ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Το ρωσόφιλο "πατριωτικό" ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο πλευρό του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν και κατά βέβαια της Δύσης που δεν ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ κανενός

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Το ρωσόφιλο "πατριωτικό" ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο πλευρό του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν και κατά βέβαια της Δύσης που δεν ανέχεται τον ΦΑΣΙΣΜΟ κανενός

Όχι ό,τι "πέσαμε από τα σύννεφα" με τον "πατριωτισμό" των "Κασιδιάρηδων",  ούτε ως τοπικό ΜΜΕ είχαμε ποτέ καμία αμφιβολία πως ΚΟΚΚΙΝΟΙ και ΜΑΥΡΟΙ φασίστες το μόνο που τους χωρίζει είναι το χρώμα του φασισμού τους.

Οι "μαγκιές" του Πούτιν και ενός κράτους παρία όπως είναι η σημερινή Ρωσία προφανέστατα και δεν φοβίζουν την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη , δηλαδή τις ΗΠΑ. 

Και όλος ο κόσμος να ενωθεί εναντίον της όσο έχει την Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ στο πλευρό της θα εξακολουθεί να αποτελεί τον μοναδικό ΦΑΡΟ Δημοκρατίας σε έναν κόσμο γεμάτο ΚΟΚΚΙΝΑ και ΜΑΥΡΑ "σκουπίδια"

Η εφημερίδα που αποτελεί την ΦΩΝΗ χιλιάδων ΦΑΣΙΣΤΩΝ , και που βλέπει ως χούντα την Αστική μας Δημοκρατία , εξακολουθεί και υπάρχει εξαιτίας μιας Δικαιοσύνης που νοσεί ΒΑΡΥΤΑΤΑ. 

"Αποκαλύψεις" χωρίς στοιχεία, στοχοποίηση βουλευτών , υπουργών και οιοδήποτε πολίτη καταγγέλλει τον εξόφθαλμο φασισμό τους και φυσικά μέλη της ΕΣΗΕΑ οι περισσότεροι συντάκτες της αφού η ένωση έχει απαξιωθεί πλήρως και αναμένουμε και από εκείνη στήριξη στον Ρώσο δικτάτορα ανάλογη με εκείνη στον Σέρβο δικτάτορα που εξαιτίας των εθνικών εκκαθαρίσεων που έκανε δέχθηκε απόλυτα δικαιολογημένα τις αεροπορικές επιδρομές της Δύσης . 

Δυστυχώς χρόνια μετά η ΕΣΗΕΑ εξακολουθεί και εμπιστεύεται τα αναξιόπιστα ΜΜΕ της βάρβαρης Ανατολής και δεν είναι λίγες οι φορές που υιοθέτησε άκριτα fake news της ρωσικής προπαγάνδας. 

Οι Ρωσοναζί θεωρούν πως θα αναβιώσουν την πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ που και τότε παρά τους συμμάχους της αποτελούσε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που ακόμα και σήμερα κάποιοι θέλουν να μας την παρουσιάσουν ως κάτι σημαντικό και σπουδαίο. 

Άλλωστε παιδί δικό τους είναι και ο Πούτιν κανείς δυτικός δεν έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως ο πράκτορας της KGB αγάπησε ξαφνικά τη Δημοκρατία. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: