ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δεν κάνει για δυτικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο τύπος και απορούμε πως οι διαχειριστές της ομάδας δεν τον έχουν "πετάξει" ήδη!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δεν κάνει για δυτικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο τύπος και απορούμε πως οι διαχειριστές της ομάδας δεν τον έχουν "πετάξει" ήδη!

 



Εάν και δεν αφορά ομάδα την οποία εμείς διαχειριζόμαστε θεωρούμε πως δίκαια διαμαρτύρεται η κυρία στους διαχειριστές της ομάδας στο facebook ΕΞΩΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ της οποίας δεν είμαστε μέλη αλλά μας ήρθε ως "καταγγελία" και τα εισαγωγικά δεν αφορούν την σημασία της αλλά το ΓΕΓΟΝΟΣ πως πλέον τέτοιοι τύποι και πολλοί άλλοι με ψεύτικα προφίλ ( και για αυτό δεν γνωρίζουμε εάν είναι αληθινό ή όχι ούτε και μας αφορά) έχουν γεμίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . 

Καλούμε τους διαχειριστές της ομάδας να τον "πετάξουν" αλλά επειδή αδαείς δεν είμαστε το κάνουμε θέμα για να εξαφανιστεί από μόνος του πλην τον "εξαφανίσουν" οι ιδιωτικές εταιρίες  που ελέγχουν και κάνουν για τους "ψεκασμένους" λογοκρισία" στο facebook. 

Και βέβαια στις περισσότερες των περιπτώσεων οι εταιρίες αυτές ανάμεσα της και μία ελληνική κάνουν ικανοποιητικά την δουλειά τους αλλά με τόσους ..... τα έχουν "παίξει" και αυτές! 

Μπράβο στην ΚΥΡΙΑ για το θάρρος της ( όχι τυχαία τα κεφαλαία γράμματα) γιατί με τον τρόπο αυτό προστατεύει άλλες γυναίκες ή και μικρά κορίτσια από σεξιστές που δεν έχουν καταλάβει πως οι εποχές άλλαξαν! 

Και εάν μας θεωρείτε υπερβολικούς δείτε και τον εμετικό "διάλογο" ( τα εισαγωγικά γιατί τι διάλογο μπορείς να κάνεις;) 



; ) 


Η ομάδα είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και δυστυχώς για τους διαχειριστές της δεν έχουν μπλοκάρει τον "έξυπνο" που σε άσχετη ανάρτηση πουλάει "πνεύμα" και φέρεται ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ σε μια ΚΥΡΙΑ . 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: