ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Μπορεί να διαφωνούμε ΠΛΗΡΩΣ με τις απόψεις του ΚΚΕ αλλά η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πήρε την πλέον ξεκάθαρη ΘΕΣΗ ακούστε την αξίζει τον κόπο εμείς τους αναγνωρίζουμε την αταλάντευτη θέση τους

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Μπορεί να διαφωνούμε ΠΛΗΡΩΣ με τις απόψεις του ΚΚΕ αλλά η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πήρε την πλέον ξεκάθαρη ΘΕΣΗ ακούστε την αξίζει τον κόπο εμείς τους αναγνωρίζουμε την αταλάντευτη θέση τους

Δεν "χαϊδεύουν" αυτιά οι κομμουνιστές της πόλης και κυρίως δεν κάνουν ΒΗΜΑ πίσω από τα πιστεύω τους. Εμείς πιστεύουμε στην πλήρη ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών αυτοί εμμένουν στον κρατισμό που άλλωστε κυριαρχεί ακόμη στην τελευταία Σοβιετίας της Ε.Ε 

Εμείς θέλουμε να γίνουμε ΗΠΑ και αυτοί ΕΣΣΔ τουλάχιστον δεν είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ όπως οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης που θεωρούν πως με αποτυχημένες συνταγές κρατισμού δεν θα ξαναποκλειστούμε και πάλι! 

Δεν είναι ζήτημα προσώπων σωστά το τόνισε η κα Τσατσούλη ακούστε την! Για εμάς προσωπικά όποιος πιστεύει στον κρατισμό θα έπρεπε να ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ για βουλευτικές και Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για τις δημοτικές. 

Δεν υπάρχει ΔΕΞΙΟΣ κρατιστής και δεν υπήρξε ΠΟΤΕ και πουθενά σε κανένα καπιταλιστικό κράτος. Εάν δεν ΔΟΘΟΥΝ πλήρως οι δομές σε ΙΔΙΩΤΗ θα εγκλωβιζόμαστε και πάλι. Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν επιστρέφει ο κεντρικός σχεδιασμός των "πατερούληδων" απέτυχε! 

Για τις φαντασίες της να κόβουν οι δημοτικοί υπάλληλοι τα ψηλά δένδρα την παραπέμπουμε στα 12 χρόνια Κιντή που η πόλη ήταν μια "ζούγκλα" και που τα ταμεία του δήμου άδειασαν σε ίδιο βαθμό με τον προκάτοχό του και αρχικώς ομοϊδεάτη του στην ΕΠΟΝ δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα. 

Ο λαός έχει επιλέξει τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ,  αλλά όχι βέβαια τον καπιταλισμό όπου μαζί με τους χρήσιμους ιδιωτικούς υπαλλήλους συνδράμουν ΑΧΡΗΣΤΟΙ δημοτικοί υπάλληλοι , και ανεκπαίδευτοι εθελοντές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: