ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ξέσπασμα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: «Oι παράγοντες των ομάδων είναι οι πρώτοι ένοχοι»

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Το ξέσπασμα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη: «Oι παράγοντες των ομάδων είναι οι πρώτοι ένοχοι»



«Άστραψε και βρόντηξε» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Δίκη στο Open» του Κυριάκου Θωμαΐδη, στην οποία φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον των παραγόντων των ομάδων που υποκινούν τη βία, έχοντας στρατολογήσει οπαδούς, προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.

«Κανένας δεν λέει ότι αυτοί οι άθλιοι, οι παράγοντες και οι πρόεδροι των ομάδων έχουν δημιουργήσει αυτό το σύστημα και έχουν πληρωμένο στρατό στα γήπεδα.

Αυτοί είναι οι πρώτοι ένοχοι. Θα έπρεπε να τους βουτήξουν σήμερα οι εισαγγελείς και να τους πάνε με χειροπέδες μέσα, να τελειώνει αυτή η ιστορία, να διαλύσουν αυτές οι Θύρες.

Είναι ο μοχλός τους για να ασκούν πιέσεις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, προσθέτοντας:

«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Πού είναι οι εισαγγελείς στη Θεσσαλονίκη; Δύο χρόνια δεν βλέπουν ότι μαχαιρώνονται και κυνηγιούνται άνθρωποι μέσα στους δρόμους;».

Δείτε το ξέσπασμα του Μάκη στην εκπομπή κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: