ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σε ρόλο "σερίφη" η δημοτική αρχή "στοχοποιεί" μεγάλες επιχειρήσεις για να ευνοήσει ημετέρους- Ποια μικρομεσαία επιχείρηση της πόλης μας διαθέτει χώρο φορτοεκφόρτωσης;

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Σε ρόλο "σερίφη" η δημοτική αρχή "στοχοποιεί" μεγάλες επιχειρήσεις για να ευνοήσει ημετέρους- Ποια μικρομεσαία επιχείρηση της πόλης μας διαθέτει χώρο φορτοεκφόρτωσης;


Σε μια προσπάθεια να γίνει αρεστή σε ακροαριστερό και ακροδεξιό ακροατήριο η διοίκηση του δήμου μας εμμένει σε μια παντελώς λανθασμένη απόφαση που στοχοποιεί τις παρακάτω επιχειρήσεις και τις υποχρεώνει να κάνουν ανεφοδιασμούς προϊόντων από τις 7 το απόγευμα έως και τις 7 το πρωί!

Εκατοντάδες άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις φορτοεκφορτώνουν μέσα στην μέση του δρόμου αλλά βλέπετε αυτές στέλνουν παϊδάκια στους εργαζόμενους του δήμου και στην διοίκηση η οποία μαζί με την Δημοτική Αστυνομία και τον επικεφαλής της κ. Παναγιώτη Κόκλα κάνουν τα στραβά μάτια. Γιατί προφανέστατα και το κρεοπωλείο του κ. Ραβάνη χώρο φορτοεκφόρτωσης δεν διαθέτει, εκτός και θεωρεί τον δρόμο μπροστά από το κατάστημά του στην Αγία Μαρίνα ως τέτοιον ειδικό χώρο! 


Σύμφωνα με την πινακίδα απαγορεύεται η στάθμευση για ΟΛΟΥΣ από 19:00 έως 07:00 εκτός από όσους θα τροφοδοτούν τα καταστήματα σε ώρες που δεν το βλέπουμε εφικτό να μπορεί να ισχύσει 


Για αυτόν και για πολλούς άλλους που δίνουν για διαφημιστικούς λόγους προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης  μας φανερά , για τα άλλα θα τα πούμε προεκλογικά δεν τρέχει τίποτα για εμάς και για τα άλλα απλώς ας μην μας θεωρούν κάποιοι αφελείς να πιστεύουμε τις διάφορες ασυναρτησίες τους περί κοινού "καλού" και το "καλό" της πόλης. 

Σκοπός και στόχος των κατσαπλιάδων που διοικούν τον δήμο μας σε αγαστή συνεργασία με "Συνεργούς" και λοιπούς φτωχούς "συγγενείς", και αποστάτες , είναι όχι να βοηθήσουν τους δημότες αλλά να τους αναγκάσουν να πηγαίνουν σε καταστήματα της δικής τους αρεσκείας. 

Αφού πρακτικά η εφαρμογή μιας τέτοιας απόφασης δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και καταδικάζει τις επτά επιχειρήσεις αυτές να μειονεκτούν,  σε σχέση με τις εκατοντάδες υπόλοιπες. 

Και βέβαια άλλη φορά θα μιλήσουμε για τις λαϊκές αγορές που κλείνουν δρόμους και χρόνια λειτουργούσαν με αδιαφάνεια , κάτι που ψιλομάζεψε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης,  που με τον νέο νόμο που πέρασε από τη Βουλή  στην ουσία σε πέντε χρόνια από τώρα,  τις "καταργεί" με την μορφή που τις ξέραμε. 

Ως τοπικό ΜΜΕ στηρίζουμε και τις 7 επιχειρήσεις,  που μια κλίκα που διοικεί με την δική σας ΨΗΦΟ τον δήμο θέλει να κλείσει , και ευχόμαστε η Πολιτεία να βάλει τέλος σε "σερίφηδες" και συμμορίες που δρουν παράλληλα ( χωρίς ελπίζουμε να έχουν σχέση)  και  θεωρούν ΝΟΜΙΜΟ και ΗΘΙΚΟ για λόγους που φανταζόμαστε θα μας εξηγήσουν μέσω δελτίου τύπου τους,  τα έβαλαν ως μη όφειλαν με τα 7 και όχι με τα 16  ή περισσότερα super market της πόλης , που εάν και διαθέτουν χώρους φορτοεκφόρτωσης τις περισσότερες φορές δεν τους χρησιμοποιούν. 

Γιατί αυτό δεν είναι εφικτό.  Και επειδή όπως όλες και όλοι γνωρίζουμε τα πεζοδρόμια τα φτιάχνει το κοροΐδο ο δημότης αλλά ανήκουν στην Σοβιετία! Που σας καλεί τώρα να τα φτιάξετε με έξοδά σας την ώρα που τα δένδρα που φύτεψε ο δήμος κατέστρεψε τις πλάκες σας. Στις ΗΠΑ τα πεζοδρόμια έχουν τσιμέντο εδώ για να κονομήσουν κάποιοι θέλουν πλάκες και αναζητούν εργολάβους που εσείς θα πληρώσετε εκτός και είσαστε από αυτούς που μένουν σε κεντρικά σημεία της πόλης και εκεί τα φτιάχνει ο δήμος αφού όπως όλες και όλοι σας έχετε πλέον μάθει οι επιχειρήσεις της πόλης μας "φυτοζωούν" εδώ και 40 χρόνια! Εάν κρίνουμε από τα πεζοδρόμια πέριξ του δημαρχείου της πόλης μας η τεχνική υπηρεσία του δήμου μας  τα συντηρεί ,  έτσι ακριβώς όπως ταιριάζει σε ένα δήμο που έχει κομμουνιστικές αυταπάτες! 

Φανταζόμαστε πως ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης γνωρίζει τον τρόπο  που  ΟΛΗ μέρα κάνουν φορτοεκφορτώσεις οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (οι περισσότερες τουλάχιστον) και εάν δεν τα βλέπει η δημοτική αστυνομία , θα τα δει από εμάς. Άλλωστε από αύριο κιόλας τα "μάτια" μας στην πόλη θα είναι επικεντρωμένα στα υπερπολυτελή αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια που για κάποιους είναι αόρατα αλλά όχι και για εμάς που εξακολουθούμε και είμαστε προσεκτικοί αφού δεν θα κάνουμε σε κανέναν την χάρη να μας αντιμετωπίσει ως "πρόβατο επί σφαγή". 

Κάνουν στα δεξιά του δρόμου λοιπόν τα φορτηγά  , ανεβαίνουν όπου είναι εφικτό και σε πεζοδρόμια και αυτή είναι η  καθημερινή εικόνα έξω από καταστήματα της  πόλης. Παράλληλα οχήματα του δήμου  αράζουν στο "μικρό διάλλειμά" τους για έναν καφέ και μια τυρόπιτα, ακριβώς όπου και αυτοί οι οδηγοί που η διοίκηση έχει βάλει στο στόχαστρο! 

Προφανέστατα και οι 8-9 δημοτικοί αστυνομικοί που πληρώνουμε θα έχουν πολλή έργο να κάνουν,  και από εμάς τουλάχιστον δεν θα χυθεί κανένα υποκριτικό δάκρυ για όσους θεωρούν πως μπορούν να υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία με άτομα παντελώς ανεκπαίδευτα ,που η νομοθεσία δεν τους επιτρέπει και ορθώς, αφού δεν έχουν καμία σχέση με όπλα,  να οπλοφορούν. 

Και βέβαια ούτε γιατροί είναι , ούτε μπορούν να προσφέρουν ακόμα και μικρές ιατρικές υπηρεσίες επειδή τάχα πλήρωσαν και πήραν ένα δίπλωμα χωρίς καμία πρακτική αξία που θα φανεί στην πράξη πως δεν θα βοηθήσει κανέναν συνδημότη μας που θα βρεθεί σε ανάγκη. 

Εδώ με γιατρό και μέσα στο γήπεδο της πόλης μας χάσαμε τον ποδοσφαιριστή μας και όλα δούλεψαν σωστά , και απινιδωτή είχε φροντίσει η διοίκηση να υπάρχει αλλά κατάλαβε πως πρέπει να υπάρχει και ασθενοφόρο ας στείλουν τους "εκπαιδευμένους" της δημοτικής αστυνομίας να υποκαταστήσουν ένα κράτος που δεν έχει ΚΑΜΙΑ οικονομική δυνατότητα για να έχει ένα ασθενοφόρο σε κάθε αγώνα ή ας διώξουν υπαλλήλους που ο δήμος μας ΔΕΝ χρειάζεται και ας νοικιάσουν ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο για όλα τα παιχνίδια που σίγουρα θα μας στοιχίζει ελάχιστα μπροστά σε όσα δαπανάμε πληρώνοντας υπαλλήλους που για εμάς δεν έχουν καν αντικείμενο εργασίας. 

Εκτός και εάν η εργασία τους είναι η εικόνα που όλες και όλοι βλέπουμε καθημερινά όχι σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά στην κεντρική πλατεία της πόλης αλλά και πέριξ του δημαρχείου! 

Άρα οι άοπλοι "σερίφηδες" δεν αποτέλεσαν για εμάς ποτέ αναγκαιότητα , ιδίως σε μια πόλη που η παράνομη οπλοφορία δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνα. 

Εάν η δημοτική αστυνομία ήταν ένοπλοι τα πράγματα θα άλλαζαν αλλά τότε δεν θα είχαμε μια τέτοια δημοτική αστυνομία , αναγκαστικά θα γίνονταν καλύτεροι. Αυτό θα συμβεί και όταν η χώρα μας αφήσει τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και αφήσει την οπλοφορία ελεύθερη και μόνο τότε η ΕΛ.ΑΣ θα γίνει καλύτερη και οι πολίτες θα νιώθουν πιο ασφαλείς. 

Γιατί προφανέστατα οι καθημερινές κλοπές και ληστείες θα συνεχίζονται αφού δεν ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων" και η δική μας επιβίωση θα εξαρτάται από την δική μας ικανότητα να υπερασπίσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα , τις περιουσίες μας και την σωματική μας ακεραιότητα. 

Αλλά είπαμε μη γίνουμε ΗΠΑ ας παραμείνουμε έρμαια νταβαζτήδων και μπράβων που έχουν εύκολο έργο αφού απευθύνονται σε άοπλους πολίτες και γνωρίζουν πως οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να επέμβουν χωρίς καταγγελία και κυρίως χωρίς αποδεικτικά . Ό,τι σήκωμα έχει γίνει έχει γίνει εξαιτίας της ΕΥΠ αφού μέσα στην ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν και θα υπάρχουν πολλοί "λύκοι" που δεν είναι δυνατόν να φυλάνε τα "πρόβατα" Και πρόβατα είναι όσοι εν έτει 2022 επιμένουν υστερικά και χωρίς καμία λογική πως τα όπλα τα δικαιείται μόνο το κράτος και οι ποινικοί αλλά όχι ο κάθε πολίτης. 

Οι "σερίφηδες" της Ηλιούπολης και ο τωρινός επικεφαλής τους στις κάλπες του 2023 (δεν θεωρούμε πως θα είναι αντιδήμαρχος σε αυτόν τον τομέα έως τότε)  θα αντιληφθούν πως οι δημότες δεν πιστεύουν σε "θεσμούς" απαξιωμένους , και ευελπιστούμε πως θα στηρίξουν πολιτικές δυνάμεις και δημοτικές παρατάξεις  που δεν επιθυμούν να υπάρχει δημοτική αστυνομία , για να παίζει τον ρόλο του κλητήρα. 

Γιατί για να βοηθήσει σε καλύτερο κυκλοφοριακό της πόλης δεν το βλέπουμε να το πετυχαίνει κυρίως επειδή εφαρμόζει ΛΑΘΟΣ πολιτική και υιοθετεί άκριτα αποφάσεις που σύντομα θα καταλάβουν οι εμπνευστές τους πως ούτε αποτέλεσμα θα φέρουν παρά νέα προβλήματα.

Εάν οι δημοτικοί αστυνομικοί έκαναν αντικειμενικά την δουλειά τους θα έπρεπε  γράφουν πάνω από 100 κλήσεις κάθε μέρα , και βέβαια ακόμα και μπροστά στο δημαρχείο της πόλης μας η τροφοδοσία του Super Market που τώρα μπαίνει στο στόχαστρο θα συνεχιστεί,  αφού οι ιδιοκτήτες του  προφανέστατα και θα καλέσουν  την Ελληνική Αστυνομία που δεν θα έχει  τις ίδιες αυταπάτες με μια διοίκηση που σας πουλάει συνεχώς σανό! 

 Έβαλαν λέει πινακίδες οι της διοίκησης που αφήνουν ανοιχτούς δημοτικούς χώρους που στερούνται άδεια λειτουργίας και δεν πληρούν καμία προϋπόθεση ασφαλείας και βέβαια ξέρουν και οι επιχειρηματίες να στείλουν την Αστυνομία το 100,  όχι την τοπική που δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ,  και να γράψει τις δομές αυτές που έτσι και αλλιώς όλες και όλοι τις ξέρουν αφού έχουν έρθει ως θέματα και στο δημοτικό συμβούλιο παλιότερα. 

Τέτοια παρέμβαση που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό εμάς πάντως δεν μας φαίνεται χωρίς όφελος . Κάποιοι αφελείς , οι "εθελοντές" εντός εισαγωγικών ας πιστεύουν πως αυτή η κατάπτυστη σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης έχει να κάνει με το καλό της πόλης και όχι με το δικό τους. 

Και βέβαια το όφελος δεν είναι πολιτικό και θα πρέπει οι θιγόμενες επιχειρήσεις που έχουν και έννομο συμφέρον να ανακαλύψουν ποιοι και για ποιους λόγους συνέργησαν σε μια τέτοια απόφαση. 

Η δική μας επικοινωνία με μία από τις θιγόμενες εταιρίες ίσως μας οδηγήσει σε κάποιο ρεπορτάζ που θα φωτίσει την υπόθεση αφού προφανέστατα και όλες οι επιχειρήσεις είχαν από κοινού αναφέρει στην διοίκηση το παράλογο του αιτήματος τους και κυρίως την είχαν προειδοποιήσει πως θα καταφύγουν δικαστικά εναντίον της διοίκησης εάν δεν εφάρμοζε το μέτρο κάθετα . 

Αυτοί που υποχώρησαν από όσα από κοινού υποστήριζαν οι επιχειρήσεις αυτές, προφανέστατα και θα ξέρουν τους λόγους. Εμείς προς το παρόν καλούμε την διοίκηση να εξηγήσει σε δημοτικό συμβούλιο γιατί μόνο επτά επιχειρήσεις και όχι οι υπόλοιπες που δεν διαθέτουν χώρους φορτοεκφόρτωσεις μπήκαν στο στόχαστρο. 

Ήδη εάν οι δημοτικοί αστυνομικοί "κοιμούνται" σε κάποιο σημείο της πόλης να τους ενημερώσουμε πως πριν λίγα λεπτά έγινε τροφοδοσία σε Super Market της γειτονιάς μας,  αφού κανείς ΚΟΚΚΙΝΟΣ ή ΜΑΥΡΟΣ φασίστας δεν θα μας επιβάλλει τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ του. 

Στο δικό μας στόχαστρο είχαν μπει (θυμάστε όσοι μας διαβάζετε) τα δρομολόγια και κυρίως ο χρόνος που βγαίνουν από το γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης τα απορριματοφόρα του δήμου μας. Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και οι αντιδράσεις μικρής μερίδας εργαζομένων αποφασίσαμε  να αναμένουμε την απομάκρυνση του κ. Αντζινά από την εν λόγω Αντιδημαρχία για να την πληρώσει ο επόμενος για λόγους που σαφέστατα έχουν να κάνουν με την πάγια θέση μας να μην την πληρώνει ο πιο δραστήριος. Ίσως κάναμε λάθος αλλά αυτό θα το κρίνετε εσείς . 

Προβάλαμε και θα συνεχίσουμε να προβάλουμε ό,τι καλό κάνει και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και οι υπάλληλοι του τμήματος αλλά δεν θα δεχθούμε ποτέ πως είναι αφελείς και δεν κατανοούν τι απόφαση καλούνται να εφαρμόσουν! 

Καλή τύχη στον "σερίφη" της πόλης και τους εργαζομένους του , που καίνε τζάμπα ένα σωρό καύσιμα που πληρώνουμε εμείς,  την στιγμή που σε κανένα σοβαρό δυτικό κράτος δεν υπάρχουν δημοτικοί αστυνομικοί αλλά ιδιωτικές εταιρίες , που φέρνουν και κάποιο αποτέλεσμα. 

Εμείς άλλωστε βάλαμε και τον απολογισμό τους , και με δεδομένα τους μισθούς τους και τα ωράριά τους για εμάς τους "κακούς" δεν τους δικαιολογούν. Όπως και το 99.9% των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα δεν φανταζόμαστε να ακούτε κάτι παράλογο ή που δεν έχετε ξανακούσει εκτός και θεωρείται πως ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί υποδειγματικά ακόμα και τώρα που ευτυχώς αρκετές δομές του έχουν δοθεί σε ιδιώτες. 

Ιδιώτες που έτρεξαν να φτιάξουν τα καλώδια της ΔΕΗ που χάλασαν εξαιτίας της αμέλειας της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου μας και των γεωπόνων που έκριναν "διατηρητέα" πεύκα μέσα στον αστικό ιστό που πρέπει να είχαν κοπεί ήδη σύριζα! 

Οι δημοτικοί μας αστυνομικοί εκτός από τον ρόλο των κλητήρων,  παίζουν και κάποιον άλλο αλλά αυτά με ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα γιατί εμείς προφανέστατα και δεν θα σεβαστούμε κανέναν νόμο για τα προσωπικά δεδομένα όταν τελούνται αδικήματα. 

Εάν πιστεύει κανείς πως η δημοτική αστυνομία προσφέρει,  και βγάζει τα "λεφτά της" ας συνεχίσει να το πιστεύει,  εμάς δεν μας έλειψε ΚΑΘΟΛΟΥ όταν η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου την είχε καταργήσει , για λόγους όχι μόνο  οικονομίας , αλλά και για λόγους ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ , αφού οτιδήποτε έχει σταθερή  βάση σε μια πόλη δημιουργεί "σχέσεις εξάρτησης" με ανθρώπους που βλέπεις σε καθημερινή βάση και τους γνωρίζεις. 

Συναισθηματική εξάρτησης  αρχικώς , και καλό για τους ίδιους να μένει εκεί. Για τον λόγο αυτό και τα ΑΤ μειώθηκαν, έγιναν πολυδύναμα,  δεν χρειάζεται κάθε πόλη να έχει και τον δικό της "εισπράκτορα" ,  και στο μέλλον  θα μειωθούν και άλλο. 

 Όλες οι μεγάλες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ δεν έχουν να κάνουν με αστυνομικούς που υπηρετούν σε τοπικά  αστυνομικά τμήματα εκεί συμβαίνουν άλλα. 

Άλλωστε πρόσφατα η ΕΥΠ σε συνεργασία με τους "αδιάφθορους" σας απέδειξε  πως διοικητές αστυνομικών τμημάτων με επίορκους αστυνομικούς   τροφοδοτούσαν με ΨΕΥΤΙΚΑ χαρτιά αλλοδαπούς ποινικούς  και τους "Ελληνοποιούσαν".  

Εμάς άλλωστε μας κάνει εντύπωση πως περί τους 35 τσέους που είναι στην δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα - Παπαχρήστου εξακολουθούν πάνω από τους μισούς από αυτούς όχι μόνο να πληρώνονται κανονικά αλλά να υπηρετούν σε θέσεις βέβαια όχι νευραλγικές αλλά να είναι ακόμα στο σώμα. Και όλα αυτά μετά από 106.000 συνομιλίες για ναρκωτικά , πορνεία και τζόγο και μετά κάποιοι βάλλουν κατά των συμμάχων μας που τουλάχιστον άφησαν ακέφαλη την εγκληματική οργάνωση αλλιώς μάλλον έως και σήμερα θα είχαμε τους έναν ΠΟΙΝΙΚΟ και έναν ΤΣΕΟ να μοιράζουν μεροκάματα σε επίορκους αστυνομικούς και να έχουν στρατούς μπράβων που εξακολουθούν και δρουν σε παράνομους χώρους μη έχοντας και άλλη επιλογή αφού εδώ και 40 χρόνια αυτή είναι η "δουλειά" τους. Κάποιοι από αυτούς συνεργάστηκαν με τρομοκρατικές οργανώσεις και ευτυχώς οι φίλοι και σύμμαχοί μας τους έστειλαν μια για πάντα στο διάβολο! 

Αυτό και μόνο δείχνει πως άμα αναμένουν κάποιοι από τοπικούς αστυνομικούς να κάνουν σωστά την δουλειά τους,  μάλλον θεωρούν πως ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων". Εκτός και θεωρούν πως το τοπικό τμήμα δεν έχει εικόνα για όλες και όλους μας και θα πέσει από τα "σύννεφα" εάν συμβεί κάτι. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ξέρει πολλά και θα μπορούσε να κάνει "θαύματα" εάν δεν τηρούσε το γράμμα του νόμου και ήθελε πραγματικά να πατάξει την εγκληματικότητα τουλάχιστον την "βαριά" αυτή που αργά αλλά σίγουρα θα γεμίσει τα πεζοδρόμια με νέα πτώματα! 

Προφανέστατα και οι βόλτες της δημοτικής αστυνομίας στις λαϊκές της πόλης μας , δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα για όλες και όλους  εμάς τους καταναλωτές , και μόνο όταν έρχονται υπηρεσίες από αλλού,  είδαμε να γράφουν πωλητές που δεν διέθεταν καν ταμειακή μηχανή. 

Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια στο "κυνήγι μαγισσών" ελπίζουμε η διοίκηση να αντιληφθεί πως εκτίθεται στα μάτια των πολλών που δεν πιστεύουν σε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ! 

Διαβάστε επίσης : 


 Εάν τάχα ενδιαφέρονται για το κυκλοφοριακό της πόλης,  και όχι για να γεμίσουν τις τσέπες τους να εφαρμόσουν αυτήν την κατάπτυστη απόφαση σε όλες τις επιχειρήσεις μεγάλες ή μικρές ή μεσαίες και όχι να το παίζουν αδιάφθοροι αφήνοντας τους πολλούς να φορτοεκφορτώνουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους ΟΛΗ την ΗΜΕΡΑ και στοχοποιώντας μόλις 7 "μεγάλες" επιχειρήσεις του λιανεμπορίου. 

Δεν έχουν ανάγκη βέβαια το ΔΙΚΙΟ τους θα το βρουν στη Δικαιοσύνη , αφού το έχουν και εκεί θα πρέπει να οδηγηθούν όσοι σε καπιταλιστικές κοινωνίες θεωρούν πως μπορούν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και εξυπηρετώντας σίγουρα όχι τα συμφέροντα των πολλών αλλά  "κολλητούς" αποφασίζουν ποιοι και ποιες ώρες θα τροφοδοτούν με τρόφιμα τις επιχειρήσεις τους. 

Πόσες κλήσεις άραγε έχει κόψει η δημοτική αστυνομία για τις καθημερινές φορτοεκφορτώσεις που γίνονται σε επιχείρηση ΦΡΟΥΤΩΝ , και σε άλλη ΚΡΕΑΤΩΝ , με ιδιοκτήτες  "φιλάνθρωπους" που  τροφοδοτούν με φρούτα και παϊδάκια τους υπαλλήλους του δήμου  μας, αλλά  και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης; 

Να σας πούμε εμείς επί Βαλασόπουλου ΚΑΜΊΑ και επί Χατζηδάκη υπάρχει μία σε πελάτη όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε! Και βέβαια θα μας πουν πως για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν στοιχεία και άλλα ωραία που συμβαίνουν εξαιτίας της ατολμίας και αυτής της κυβέρνησης να καταργήσει και μέσα στη Βουλή εάν κατάπτυστο νόμο που ήδη έχει καταργηθεί στην πράξη και για τον λόγο αυτό μάθατε για Λιγνάδηδες , Φιλιππίδηδες, Νίκους Γεωργιάδηδες, Κιμούληδες και όλους αυτούς που τάχα θεωρείται με το φτωχό σας μυαλό πως έχουν ΑΣΥΛΙΑ. 

Ουδείς έχει ΑΣΥΛΙΑ από το πολιτικό μας σύστημα τουλάχιστον αφού δεν κάνουν και δεν θα κάνουν και ποτέ απόλυτο κουμάντο σε μια χώρα που δεν ήταν και δεν θα γίνει Ρωσία. 

Εδώ τα συμφέροντα των επιχειρηματιών δεν είναι κοινά και ο ένας δίνει τον άλλο με ΣΤΟΙΧΕΙΑ με κασέτες και με την εμπλοκή ελληνικών και ξένων υπηρεσιών που τα ονόματα των Λιγνάδηδων , αλλά ακόμα και αυτά των Μητσοτάκηδων και άλλων πρωθυπουργών δεν λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. 

Γιατί προφανέστατα και όταν είσαι πρωθυπουργός σε μια παντελώς χρεοκοπημένη χώρα δεν θα σε σώσουν ούτε τα media αλλά ούτε η ένστολη ή η Δικαιοσύνη εάν επιθυμούν να σε "εξαφανίσουν" όσοι δικαίως κρατάνε αυτή την χώρα πάνω από το "νερό" να μην πνιγεί ή να μην βουλιάξει στα σκ@τ@ που κάποιοι σας παρουσιάζουν ως λύση στα προβλήματά σας. 

Η φωτογραφία πάνω είναι από παλιά φορτοεκφόρτωση σε ένα από τα 7 SUPER MARKET ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντι είναι επιχείρηση που κάνει ακριβώς το ίδιο, και και φυσικά  θα συνεχίσουν να γίνονται αφού η επιχείρηση δεν διαθέτει ειδικό χώρο ( αυτό εμάς δεν μας ενοχλεί για τον κρεατέμπορα) μας ενοχλεί η απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που για εμάς δεν έχουν ΑΓΑΘΑ κίνητρα! 

Διαβάστε επίσης: 


Στον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη προφανέστατα δεν του άρεσαν 7 επιχειρήσεις , αυτά τα 7 super market  




Αποφάσισε λοιπόν μαζί  με τους ομοίους του,  πως αυτοί θα πρέπει να εφαρμόσουν μια ανεφάρμοστη  απόφαση,  και όχι άλλα super market ή εμπορικές επιχειρήσεις που επίσης δεν διαθέτουν ανάλογους χώρους φορτοεκφορτώσεις. 

Τους λόγους θα μας τους εξηγήσει ο ίδιος φανταζόμαστε σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο , και εάν υπήρχε αντιπολίτευση στον δήμο θα τα εξηγούσε σε κάποιον εισαγγελέα. 

Να του έλεγε δηλαδή γιατί ο κος Ραβανής και οι "φιλάνθρωποι" Αρμένιοι φορτοεκφορτώνουν στις επιχειρήσεις τους ΟΛΗ μέρα, γιατί το ίδιο συμβαίνει με την ACS κοντά στο Μετρό της πόλης  ,  και για ποιους λόγους οι 7 αυτές επιχειρήσεις  θα πρέπει να ενεργούν σε συγκεκριμένες ώρες.  Δηλαδή 7 απόγευμα με 7 το πρωί! 

Φυσικά και δεν περιμένουμε να μας απαντήσει με στοιχεία η νυν διοίκηση αφού δεν είχε την τόλμη να απαντήσει ούτε καν στην κα Τσακογιάννη και στην συλλογικότητα της διαδικτυακή ή μη δεν παίζει ρόλο άλλωστε και άλλες είναι της παρόμοιας αντίληψης και ετοιμάζονται και αυτές να μας "σώσουν" από την διαφθορά και την σήψη συνεργώντας με όσους έως και σήμερα έχουν αποδείξει τι ακριβώς πρεσβεύουν!

Η σιωπή της διοίκησης απέναντι στο δελτίο τύπου των "Είμαι Εδώ" αφήνει "εκτεθειμένο" τον Αντιδήμαρχό της κ. Πούλο , και η διοίκηση με την σημερινή της ανάρτηση ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα που εάν είχε ευθιξία θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί. 

Εκτός και θεωρεί και αυτός πως αφήνουμε τους "κολλητούς" και γ@μ@με όσους δεν υποκύπτουν στον παραλογισμό μας ή στην "διαφθορά"

Άλλωστε τι θα μας απαντούσε πως το "κακό" της πόλης το δημιουργούν 7 επιχειρήσεις και όλες οι υπόλοιπες είναι "άγγελοι" , επειδή προφανέστατα και συμβάλλουν σε δράσεις αυτής της δημοτικής αρχής; 

Το καλό των δημοτών είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απομάκρυνση μιας επικίνδυνης διοίκησης που προφανέστατα στο πρόγραμμά της δεν μας είχε αναφέρει πως θα έφερνε τον κομμουνισμό στην πόλη. 

Γιατί τουλάχιστον η κα Τσατσούλη εάν ήταν δήμαρχος θα εφάρμοζε την απόφαση προς όλες τις πλευρές , για αυτήν και για τους ομοίους της , δεν υπάρχουν καλοί καπιταλιστές και για τον λόγο αυτό εμείς παρόλο που μας χωρίζει άβυσσος με τις δικές τους σταλινικές απόψεις τους αναγνωρίζουμε ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ γιατί όταν επικρατήσουν θα πάμε ισοπεδωτικά όλες και όλοι προς τα κάτω. 

Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα , πιο προλετάριοι από πολλούς είμαστε και η περιουσία μας σε σχέση με την δική τους των ορίτζιναλ και πραγματικών προλετάριων σαφέστατα πλέον είναι μικρότερη! 

Επειδή μπορεί να σχόλασαν οι "σερίφηδες" του κ. Κόκλα να τους ενημερώσουμε πως πρέπει να ξυπνάμε νωρίτερα ,γιατί και αύριο στις 7  το πρωί έως και το 7 το απόγευμα θα υπάρχουν φορτοεκφορτώσεις,  αφού βέβαια όσες κλήσεις και εάν δώσουν σε οδηγούς που δεν έχουν καν εργασιακή σχέση με τα super market , άρα μην αναμένουν πως θα θιγούν οι εταιρίες αυτές , η κοινή λογική,  λέει πως οι φορτοεκφορτώσεις θα γίνουν. 

Εκτός και οι επιχειρήσεις φερθούν πονηρά αφήσουν άδεια ράφια για να καταλάβουν και οι καταναλωτές πως καλός ο κομμουνισμός αλλά τα ράφια τα κοντινά αδειάζουν καβαλάς το ποδήλατό σου ή το αυτοκίνητό σου και πας σε αυτούς που έμειναν στο απυρόβλητο. Στην περίπτωση μάλιστα της Αγίας Μαρίνας πας απέναντι για κρέας και φουλ μετά για "Γαλαξία" που έχει και ωραίο πάρκιν να μην ταλαιπωρηθείς . Εάν δεν βαριέσαι την οδήγηση πας και στο "Lind" που άλλωστε μέσα στην κρίση πέτυχε να καθιερωθεί και να αυξήσει το μερίδιο στην αγορά αφού η κρίση οδηγεί τον καταναλωτή οπουδήποτε γιατί ο "πατριωτισμός" θέλει και γεμάτο πορτοφόλι για να μποϋκοτάρεις την ξένη αλυσίδα super market.

ΥΓ: Θα ήμασταν ακόμα και υπέρ αυτού του παραλογισμού για ωράριο 7 το βράδυ με 7 το πρωί εάν ίσχυε για όλες τις επιχειρήσεις που δεν έχουν ειδικό χώρο εκφόρτωσης εμπορευμάτων αλλά εδώ πλέον δεν μιλάμε για μια απλώς λανθασμένη απόφαση μιλάμε για κάτι παραπάνω. Αυτό όμως από εμάς θα το δείτε όταν οι καταγγέλλοντες δεν είναι σαν κάτι ξεφτιλισμένες γυναίκες της πόλης που καταγγέλλουν ανώνυμα αλλά όταν δικαιωθούμε από τις αρμόδιες αρχές που έχουμε καταφύγει κατηγορώντας και το τοπικό αστυνομικό τμήμα ΕΠΩΝΥΜΑ ( πρώην υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας είναι ο καταγγέλλων) για αδράνεια , αδιαφορία και για χρηματισμό αστυνομικού που έχει τεθεί σε προσωρινή αργία! Εμείς άλλωστε δεν συνεργαζόμαστε με αστυνομικούς , δεν εμπιστευόμαστε την ΕΛ,ΑΣ έχουμε εμπιστοσύνη σε άλλες υπηρεσίες του κράτους και φυσικά θεωρούμε πως έστω και αργά η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σε δικαιώσει εάν έχεις υπομονή , γερό στομάχι και φτάσεις σώος στο δικαστήριο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: