεί πλήρες υλικό για την συμμετοχή του κ. Δριμυλή στους "Συνεργούς με την Ηλιούπολη". Σεβόμενοι το γεγονός πως όλοι κάνουμε λάθη και κυρίως επειδή δεν ήταν επικεφαλής δημοτικής παράταξης αποφάσισα να μην δημοσιοποιήσω υλικό που έπρεπε να γνωρίζει ο δημότης και να ξεκαθαρίσει  ο υποψήφιος την θέση του. Δεν το μετανιώνω άλλωστε εγώ και  ο κ Δριμυλής παλεύουμε για τελείως διαφορετικούς κόσμους. Και τελικός κριτής είναι ο πολίτης που πρέπει να αποφασίσει σε τι κόσμο τελικά θέλει να ζήσει. Ακολουθούν σοβαρά θέματα αλλά εμείς εδώ δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει  κάτω. Συνεχίζει ο καθένας  τον δρόμο που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει αφού άλλωστε όσο και εάν είναι καχύποπτος μαζί μας ο κ. Δριμυλής εμείς με την παρουσία μας είμαστε εδώ για να επαληθεύσουμε ή να διαψεύσουμε τους για εμάς συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. 

Άλλωστε εμείς "αγώνες" που δεν κάνουμε δεν διεκδικούμε παρά μόνο σε όσους ενεργά συμμετέχουμε. Άλλωστε οι ίδιοι οι παθόντες της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη  Σαμαρά βρίζουν και όχι τους Δριμυλήδες για την προφυλάκισή τους!

Σε κάποιες μέρες θα ξέρουμε ποιοι βοήθησαν, και με τι μαρτυρίες θα καταδικαστούν όσοι τελικά καταδικαστούν στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. Τότε θα  δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι μαρτυρικές καταθέσεις που οδήγησαν τους Δικαστές στην απόφασή τους.

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από τα "ΝΕΑ" και είναι του 1997 όταν ο συνδημότης μας αθωώθηκε από μια δίκη που αφορούσε τον πυροβολισμό στην κοιλιά του αστυνομικού Νίκου Βαϊόπουλου που φύλαγε τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Χαριλάου Τρικούπη ενέργεια που είχε αποδοθεί στον εκλιπών σήμερα Χριστόφορο Μαρίνο.  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: