ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η εφημερίδα "Ηλιοτυπία" απέκτησε και σελίδα στο facebook

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η εφημερίδα "Ηλιοτυπία" απέκτησε και σελίδα στο facebook



Κάνοντας κλικ εδώ μπαίνετε στη σελίδα στο facebook της τοπικής εφημερίδας "Ηλιοτυπία" μιας νέας τοπικής εφημερίδας; που είναι η έντυπη έκδοση του ilioupolinews.gr και το πρώτο φύλλο της θα βγει στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.


Στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας θα υπάρχει  εκτενές ρεπορτάζ για το πρώτο μισό της θητείας του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη και της δημοτικής αρχής που ο ίδιος δημιούργησε μέσω συνεργασιών με μεμονωμένους δημοτικούς συμβούλους που αποσκίρτησαν από τις δημοτικές παρατάξεις με τις οποίες είχαν εκλεγεί. 

Η ενημέρωση βάλλεται διαχρονικά κυρίως από έντυπα όπως η πάλαι ποτέ κραταιά ΑΥΡΙΑΝΗ που στήριξαν την ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ αυτή που ευαγγελίζονταν για μισό αιώνα ο μεγάλος εκλιπών Μίκης Θεοδωράκης και που φυσικά δεν αποκήρυξε ΠΟΤΕ. 

Για τους τεθλιμμένους οπαδούς της "δεξιάς" που έχασαν τον "Ζορμπά" τους,  να τους υπενθυμίσουμε πως κάθε Έθνος βγάζει τους καλλιτέχνες που εκφράζουν καλύτερα τον πολιτισμό του! Και βέβαια οι πολιτισμοί δεν επιβάλλονται με την ΒΙΑ όπως αφελώς πιστεύουν οι κομμουνιστές αλλά με την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: