ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θετικός στον κορωνοϊό ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Θετικός στον κορωνοϊό ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής

 

Τα περαστικά μας στον κ. Αραμπατζή. Και προσοχή σε όλες και όλους η πανδημία δεν πέρασε. Και βέβαια ο κος Αραμπατζής και η παράταξή του "Η πόλη που θέλω" είναι από αυτές που ανέδειξαν την αναγκαιότητα του εμβολίου και της χρήσης προστατευτικών μέτρων και κινήθηκαν στο θέμα αυτό προς την σωστή κατεύθυνση. 

Ο ίδιος είναι εμβολιασμένος, επομένως θα περάσει και αυτή την περιπέτεια θέλουμε να ελπίζουμε με  ήπια συμπτώματα , και σύντομα ο δικός του λόγος θα ακουστεί και πάλι στα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας . 

Είχαμε γράψει ένα σκληρό κείμενο για την στάση του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο προφανέστατα και δεν γνωρίζαμε όπως και ο ίδιος πως νόσησε , και τα περαστικά μας είναι ειλικρινή αφού για κανέναν δεν ευχόμαστε οτιδήποτε αρνητικό για την υγεία του. 

Το επόμενο διάστημα δεν θα γράψουμε κάτι στενάχωρο για αυτόν , εάν και ως πολιτικό ον φανταζόμαστε πως πρέπει να έχει "γερό στομάχι",  και να αντιμετωπίζει τις καλοπροαίρετες για εμάς κριτικές,  που για αυτόν βέβαια και για τους οπαδούς του είναι κακοπροαίρετες. 

Άλλωστε εμείς τον ψηφίσαμε ( την παράταξή του εννοώ) στις κάλπες του 2019 , και μέσα στις επιλογές μας που και εμείς ψηφίσαμε είναι οι δύο από τους τρεις δημοτικούς συμβούλους , που τελικά εξέλεξε. 

Ο Ηρακλής μας έμεινε εκτός , και βέβαια η συνολική μας επιλογή ηττήθηκε . Και εννοούμε όχι μόνο του πρώτου γύρου , αλλά και του δεύτερου που στηρίξαμε τον τέως δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο ανάμεσα στους δύο που εσείς επιλέξατε για τον δεύτερο γύρο ( ως πλειοψηφία μιλάμε πάντα) 

Δεν είχαμε αυταπάτες πως θα επικρατούσε ο κος Αραμπατζής και θα κατάφερνε να περάσει στον δεύτερο γύρο αλλά εμείς στηρίζαμε και θα στηρίζουμε πάντα κεντροδεξιό υποψήφιο  για δήμαρχο και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  που είχαμε την πεποίθηση , πως θα στήριζαν το κυβερνητικό έργο και τις θέσεις της ΝΔ , μέσα στο δημοτικό μας συμβούλιο. Αυτό δεν συνέβη αλλά... 

Το σταματάμε εδώ , στενοχώριες δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε και είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως ο  Γαβριήλ Αραμπατζής θα επιστρέψει δριμύτερος και θα βγει δυνατότερος από αυτή την περιπέτεια. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: