ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο κ. Αραμπατζής υποστηρίζει το ΣΕΔΗ σε ντελίριο λαϊκισμού! - Ομιλεί για ποσά εργολαβίας που δεν έχουν δοθεί για το Πράσινο και γενικά λέει ψέματα συνεχώς αλλά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ατυχώς για εκείνον δεν του κλείνει το μικρόφωνο !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Ο κ. Αραμπατζής υποστηρίζει το ΣΕΔΗ σε ντελίριο λαϊκισμού! - Ομιλεί για ποσά εργολαβίας που δεν έχουν δοθεί για το Πράσινο και γενικά λέει ψέματα συνεχώς αλλά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ατυχώς για εκείνον δεν του κλείνει το μικρόφωνο !

Στο "πλευρό των υπαλλήλων του δήμου" και προσωπικού που  αρνείται να δουλέψει σε χαμηλές θερμοκρασίες ο κος Γαβριήλ Αραμπατζή , σε ένα ντελίριο λαϊκισμού που δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ από τον λόγο των πολλών είναι η αλήθεια  "Κασιδιάρηδων" της πόλης , που αποζητούν θέσεις ευθύνης!


Η κα Καραγιαννίδου με δύο μηχανήματα θέλει , να έχει πολλούς  εργαζόμενους! Οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των δημοτικών παρατάξεων αντί να ζητήσουν την βοήθεια εργολάβου ιδιώτη θεωρούν πως ένα τέτοιο σωματείο , με τέτοιους εργαζόμενους θα μπορούσαν να σώσουν την πόλη! 

Σύμφωνα με την κα Καραγιαννίδου θα έπρεπε να πάμε να πάρουμε τους εργαζόμενους από το σπίτι! 

Για εμάς και το γράφουμε σε όλους τους τόνους πρέπει ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ να ήταν σπίτια τους,  μας στοιχίζουν λιγότερο εάν τους πληρώναμε να κάθονται εκεί , παρά να θεωρούμε πως μπορούν να δώσουν αυτοί ΛΥΣΗ! 

Τα σκουπίδια δεν θα τα μαζέψουν ΠΟΤΕ όπως πρέπει αλλά παρόλα αυτά ο δήμος τους πληρώνει "χαριστικά" δεκάδες υπερωρίες,  ας πάει σε έναν εισαγγελέα ένας δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να δουλεύουν τόσοι πολλοί -τόσες ώρες και η πόλη να βρωμάει από άκρη σε άκρη. 

Ξεπερνούν τις 200 οι μισθοδοσίες που αφορούν έκτακτο και μόνιμο προσωπικό καθαριότητας αλλά παρόλα αυτά η αντιπολίτευση καλύπτει εργαζόμενους και προϊσταμένους που θα έπρεπε να είναι υπόλογοι και όχι επικριτές αντιδημάρχων που ο ρόλος τους είναι να δίνουν διαταγές και όχι να είναι στους δρόμους παρακαλώντας όσους ούτε μπορούν αλλά ούτε και θέλουν να κάνουν το οτιδήποτε!

Και βέβαια παρακολούθηση σε όλα τα οχήματα είναι αναγκαίο για να μην κλέβονται ανταλλακτικά από οχήματα , ενώ κάποια που αγοράστηκαν επί δημαρχίας Αναγνώστου "αγνοούνται" ή πουλήθηκαν επί διοικήσεως Βασίλη Βαλασόπουλου ή τέθηκαν σε αχρηστία επειδή εργαζόμενοι και σωματείο δεν τα βρίσκουν "χρηστικά" 

Η κα Καραγιαννίδου ας γνωρίζει πως πολλοί πλέον και όχι μόνο αυτό εδώ το ιστολόγιο , είναι ΥΠΕΡ της πλήρης ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ δομών όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ. Ας το γνωρίζουν αυτό και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι που είναι και αυτοί που θα υποστούν ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ στις κάλπες του 2023 για την κατάσταση που συντηρούν θα πάνε ΣΠΙΤΙΑ τους και οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν έως την συνταξιοδότησή τους ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν μη αντιλαμβανόμενοι πως εμείς φωνάζουμε για το δικό τους ΚΑΛΟ και το σωματείο τους οδηγεί ακόμα πιο γρήγορα στο ξεπούλημα των δομών που έτσι και αλλιώς αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία της χώρας μας προς την Ανάπτυξη και έχουν στοιχίσει και θα στοιχίσουν και στο μέλλον ανθρώπινες ζωές. Το κράτος ακόμα και το επιτελικό ΒΟΥΛΙΑΞΕ επειδή δεν παρέδωσε ΠΛΗΡΩΣ και χωρίς αστερίσκους τα κλειδιά στον ιδιώτη , το επιχειρηματία αυτόν που τέλος πάντων εξαιτίας του ΚΕΡΔΟΥΣ δεν θα παραμείνει τόσο αδιάφορος και ανίκανος στο να σώσει ό,τι σώζεται! 



Ο Αθανασίου είδε ελλιπές προσωπικό! και έριξε τις ευθύνες σε κεντρικό Κράτος και Περιφέρεια. Τραγικός απλά σε κανένα σημείο της ομιλίας του δεν πρότεινε ιδιωτικοποίηση δομών πιστεύει στον κρατισμό και βρίσκεται σε λάθος πολιτικό χώρο εάν ακόμα είναι μέλος της ΝΔ! Η ΝΔ σαφέστατα και θα προχωρήσει με τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας σε συνέργειες με ιδιώτη αφού οι λογικές Χαρδαλιάς εξέθεσαν την κυβέρνηση και ελπίζουμε και ο ίδιος να κατάλαβε πως με εθελοντές δεν δίνεις μάχες και κυρίως δεν τις κερδίζεις. 

Σε αντίθεση με τον Θανάση Αθανασίου ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Ταμβάκος μίλησε για περισσότερες συνέργειες με ιδιώτες όσων αφορά ενοικίαση μηχανημάτων και έμπειρου προσωπικού που θα μπορούσε ίσως να μάθει και στους δικούς μας εργαζομένους πως μπορούν να δουλέψουν και σε συνθήκες πέρα της ηλιοφάνειας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: