ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σκληρή κόντρα Χατζηδάκη - Ψυρρόπουλου

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σκληρή κόντρα Χατζηδάκη - Ψυρρόπουλου

 


Επί θητείας στην Πολιτική Προστασία του κ. Ψυρρόπουλου δεν είχατε αντιχιονιστικές αλυσίδες! είπε ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης για την θητεία του πρώην συναδέλφου του,  όταν όλοι μαζί οι Πασόκοι της πόλης , συμμετείχαν στην δημοτική παράταξη " Πρώτα η Ηλιούπολη" εκτός από κάποιους του ΕΝΑΚ που έτσι και αλλιώς αποτελούν "αντιφρονούντες" για μικροπολιτικά οφέλη  από την εποχή του Θεόδωρου Γεωργάκη και γενικά εμάς δεν μας έπεισαν ποτέ για τις "αγαθές" τους προθέσεις! Σήμερα διοικούν και η ικανότητά τους κρίνεται , από εμάς όσοι προέρχονται από το ΕΝΑΚ και συμμετέχουν στην διοίκηση δεν τα πάνε καθόλου καλά ,χωρίς καμία εξαίρεση! Ακόμα και ο συνονόματος Σταύρος που αποτελεί για κάποιους την ΛΥΣΗ μιας πιο "κεντροδεξιάς" διοίκησης που να μην έχει αυταπάτες! 

Μετά τον δοτό δήμαρχο της χούντας , έχουμε και ΔΟΤΟ επικεφαλής της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" αφού σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη πήρε το "δαχτυλίδι" από τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο!

Έναν δοτό δήμαρχο της χούντας που τίμησε με ειδική συνεδρίαση και άλλες τιμές ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος το 2012 και προφανέστατα οι ηχηρές ΑΠΟΥΣΙΕΣ από την κηδεία ενός ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ από την παράταξη ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ήταν και η πρώτη αντίδραση όσων δεν θα μπορούσαν να συγχρωτιστούν για πολλά χρόνια ακόμα με φιλοχουντικά αποβράσματα. Με χαρά μαθαίνουμε πως κάποια από αυτά προσχώρησαν στην νέα παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου και αναμένουμε τις κάλπες του 2023 για να του εκθέσουμε και αυτούς όπως κάναμε και με άλλους. 

Εμείς δεν έχουμε αυτή την άποψη , δεν θεωρούμε δοτό τον κ. Ψυρρόπουλο, όποιος ήθελε διεκδικούσε την ρόλο του επικεφαλής της παράταξης , αλλά κάποιοι δεν έμειναν για να αναμετρηθούν μαζί του. Οι αιτιάσεις τους έχουν δημοσιευτεί από αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ προσωπικά δεν με πείθουν. 

Θα έχαναν από τον κ. Ψυρρόπουλο και έφυγαν πριν καν το παλέψουν! Βέβαια τα αρνητικά του Ψυρρόπουλου τα έχουμε γράψει και φυσικά και προεκλογικά η δική μας επιλογή δεν θα είναι κρατισμού όπως δεν ήταν από το 2013 που υπάρχει αυτό το ιστολόγιο έως και σήμερα. 

Μπορεί οι επιλογές οι δικές μας να μην πέρασαν καν στον δεύτερο γύρο,  και κυρίως μπορεί να μας απογοήτευσαν με τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις του εντός δημοτικού συμβουλίου αλλά ποτέ δεν αποκρύψαμε από κανέναν την δική μας ατζέντα που φυσικά δεν μπορεί να ικανοποιήσει όσους κατάντησαν την Ηλιούπολη χώρο όχι προορισμού αλλά περάσματος . 

Και φυσικά η πλειοψηφία των ΔΗΜΟΤΩΝ μας δεν άξιζε και δεν αξίζει ΤΙΠΟΤΑ το καλύτερο είναι σαφές , το βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσοι φασίστες , ξεφτιλισμένοι και ανήθικοι είναι δύσκολο να βρεις σε όμορο δήμο μας. 

Για τους λόγους αυτούς και η ΦΗΜΗ της πόλης είναι γνωστή ανέχτηκε και ανέχεται ακόμα κάθε λογής νταβατζή και ευτυχώς που από το 2019 και μετά το "παρακράτος" μας "απάλλαξε"  από μερικούς  συνεργάτες τους μια δια παντός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: